11
julij

7 dni za dušo in telo

Organizira: Klepet ob kavi
Kdaj: 11. julij ob 6:00 do
18. julij 2020 ob 20:00
Kje:
Prispevek:od 712€
Organizira:Klepet ob kavi
Kontakt:02 6200 230 ali dogodki@klepetobkavi.si

27 ogledov

Vstajali bomo tudi pred sončnih vzhodom in se okopali v prvih sončnih žarkih ob morju ali na bližnjem vrhu Korinjaka.

Dan bomo začeli z osnovnimi joga položaji, ki so primerni za vsakogar, ne glede na starost. Sledila bo vodena meditacija.

Po obilnem zajtrku, ki ponuja nešteto možnosti zdrave in nasitne hrane, bodo sledile različne delavnice, programi in terapije.

Vsa predavanja in delavnice so med seboj povezane, torej se stopnjujejo, saj skupaj sestavljajo pomemben proces.

Namen tega procesa je, da se osvobodite na vseh nivojih in začnete živeti svoje življenje.

Predavanja in delavnice omogočajo, da spoznamo sebe z različnih vidikov, se naučimo hraniti svoje telo z ustrezno hrano, ne samo fizično, temveč tudi dušno hrano. Vključene so tudi meditacije in kristalne kopeli ter druge aktivnosti.

Opoldan se bomo znova usedli za mizo ob juhi in si privoščili popoldanski počitek za kopanje, sprehode in branje.

Ob 18.uri se bomo znova usedli skupaj in pojedli zdravo večerjo. Po kateri sledi prsto za sprehod, druženja, družabne igre, ki nas počasi v družbi podobno mislečih ljudi, s katerimi lahko govorimo karkoli, zaziblje v spanec. 

Skupina počasi začne delovati kot družina. Vzpostavi se zares močna vez in drug drugega podpiramo pri napredku.

Tečaji, delavnice, predavanja se dotikajo najpomembnejših tematik in praktični vaj, ki vam bodo omogočile, da boste osvobodili samega sebe od vsega, kar ne deluje v vaše najvišje dobro. Spremljali nas bodo tudi zvoki kristalnih in drugih instrumentov, tako bomo deležni vsakodnevne zvočne kopeli.

Letos bo z nami na otoku Iž vodila delavnice ter predavanja tudi gostja, ki jo lahko pogosto spremljate v naši oddaji - JELENA DIMITRIJEVIĆ; certificirana nutricionistka in holistična svetovalka za zdravo življenje (obvlada ajurvedo, naturopatijo in tradicionalno kitajsko medicino), sicer pa se ukvarja tudi s karmično diagnostiko, radiestezijo in mnogim drugim energijskim tehnikam in zanimivimi znanji. 
 
Kot še eno presenečenje pa vam hvaležno sporočamo, da bo z nami tudi Sabina Cimerman! 
Kdo je in kaj bo nudila? Sabina vam bo na voljo za individualne Bownove terapije. Kaj je Sabina Cimerman povedala o Bownovi terapiji, si lahko pogledati v eni izmed naših preteklih oddaj na povezavi TUKAJ.
Sabinino znanje pa ni le o Bownovi terapiji. Ogromno ima znanja tudi o sibirski fitomedicini saj je bila že večkrat v Altaju z Mario Ano Kolman ter še mnogo mnogo več. 
 
Poleg vseh delavnic, predavanj, debat bodo torej na voljo tudi različne individualne terapije. Kot npr. Bownova terapija, Zvočna terapija, tudi Jasmina ter Jelena bosta ponujali različne individualne terapije, katere še zaenkrat ostajajo presenečenje. * vse individualne terapije bodo za doplačat. 
 
Nekaj tematik v programu:

 • kako aktiviramo samozdravilne sposobnosti;
 • sinhroniciteta in pomen naključij;
 • karmična razmerja;
 • odnos do sebe;
 • kdaj smo na avtopilotu in kdaj delujemo zavestno;
 • potrebe žensk v različnih obdobjih;
 • prostata in moški;
 • orgazem, spolnost, seksualna energija;
 • samoanaliziranje, samoraziskovanje;
 • obilje, poklicanost, poslanstvo;
 • izražanje skozi ples;
 • spanje in cirkadialni ritem.
   

Na programu za dušo in telo lahko pričakujemo tudi kakšne povratnike, ki so bili z nami že prejšnje leto, saj poročajo, da se jim je življenje tako drastično spremenilo, navznoter in navzven, da si težko predstavljajo poletje brez teh sedmih dni.

Celoten program se prilagaja skupini, tudi ure in aktivnosti se prilagajajo skupini, saj je pomembno, da se v temu procesu osvoboditve duše in telesa usmerimo na glas srca, ne toliko na strukturiran glas naše glave. Vsekakor lahko pričakujete sprostitev, zabavo in mnogo lahkotnosti ter seveda dobre družbe! Znanje, ki vam bo podano tako v teoriji, kot praksi vam bo lahko služilo celo življenje, spodbujamo pa vas tudi, da ga boste delili še z ostalimi!

To so počitnice, na katere te pokliče duša in če te duša kliče, potem pokliči 02 6200 230 ali piši na dogodki@klepetobkavi.si

Mi poskrbimo za prevoz, hrano, delavnice, za vse, vi se samo odločite in se nam pridružite na počitnicah na dušo, otoku, znanem kot najmočnejša energijska točka Jadrana!

KDAJ: 11. 7. 2020-18. 7. 2020

PRIJAVA: 02 6200 230 ali dogodki@klepetobkavi.si

VEČ INFO najdeš na povezavi TUKAJ

ORGANIZATOR

Naravna lepota, življenje v sožitju z naravo, zdrava prehrana, ustvarjalnost, iznajdljivost, uspeh, medsebojni odnosi, smeh in dobro počutje, so področja, ki jih na edinstven način raziskujemo z izbranimi...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...