16
januar

Access Bars® delavnica z Ano

Organizira: Ana Plešec
Kdaj: 16. januarja ob 9:00 do
16. januarja 2022 ob 17:00
Kje:
Prispevek:240,00 €
Organizira:Ana Plešec
Kontakt:anahata@anaplesec.com

8 ogledov

Si želiš pričeti novo leto osvobojen/a teže, laži in prepričanj, ki v resnici sploh nikoli niso bila tvoja?
Je čas, da v novo leto zakorakaš opolnomočen/a z orodji, ki ti bodo pomagala pri kreiranju drugačnega sveta, predvsem pa sledenju svojemu védenju in resnici?


Si upaš odstreti iluzorni plašč megle skozi katerega deluješ že vse svoje življenje? Kaj, če nič sploh ni res? Kaj, če do sedaj sploh še nisi živel/a sebe?


Kdo si, ko se meglice razpršijo in odpadejo vse projekcije drugih?


Jaz sem to našla s pomočjo Access Bars tehnike. Pa ne samo jaz. Tudi številni drugi Slovenci in tisoči ljudje po vsem svetu. To je tehnika, ki v svetu obstaja že 30 let.


Zadnji 2 leti sem Access Bars delavnice vodila v Avstraliji in ker sem se ravno vrnila v Slovenijo na počitnice sem se odločila, da bom z vami podelila moja doživetja in spremembe, ki sem jih s pomočjo teh orodij ustvarila v svojem življenju.


Vabim te, da s pomočjo Access Consciousness® orodij vstopiš v novo zavedanje.


Zakaj?
Ker je čas ZATE! Čas, da stopiš v svojo polno moč in izraziš svoje potenciale.
Čas, da končno zaživiš svojo resnico in svet pričneš barvati po svoje!
In čas je, da se osvobodiš projekcij drugih in opustiš prepričanja ter sodbe ki si jih povzel/a iz okolice, ki ti enostavno ne služijo več.


Čas je, da novo leto začneš poln/a novih moči in zavedanja.


Access Bars® delavnica je enodnevni dogodek, kjer se boste naučili prijemov 32 točk na glavi, s pomočjo katerih rahljamo električno napetost in prepričanja znotraj nas, odstranjujemo kar nam več ne služi. Z rahlimi prijemi zaznavamo energijska polja in celicam ter resničnemu védenju zopet dajemo prostor.


Ob zaključku delavnice prejmete certifikat Access Bars® praktika, kar vam omogoča izvajanje tretmanov na družinskih članih (tudi otrocih), prijateljih ali pri strankah (poslovno). Predvsem pa boste največ od delavnice odnesli vi, če se boste odprli spremembam in dovolili, da končno zaživite resničnost svojega Bitja.

Za več o Access Bars-ih® pokukaj na mojo spletno
stran:

https://www.facebook.com/events/467544548064266

https://anaplesec.si/access-bars/.

 

Za prijave in dodatna vprašanja mi piši:
anahata@anaplesec.com 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Ime mi je Ana. Sem Health Coach, učiteljica ter večna učenka joge, Access Bars facilitatorica, pisateljica, ljubiteljica narave in vsega onkraj vidnega. Sem večna popotnica ter raziskovalka življenja.


Dogodki organizatorja

Nalagam...