19
maj

Access Bars delavnica

Organizira: Moja lahkotnost
Kdaj: 19. maja ob 10:00 do
19. maja 2018 ob 18:00
Kje:
Prispevek:240ÔéČ
Organizira:Moja lahkotnost
Kontakt:041 242 909 ali info@mylightness.com

390 ogledov

Access Bars je ne┼żna tehnika, kjer z dotikom 32 to─Źk na glavi mo┼żgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v na┼íem ┼żivljenju.

Te to─Źke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepri─Źanja, ─Źustva, sodbe in razmi┼íljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli ┼żivljenju in vas zdaj omejujejo, da zavestno izbirate in tako ustvarjate svoje ┼żivljenje na vseh podro─Źjih. Raztapljajo se glavne blokade iz vseh podro─Źji ┼żivljenja in telesa. Razpletejo se vse niti, ki so vas imele ujete in so vam onemogo─Źale, da bi se lahko premikali naprej.

Vsaka bars seansa lahko sprosti od 5ÔÇô10 tiso─Ź let omejitev na podro─Źju ┼żivljenja, povezano s to─Źko, ki se je dotikamo. Obstaja to─Źka za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, prostor, ─Źas, itd.

Access Bars┬« so pomagali ┼że ve─Ź tiso─Źem ljudem spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in ┼żivljenji, vklju─Źno s spanjem, zdravjem, telesno te┼żo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prislinimi mislimi, depresijami, stresom in veliko ve─Ź.

Barsi olaj┼íajo zavedanje, ki lahko spremeni karkoli v va┼íem telesu in ┼żivljenju.

Morda se to─Źke lahko zdijo podobne kot pri akupunkturi ali kateri drugi tehniki, ampak imajo kot del Barsov popolnoma druga─Źno funkcijo. Pri nobeni drugi metodi se ne pojavljajo enake spremembe, kot jih generiramo z Barsi. Spremembe, ki jih omogo─Źajo Barsi so neprimerljive.

Vsaka Bars terapija je druga─Źna. V najslab┼íem primeru se boste po─Źutili, kot da ste pravkar prejeli najbolj┼ío masa┼żo v ┼żivljenju. V najbolj┼íem pa se bo va┼íe celotno ┼żivljenje lahko spremenilo v nekaj ve─Źjega.

Ste pripravljeni raziskovati neomejene mo┼żnosti?

Dobrodošli na delavnici!

Na koncu dobite certifikat in lahko samostojno izvajate terapije na vaših sorodnikih, prijateljih, klientih ali pa si Barske zaganjate na sebi.

Tehniko lahko vklju─Źite tudi v va┼í posel.┬á

Ve─Ź info na: www.nadjaogrinc.com

Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udele┼żijo brezpla─Źno v spremstvu svojih star┼íev ali skrbnikov.

Otroci, stari od 16 do 18 let, pla─Źajo polovi─Źno ceno.

Vsaki─Ź, ko se delavnice udele┼żite ponovno, je cena za vas polovi─Źna, 120 eur.

V ceno delavnice so vklju─Źeni prigrizki in gradivo.

Delavnico vodi Nadja Ogrinc, ki ┼że ve─Ź kot ┼ítiri leta uporablja orodja Access Consciousnessa za kreiranje in raziskovanje ┼żivljenja. Opravljenih ima ve─Ź razli─Źnih delavnic Access Consciousness, med njimi tudi Temeljni te─Źaj, Choice of Possibilities, Energetic synthesis of being, Body class in je certificirana facilitatorica Access Consciousnessa, voditeljica┬á Access Bars delavnic ter ostalih telesnih procesov Access Consciousnessa.

Obvezna je predhodna prijava na delavnico na telefon 041 242 909 ali info@mylightness.com

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Center, kjer se za─Źne ┼żivljenje neskon─Źnih mo┼żnosti. Osebnostno in s telesom. Vabljeni, obi┼í─Źite nas.


Nalagam...