5
junij

7 dni za dušo in telo

Organizira: Klepet ob kavi
Kdaj: 5. junija ob 19:00 do
12. junija 2021 ob 19:00
Kje:
Prispevek:od 652 eur
Organizira:Klepet ob kavi
Kontakt:02 6200 230 ali dogodki@klepetobkavi.si

28 ogledov

KDAJ: 05.-12.6.2021
KJE: Otok Iž, Hotel Korinjak ***
PROGRAM
Vstajali bomo tudi pred sončnih vzhodom in se okopali v prvih sončnih žarkih ob morju ali na bližnjem vrhu Korinjaka.
 

Dan bomo začeli osnovnimi joga položaji, ki so primerni za vsakogar, ne glede na starost. Sledila bo meditacija, ki je primerna tako za začetnike, kot napredne meditante, izvajali pa bomo tudi nekatere tehnik qi gonga in tai chi-ja.
 

Po obilnem zajtrku, ki ponuja nešteto možnosti zdrave in nasitne hrane, bodo sledile različne delavnice, programi in terapije. 
 

Vsa predavanja in delavnice so med seboj povezane, torej se stopnjujejo, saj skupaj sestavljajo pomemben proces, skozi katerega vas popeljemo v sedmih dneh. Namen tega procesa je, da se osvobodite na vseh nivojih in začnete živeti svoje življenje, pa seveda, da se imate fajn! ;) 
 

Predavanja in delavnice omogočajo, da spoznamo sebe z različnih vidikov, se naučimo hraniti svoje telo z ustrezno hrano, ne samo fizično, temveč tudi dušno hrano. Vključene so tudi meditacije in kristalne kopeli ter druge aktivnosti.
 

Opoldan se bomo znova usedli za mizo ob juhi in si privoščili popoldanski počitek za kopanje, sprehode in branje.
 

Sledila bo zdrava večerja, po kateri sledi sprehod do energijskih točk na Ižu, ki nas počasi v družbi podobno mislečih ljudi, s katerimi lahko govorimo karkoli, zaziblje v spanec. Vsaj en večer bomo pripravili tudi ogenj, ob katerem bomo peli, plesali in opravljali določene osvoboditvene obrede.
 

Skupina počasi začne delovati kot družina. Vzpostavi se zares močna vez in drug drugega podpiramo pri napredku. Ogromno udeležencev se vrača že leta in leta, zato je vzdušje res zelo sproščeno, predvsem pa podporno.
 

Tečaji, delavnice, predavanja se dotikajo najpomembnejših tematik in praktični vaj, ki vam bodo omogočile, da boste osvobodili samega sebe od vsega, kar ne deluje v vaše najvišje dobro. Spremljali nas bodo tudi zvoki kristalnih in drugih instrumentov, tako bomo deležni vsakodnevne zvočne kopeli.
 

Letos bo z nami na otoku Iž vodila delavnice ter predavanja tudi gostja, ki jo lahko pogosto spremljate v naši oddaji - Jelena Dimitrijević; certificirana nutricionistka in holistična svetovalka za zdravo življenje (obvlada ajurvedo, naturopatijo in tradicionalno kitajsko medicino), sicer pa se ukvarja tudi s karmično diagnostiko, radiestezijo in mnogim drugim energijskim tehnikam in zanimivimi znanji.
 
