3
APRIL

ACCESS BARS z Ano Omanovič

Organizira: HIŠA RADOSTI
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 3. aprila 2018 ob 9:00 do
3. aprila 2018 ob 17:00
Kje:
Prispevek:240€; ponavljanje 120€
Organizira:HIŠA RADOSTI
Kontakt:info@anaomanovic.com, Tel.št. 040 504 127

0 komentarjev    23 ogledov

Kaj če večina trpljenja in bolečine, ki jo izkušajo vaša telesa, sploh ni vaše? Kaj če večina sojenja in prepričanj, ki jih imate, sploh ni resničnih?

Kaj če obstaja proces, ki lahko ustvari več lahkotnosti za vaše telo in počisti vsa razmišljanja, odnose, čustva, misli in občutke, ki ste jih v kateremkoli življenju shranili ali naredili pomembne? Kaj če se temu procesu reče Access Bars?

Ali ste si pripravljeni to izbrati zase? Je zdaj čas, da začnete odvijati svoje darilo življenja?

Kaj so Access Bars?

32 točk na glavi, ki, če se jih dotaknemo, lahkotno in brez napora sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali, zaživeli sebe in svojo lahkotnost. Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju.
Vsaka točka predstavlja določeno področje v vašem življenju. Obstaja bar za denar, telo, zdravljenje, komunikacijo, kreativnost, seksualnost itd.
Vsako izvajanje točk Access bars lahko sprosti 5-10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo.
Je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti.
Kaj vse lahko dosežete z izvajanjem Barsov?

Točke so pomagale tisočim ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nervozami, stresom, depresijami, ostalimi psihosomatskimi problemi in veliko več.

Po tretmanu se boste v najslabšem primeru počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega. Življenje postane bolj dinamično, lahkotno in odpre se več možnosti.

Kaj o tem meni znanost? Preberite članek in poglejte video: http://www.anaomanovic.com/access-bars-z-ano-omanovic-3/

Delavnica Access Bars® je namenjena vsem, ki želite vse v svojem življenju ustvarjati z lahkoto.

Med delavnico boste dvakrat dajali in dvakrat prejemali BARS tretman. Po delavnici ste certificirani praktik Access Bars® lahko takoj začnete izvajati Access Bars® tretmane.

Kaj če bi odprli vrata k temu, da ste lahko vse, kar ste se nekoč odločili, da ne morete biti? Kaj bi bilo potrebno, da bi spoznali, kako ključnega pomena ste za uresničitev vseh možnosti tega sveta?

Delavnico vodi Ana Omanovič.

Ana Omanovič je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti in sokreatorka projekta Hiša radosti ter ustanoviteljica podjetja I see you. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je že tretje leto certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars facilitatorka in Access Body facilitatorka ter Maestro. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Termin: Torek, 3. april 2017, od 9. - 17. ure
Lokacija: Ljubljana, točna lokacija bo sporočena ob prijavi
Cena: 240 EUR

Otroci do vključno 15. leta brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok).
Mladi stari 16 ali 17 let imajo polovično ceno. Polnoletni plačajo polno ceno delavnice.
Ponavljanje delavnice stane 110 eur.
V ceno delavnice sta vključena priročnik in prigrizek.

PRIJAVA na: info@anaomanovic.com ali 040 504 127.

 

Obvezne so prijave na info@anaomanovic.com ali 040 504 127.

Prijava na dogodek | ACCESS BARS z Ano Omanovič

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Ljubljana, Sporočena ob prijavi, Ljubljana


HIŠA RADOSTI

delavnice osebne rasti

Hiša Radosti je kraj, kjer se radostimo in počnemo vse, kar nas osrečuje, oživlja in povezuje s seboj. Organiziramo različne delavnice osebne rasti, s pomočjo katerih se odpremo, da zaživimo svoje življenje v polnosti.

ACCESS BARS z Ano Omanovič

ACCESS BARS z Ano Omanovič

15. decembra 2018, Ljubljana
TEMELJI Access Consciousness z Ano Omanovič

TEMELJI Access Consciousness z Ano Omanovič

20. decembra 2018, Ljubljana
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...