21
APRIL

Access Bars ® delavnica

Organizira: Polona Plešec
Kdaj: 21. aprila 2018 ob 9:00 do
21. aprila 2018 ob 17:00
Kje:
Prispevek:240 €, ponavljanje 120 €, otroci do 16. leta brezplačno
Organizira:Polona Plešec
Kontakt:041-276-884, polona@polonaplesec.si

0 komentarjev    313 ogledov

Z dotikom 32 točk na glavi se sprošča električni naboj v možganih, ki se ustvari na podlagi misli, čustev, občutkov in prepričanj, ki smo jih povzeli v tem ali/in v vseh prejšnjih življenjih. To povzroči sproščenost, umirjenost, nove možnosti, spremembe na telesni, čustveni in umski ravni - na bolje seveda.

Z Bars-i lahko rešimo ogromno težav na področju spanja, odnosov, zdravja, denarja... Izgledamo bolj sveže, smo srečnejši, bolj pomirjeni s sabo, svetom, hitreje dosegamo cilje in vidimo možnosti, ki nam prej sploh niso bile vidne.

Odpremo se prejemanju in čarobnosti!

Na sami delavnici dobite tudi orodja, ki vam dodatno pomagajo pri spremembah, ki si jih želite v življenju. So enostavna in najpomembneje zares DELUJEJO!

Ker delujejo zame, jih enostavno moram deliti s svetom, saj si želim, da smo vsi radostni, zdravi in živimo v obilju in harmoniji - s sabo, bližnjimi in vsem svetom.

Na delavnici 2x izvajate tretma in ga 2x prejemate in ste po delavnici usposobljeni ter imate možnost to tudi izvajati - v osebne namene ali celo poklicno. Kako je lahko še boljše kot to?

Na delavnici je poskrbljeno za prigrizke. Dobite tudi gradivo in shemo, tako da ste polno opremljeni in samozavestni za izvajanje Bars-ov kasneje.

Investicija se vam po delavnici mnogokratno povrne - na različne načine. Obljubim.

Cena za ponavljanje je polovična. Otroci do 16. leta imajo delavnico brezplačno. 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Lokacija | Mychi tempelj, Ukmarjeva 6, Ljubljana


Polona Plešec

delavnice in osebne seanse za vzpostavitev harmonije v telesu, umu in življenju

Delavnice in osebne seanse za vzpostavitev harmonije v telesu, umu in življenju. Komunikacija s telesom in razvoj intuicije, z namenom postati vladar svojega življenja, z jasnim védenjem, kaj deluje zate in tvoje telo ter pogumom temu slediti.

Access Energijski Facelift ® delavnica

Access Energijski Facelift ® delavnica

7. aprila 2019, Ljubljana
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...