Nekaj tematik v programu:
kako aktiviramo samozdravilne sposobnosti;
kdaj smo na avtopilotu in kdaj delujemo zavestno;
odnos do sebe;
karmična razmerja;
sinhroniciteta in pomen naključij;
potrebe žensk v različnih obdobjih;
prostata in moški;
orgazem, spolnost, seksualna energija;
samoanaliziranje, samoraziskovanje;
obilje, poklicanost, poslanstvo;
izražanje skozi ples;
spanje in cirkadialni ritem.
Na programu za dušo in telo lahko pričakujemo tudi kakšne povratnike, ki so bili z nami že prejšnje leto, saj poročajo, da se jim je življenje tako drastično spremenilo, navznoter in navzven, da si težko predstavljajo poletje brez teh sedmih dni.
Celoten program se prilagaja skupini, tudi ure in aktivnosti se prilagajajo skupini, saj je pomembno, da se v temu procesu osvoboditve duše in telesa usmerimo na glas srca, ne toliko na strukturiran glas naše glave. Vsekakor lahko pričakujete sprostitev, zabavo in mnogo lahkotnosti ter seveda dobre družbe! Znanje, ki vam bo podano tako v teoriji, kot praksi vam bo lahko služilo celo življenje, spodbujamo pa vas tudi, da ga boste delili še z ostalimi!
To so počitnice, na katere te pokliče duša in če te duša kliče, potem pokliči 02 6200 230 ali pa oddaj svojo prijavo spodaj.
Mi poskrbimo za prevoz, hrano, delavnice, za vse, vi se samo odločite in se nam pridružite na počitnicah na dušo, otoku, znanem kot najmočnejša energijska točka Jadrana!
 

POGOSTE SITUACIJE, ZADRŽKI, VPRAŠANJA
Prišla bi, pa nimam nikogar, da bi šel z mano?
Predvsem vam priporočamo, da pridete sami. Največ boste naredili in zares vam garantiramo, da je to vrhunska odločitev, saj boste vse doživljali veliko bolj intenzivno, spoznali izjemne ljudi.
Težko hodim, oziroma imam izzive v gibanju. Lahko vseeno pridem?
Seveda, ne počnemo nič takšnega, če pa že ... potem pa vedno pokažemo tudi tehniko ali način, ki ustreza vam in je izvedljiv za vas.
Ali je to bolj stvar za ženske, lahko pridejo tudi moški?
Moški so dobrodošli, je pa res, da je nekaj tehnik primernih samo za lastnice maternice. Ni pa nič odveč, če o tem kaj izvedo tudi moški. Do zdaj smo imeli tudi nekaj moških, so pa v večini ženske. Moški so preživeli, pa še rekli so, da je bilo fino.
 

KDAJ: 5. 6. 2021-12. 6. 2021
 

CENA: 
 
2-posteljna
- 652€/pp za prijavo in plačilo 1. obroka do 20.4.2021 
- 712€/pp za prijavo in vplačilo do najkasneje 31.5.2021
 

1- posteljna
- 713€/pp za prijavo in plačilo 1. obroka do 20.4.2021
- 762 €/pp za prijavo in plačilo najkasneje do 31.5.2021
ZA VSE POVRATNIKE PA VELJAJO CENE, KOT SO BILE 2019! Se ne spomniš koliko so bile oziroma si povratnik še od predhodnjih let? Pozanimaj se o točni ceni na dogodki@klepetobkavi.si
*možnost plačila v dveh obrokih
 

CENA VKLJUČUJE:
- prevoz v obe smeri
- nočitve v Hotelu Korinjak ***
- polni penzion
- program delavnic
- terapije
- material
- organizacija + DDV
 

PREVOZ - odhodi/prihodi:

- Maribor (Mercator center, Tabor) ob 6:00
- Celje (Mercator center, Hudinja) ob 6:45
- Ljubljana (Dolgi most, parkirišče) 7:45
- Novo Mesto (Qlandia) 8:30
* vrnili se bomo  v popoldanskih urah 
 

KAJ POTRBUJETE:
- podlago za jogo oz. telovadbo,
- beležko in pisalo,
- udobna oblačila in kopalke,
- dobro voljo!
 

PRIJAVA:  spodaj na obrazcu ali dogodki@klepetobkavi.si  ali 02 6200 230
 

ORGANIZATOR

Naravna lepota, življenje v sožitju z naravo, zdrava prehrana, ustvarjalnost, iznajdljivost, uspeh, medsebojni odnosi, smeh in dobro počutje, so področja, ki jih na edinstven način raziskujemo z izbranimi...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...