17
januar

8 zdravilno-negovalnih zvočnih kopeli po čakrah

Organizira: Moje Prebujenje
Kdaj: 17. januarja ob 23:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:70
Organizira:Moje Prebujenje
Kontakt:info@MojePrebujenje.com

34 ogledov

DATUM: 17. januar 2019
KJE: prejmete jih na vaš e-naslov in so za vedno vaše, tako da jih lahko izvajate kadarkoli in kjerkoli
PRISPEVEK: 70€

Vseh 8 zvočnih kopeli prejmete na vaš e-naslov in ostanejo za vedno vaše. Tako jih lahko izvajate neštetokrat, kjerkoli in kadarkoli.

Tokrat sem za vas pripravila pravi spa za dušo in telo.

Združila sem namreč dve najmogočnejši tehniki prebujenja, zdravljenja in raztapljanja blokad na katerem koli življenjskem področju in nege fizičnega, čustvenega, mentalnega in duhovnega telesa.

Posvetili se bomo negi, čiščenju in uravnovešanju 7 glavnih čaker, in sicer z vibracijo zvoka.

Prejeli boste kar 8 zvočnih kopeli, ki so pravi spa tako za telo kot dušo, in sicer:
* Zvočna kopel za korensko čakro
* Zvočna kopel za sakralno čakro
* Zvočna kopel za solarno čakro
* Zvočna kopel za srčno čakro
* Zvočna kopel za grleno čakro
* Zvočna kopel za čakro tretje oko
* Zvočna kopel za kronsko čakro
* Zvočna kopel za 7 glavnih čaker

Vsaka izmed čaker bo tako deležna svoje zvočne kopeli, ki je zanjo idealna in ji omogoča, da se resnično »resetira« na vseh nivojih. Tako se bo skozi vsako izmed čaker ponovno vzpostavil nemoten pretok življenjske energije.

Zvok tibetanskih skled ima eno najmočnejših in najčistejših vibracij, zato z lahkoto razbija blokade, zastoje, strahove, travme, ki so ostali zapisani v vaših čakrah. Blokade v čakrah se nam lahko manifestirajo v obliki slabega počutja, depresije, nezmožnosti doseganja cilja, bolezni, finančne nepretočnosti…

Zdravilni zvok tibetanskih skled bo nežno raztapljal vse vaše blokade na vseh 7 glavnih čakrah. Negovalo, zdravilo in razstrupljalo se bo tako vaše fizično telo, kot tudi čustveni in mentalni nivo.

Pri zvočni kopeli boste deležni tudi zvočne prhe dežne palice, ki bo s svojo energijo odplaknila ter očistila vaša bremena, stres in skrbi.

Po zvočni kopeli bodo vaše čakre pretočne, žareče in polne življenjske energije, kar se posledično kaže na vseh življenjskih področjih (zdravje, odnosi, finance, služba itn).

Zvočna kopel in njeni blagodejni učinki:

Vibracija zvoka potuje po meridianih ter po krvnem in limfnem obtoku in tako prodre vse do nivoja posamezne celice. Zvok tibetanskih skled bo med zvočno kopeljo vaše celice popolnoma sprosti, prenovi in spravi nazaj v ravnovesje. Vibracija zvoka bo raztapljala tudi stres, skrbi in toksična čustva. Aktiviral se bo tudi proces samozdravljenja in pomlajevanja na celični ravni. Začutili boste popolni notranji mir in zdelo se vam bo, kakor da bi lebdeli. Po zvočni kopeli se boste počutili popolnoma sproščeni, lahkotni in mirni.

Čakre

Sedem glavnih čaker je razporejenih od trtice do glave in prav vsaka izmed njih je povezana z živčnimi centri ob hrbtenjači ter izredno močno vplivajo tako na fizično telo (bolečino in bolezen), kot tudi na miselne, čustvene, intuitivne, duhovne in energetske funkcije – dejstvo je, da je od pretočnosti sedmih glavnih čaker odvisno naše fizično zdravje in počutje na vseh ravneh. Kadar temu ni tako so čakre blokirane in življenjska energija skoz njih ne more nemoteno teči, kar na fizičnem telesu občutimo kot bolečino oz. bolezen, hkrati pa se neravnovesje kaže tudi na čustvenem področju in nenazadnje tudi na materialnem stanju posameznika.

Vabljeni na popolno razvajanje duha in telesa z magično vibracijo zvoka.

Več tukaj: https://mojeprebujenje.com/dogodek/zdravilno-negovalne-zvocne-kopeli-po-cakrah-8-zvocnih-kopeli/

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Namen portala je, da spoznate in stopite v svojo lastno moč, da prepoznate svoje potenciale ter aktivirate svoje darove in darove. Kajti čas je, da se izklopite iz...

  |  mojeprebujenje.com/

Nalagam...