Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 8.–14. 8. 2016

6. avgust 2016    2070 ogledov

Pozdravljeni!

Še naprej bodo na nas vplivale energije razigranosti, veselja in radosti. Teden bo pod vplivom ustvarjalne, vodstvene energije pa tudi dobrih organizacijskih sposobnosti.

Čeprav bomo čutili trenje energij med lahkotnostjo, nenehnimi spremembami, včasih pretirano čustvenostjo in togostjo, bo zelo pomemno, da boste znali poiskati ravnovesje med njimi. To ne pomeni, da se jih boste izogibali. Situacije, ki se bodo pojavile, vam bodo kazale prav to neskladje, in če se boste spomnili tega in se zavedali, boste lažje razumeli potek. S predanostjo pozitivnim energijam in idejam boste pripravljeni vse skupaj spremeniti in zelo dobro uresničiti.

Zelo močan vpliv bodo imele energije dinamičnosti, ustvarjalnosti, optimizma, sreče, smisla za umetnost in strasti. Zelo hitro se utegnete zanimati za stvari, odnose in projekte, vendar bo kasneje to navdušenje popustilo. Začutili boste močne impulze, saj vam bosta vdanost in srčnost v ideje prinašala zanimive preobrate. Sledenje pozitivnemu navdihu ali ideji vas bo popeljalo do točke, kjer boste svoj srčni cilj z lahkoto nepričakovano uresničili.

Bodite vzor lepote, harmonije in uravnovešene čustvene narave. Ostanite nagnjeni k lahkotnemu življenju, ljudje vas bodo imeli še naprej izjemno radi in zagotovo boste s takšno energijo povsod dobrodošli.

Če boste zadrževali čustva in stopnjevali zaprtost vase, bo za vas vse skupaj izjemno stresno. Zaupajte v življenje tudi na energijski ravni, saj so vam namenjeni čudoviti duhovni darovi, s katerimi ste kos vsakemu izzivu na poti.

Pred vami je uspešen, dober, ustvarjalen teden

Srečevali in ustvarjali boste lahkotne odnose. Mikala vas bodo potovanja, nova zanimanja, zabave, ustvarjanje nekega projekta. V tem tednu se boste počutili srečne tudi v romantičnih odnosih. Srčnosti, strasti, navdušenja in duhovitosti vam zagotovo ne bo primanjkovalo. Ta teden vas bo torej spremljala sreča. Ko bo že vse šlo v napačno smer (na kateremkoli področju), boste v zadnjem trenutku dobili v roke jokerja in stvari razrešili. Sreča vam je naklonjena. Stvari se bodo postavile po načrtu stvarstva. Zato globoko vdihnite in v danem trenutku prenehajte biti zaskrbljeni in jezikavi ter se vzdržite koleričnih izbruhov.

V tem tednu prepoznajte hitro navdušenje in prenehanje zanimanja nad nečim, predvsem ne bodite zaletavi. Energije vas bodo preizkušale tudi na finančnem področju, zato popazite na pretirana in neopazna zapravljanja. V tem tednu se učite izražanja in odprtosti do zunanjega sveta. Nikar se ne zapirajte vase.

Teden izkoristite za ustvarjalnost, dobre ideje, zapišite in razvijte jih ter se pripravite na kasnejši čas, ko boste pobirali sadove tega tedna in jih tudi uživali. Koristilo vam bo, če boste meditirali. Morda imate v podzavesti shranjeno napačno podobo o sebi. Ustvarjajo jo vaše misli in vera vanje, zato prepoznajte prepričanja in vzorce ter se zavestno lotite tega, da jih spremenite. Kajti le tako boste lahko spremenili energijo in sprejeli novo, naprednejšo, z njo pa tudi nove zamisli, ter posledično uresničili svoje cilje. Postanite odločnejši, da vam priložnosti ne bodo ušle iz rok.

Naj vam bo v pomoč misel: “Znanje ni v knjigah, tam so zapisani samo načini, kako priti do njega.” Zavedajte se, kdo ste, in ovrednotite čas, ki ga porabite za svoj osebnostni in duhovni razvoj. Vsekakor je pot do vašega znanja, ki ga edinstveno delite z drugimi, neprecenljiva.

Naj vas energije v tem tednu pripeljejo do polnega izražanja. Ustvarite si blaginjo ter živite plodno in ustvarjalno življenje. <3

Karmen

 

Več o numerologiji in svetovanjih najdete tukaj. »

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...