14
november

Brezplačen 7-dnevni intenziv po čakrah

Organizira: Moje Prebujenje
Kdaj: 14. novembra ob 23:00 do
20. novembra 2018 ob 23:01
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Moje Prebujenje
Kontakt:info@MojePrebujenje.com 040 416 902

1511 ogledov

DATUM: 14. – 20. november 2018 
URA in LOKACIJA: preko spleta 
PRISPEVEK: brezplačno 
 
Živijo!
 
Dejstvo je, da imamo vsi čakre, pa če se jih zavedamo ali ne :).

Imamo pa veliko prednost tisti, ki se jih, saj lahko tako zavestno poskrbimo, da so čiste in pretočne ter nam dovajajo energijo v vsa naša življenjska področja in hkrati vitalizirajo vsa naša telesa (fizično, čustveno, mentalno in duhovno).

To poletje sem na popotovanje po čakrah peljala kar 2 veliki skupini, in sicer skozi moj avtorski tečaj Moje čakre žarijo.

Rezultati udeležencev so bili izjemni. Resnično so me navdušili in na trenutke kar malo presenetili, prijetno seveda. Predvsem pa sem bila navdušena kako močno se jim je aktivirala njihova kreativnost (talenti, darovi), njihova notranja moč (pogum, volja, motivacija) in zaupanje vase. Mnogi so mi pisali, da so stopili velik korak naprej, da so končno spoznali kje so se zatikali, kaj so bile njihove lekcije, da so premagali strahove in da sedaj končno živijo sebe.

Ja veliko jih je, ki sedaj živijo svoje življenjsko poslanstvo in to me je totalno navdihnilo in navdušilo.

Poletni skupini sta me s svojimi uspehi resnično očarali, zato želim delček vaj, tehnik in orodij s tečaja podelim z vami vsemi, ker so res tako zelo preproste in izjemno močne. Če pa jih delate vam prinesejo ogromne rezultate ;).

Vabim vas, da se mi pridružite na BREZPLAČNEM 7 dnevnem intenzivu po čakrah.
prijave tukaj >>

Na 7 dnevnem intenzivu po čakrah boste prejeli za vsako posamezno čakro nekaj vaj s pomočjo katerih boste čakro aktivirali in jo negovali.

7 dnevni intenziv po čakrah bo potekal 7 dni po cca 10 min:

14. november – korenska čakra
15. november – sakralna čakra
16. november – solarna čakra
17. november – srčna čakra
18. november – grlena čakra
19. november – čakra tretje oko
20. november – kronska čakra
 
Vsak dan od 14. do 20. novembra boste na vaš e-naslov prejeli dostop do video posnetka za posamezno čakro v katerem bo posamezna čakra razložena in pokazane vam bodo številne vaje za zaznavanje, aktiviranje in nego posamezne čakre.

Namen 7 dnevnega intenziva po čakrah je, da se čaker res zaveste, da jih začutite in da po intenzivu pričnete zanje tudi skrbeti ter si tako omogočite lepše in kvalitetnejše življenje na vseh področjih.

Poletni skupini sta me tudi spodbudili, da tečaj Moje čakre žarijo še obogatim, da vam ponudim še več, zato bo zimska skupina prejela 3 mesečen obogaten tečaj Moje čakre žarijo.

Torej zimsko skupino popeljem še korak dlje, predala vam bom še več orodij, vaj in tehnik, ki vas bodo nežno ponesle na vašo življenjsko pot.

Jaz živim svoje sanje in moja služba je moje življenjsko poslanstvo v katerem neizmerno uživam, zato vam iz prve roke lahko povem, da je čarobno ter da se je vredno podati na to pot. Če je meni uspelo, bo z lahkoto tudi vam!

Udeleženci zimske skupine tečaja Moje čakre žarijo prejmete razširjeno, nadgrajeno in obogateno verzijo tečaja. Vsi, ki ste se tečaja udeležili v poletni skupini pa boste vsekakor imeli možnost dostopa do dodatnih vaj, v kolikor boste želeli   – obvestila boste prejeli na vaš e-naslov.
 
Več o 3 mesečnem tečaju Moje čakre žarijo tukaj: https://mojeprebujenje.com/dogodek/cakre-zarijo/ 

Dobrodošli na 7 dnevni intenziv po čakrah na katerem vas želim spodbuditi, da svoje čakre dodobra spoznate, jih prečistite in poskrbite, da bodo pretočne in sijoče  kajti tako si boste lahko dvignili kvaliteto življenja na vseh področjih. 

Vse o brezplačnem intenzivu in prijave tukaj: https://mojeprebujenje.com/dogodek/7-dnevni-intenziv-po-cakrah-brezplacen/

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

KRISTALI - izvajanje kristaloterapije, na voljo tudi izjemni paketki kristalov. ANGELI - izvajanje angelske terapije, predajanje angelskih sporočil in slikanje energetskih slik. DELAVNICE o kristalih. KRISTALNO - ZVOČNE...

  |  mojeprebujenje.com/

Nalagam...