1
februar

Access 10 -delna delavnica Kako postati denar

Organizira: Barbara Klaus
Kdaj: 1. februarja ob 20:00 do
1. februarja 2021 ob 21:30
Kje: Preko spleta
Prispevek:Cena delavnice je 100 €
Organizira:Barbara Klaus
Kontakt:barbara.klaus@gmail.com, 040730558, www.mojaizbirakreira.si

162 ogledov

Kako postati denar je sklop 10-ih delavnic, kjer bomo skupaj prebrali delovni zvezek Kako postati denar in obenem sproti odgovarjali na vaša vprašanja, brisali omejitve in blokade in skozi facilitacijo spreminjali stališča, ki jih imamo v zvezi z denarjem. Vsi pogledi, ki jih imamo o denarju ustvarjajo našo trenutno finančno resničnost.

Kaj pravite je sedaj končno prišel čas, da gremo ven iz svojega uma in začnemo prejemati???

Težava ni nikoli v denarju, težava je v nas. Rešitev ni v denarju. Rešitev je v prejemanju.

Kaj je za vas denar?  So to hiše, avtomobili, nakit, varnost? Ali je morda kaj drugega, za nekatere je to izmenjava energije. Pa je res tako?

Kaj če je denar samo energija, tako kot smo energija tudi mi?

Ko to spremenimo svoje fiksne poglede, lahko spremenimo svojo finančno resničnost.

Vabljeni torej na serijo srečanj, kjer bomo vsakokrat v uri in pol, spreminjali svoja stališča o denarju in postali energija denarja.

Vse kar mi smo, lahko imamo. Tega kar mi nismo, ne moremo prejeti.

Koliko stališč, ki smo jih imamo o denarju, smo prevzeli od drugih?

 

Bi bili končno voljni izbirati več zase in spremeniti vsa stališča, ki jih imate o denarju in vam preprečujejo, da bi ga imeli več v svojem življenju?

Kaj če je denar in kako ga lahko prejemate čisto nekaj drugega od tega kar so vas naučili?

Kakšne poglede imate v zvezi z denarjem? Ga ni nikoli dovolj? Je nujno zlo? Je denar nekaj umazanega? Grdega? Ste se odločili, da če ste duhovni, potem ne smete imeti denarja?

Koliko prejemanja smo morali odrezati, da v svojem življenju ustvarjamo ravno dovolj ali ravno ne dovolj?

Dobrodošli, podajmo se skupaj na to pot spremembe!

Začetek delovnega zvezka je opremljen z vprašanji, ki vam pomagajo odkriti vaša nora stališča v zvezi z denarjem. Naša stališča ustvarjajo našo realnost. Če želimo spremeniti našo realnost, je torej nujno ugotoviti kje in kakšne so naše omejitve, potem pa jih začeti topiti. V zvezku se gre skozi odgovore, da v zvezi z njimi in denarjem dobimo več jasnosti in kaj je potrebno spremeniti, da bi ga imeli več.

 

Delavnica je tokrat zaradi omejitev, ki jih imamo vodena prek spleta in se bomo vedno dobili prek zooma, kasneje pa vse posnetke naložim v zaprto Facebook skupino, kjer so vam na voljo, da si jih vedno lahko ponovno ogledate oz nadoknadite, če kdaj ne boste uspeli biti na delavnici v živo. 

Delavnica je povabilo v raziskovanje in v več zavedanja in vstop v novo resničnost, ki vam omogoča mir, lahkotnost in radost z denarjem in posledično s svojim telesom. Saj denar v večini potrebujemo le za in zaradi svojih teles. 

 

Investicija v delavnico:

Odrasli in otroci od 15 leta dalje
100€

Obvezno imeti svoj izvod knjige Kako postati denar. Povezava za naročilo knjige: https://www.accessconsciousness.com/en/access-shop/#a_aid=BarbraKlaus
25€


Delavnica poteka prek spleta in po prijavi in plačilu prejmete zoom povezavo za posamezno srečanje. 

Pričnemo v ponedeljek 1.februarja ob 20 uri in potem se dogovorimo za naslednja srečanja, ki bodo 2x tedensko, ponedeljki in srede.

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Delavnico vodim Barbara Klaus, certificirana Access Consciousness facilitatorka (CF), facilitatorka in izvajalka seminarjev Temelji, delavnic Access Bars®, Access Body procesov in Access Facelifta. Obenem tudi izvajalka vseh Accessovih procesov, sem Maestro SOP, ESSE in Abus Hold. Opravljene imam tudi številne Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  Advance Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se druženja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Objem,
Barbara

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Življenje me vodi vedno bolj k sebi in jaz mu veselo sledim. Vse bolj srčno sledim svojim sanjam in ob tem neizmerno uživam. Sem prišla do tega, da...

  |  mojaizbirakreira.si

Nalagam...