20
MAJ

Access bars® delavnica z Mašo Plaznik

Organizira: Žarek sreče
Kdaj: 20. maja 2018 ob 9:00 do
20. maja 2018 ob 17:00
Kje:
Prispevek:240 €
Organizira:Žarek sreče
Kontakt:Maša Plaznik, 041 905 740 ali info@zareksrece.si

0 komentarjev    370 ogledov
  • Si želite izboljšati kakovost vašega življenja?
  • Si želite najti v sebi tisto srečo, po kateri hrepenite?
  • Si želite odpraviti vse ovire na vaši poti?

Access Bars® je osnovna tehnika Access Concsiousness®. Gre za krasen pripomoček s katerim odstranjujemo stres, napačna prepričanja, programe, stališča, sodbe, pričakovanja, projekcije, zavrnitve, krivde, zamere, obžalovanja, sram, obtoževanja, stres in še mnogo več. Access Barsi® nam torej dajo možnost, da spremenimo v svojem življenju vse kar ne deluje.

Ali veste, da lahko vse to dosežete s preprostim, sproščenim in nežnim dotikom energetskih točk na vaši glavi? Z Access Bars® terapijo na zelo učinkovit in preprost način, z rahlim dotikom 32 točk na glavi sprostimo naboj, ki se že dolgo časa tam nabira in ustvarja omejitve v našem življenju, ki nam onemogočajo, da bi z enostavnostjo prejemali vse obilje.

Delavnica je namenjena prav vsem. Osebam, ki delajo na sebi in svojem osebnostnem razvoju, staršem, otrokom, partnerjem, terapevtom, maserjem, kiropraktikom, tistim, ki pri svojem delu uporabljajo energetske metode … Bolj pogosto izvajate/prejemate Bars terapije, hitrejše so spremembe. Access Bars® je ljudem širom sveta pomagal spremeniti življenje in odpraviti omejujoče stališča.

Med delavnico boste dvakrat prejeli in dvakrat dali Bars terapijo.

Po končani delavnici dobite potrdilo, da ste certificirani praktik in lahko samostojno izvajate terapijo.

V spodnjem videoposnetku vas vabim, da si pogledate nekaj izsledkov iz raziskave, ki je bila narejena v zvezi s prejemanjem Access Bars terapije:

 

Delavnico vodi:

MAŠA PLAZNIK, certificirani Access Bars® facilitator, certificirani Access Body® proces facilitator, ki ima opravljene tudi napredne seminarje Foundation, Level 1 in The Body.

MNENJA STRANK O DELAVNICI

»Delavnica Access Bars je zame prišla ravno pravi čas.

Ko sem z drugimi tehnikami že marsikaj počistila in dobila precej uvidov, sem po delavnici Access Barss svojo notranjo moč in zaupanje v svoje sposobnosti še okrepila.

V trenutku, ko sem poklicala barse, sem jih že začutila - in to na sebi in na stranki. Fenomenalno! Poleg tega se je spremenil moj trebuh. Že nekaj časa sem čutila, da potrebuje osvoboditev. Po kraniosakralni terapiji se je tam nekaj premaknilo, po Access Barsih pa se je do konca manifestiralo. In po dveh dneh izvajanja celičnega spomina na brazgotini po carskem rezu je le-ta skorajda fizično izbrisana. Kaj je še mogoče?«

Mojca Štrukelj 

 

»Bila sem med prvimi na Obali, ki so s pomočjo Maše spoznali to čudovito orodje. S tako preprosto tehniko, dahko res naredimo velike korake v smer veselja in harmonije. Je kot dobit izgubljen ključ za skrivnostno ključavnico življenja. Iz srca sem vesela, da sem spoznala to čudovito osebo in vso tiploto in ljubezen, ki izžareva. Priporočam jo VSEM, ki si želijo resničnih sprememb...«

Klarisa Glavina Prebi 

 

ZGODBA MAMICE, KI JE NA BARS DELAVNICO PRIŠLA ZARADI OTROKA

»Moja zgodba

Vsi pod zvezdami imamo osebne zgodbe, nekaj v ozadju, nekaj o čem se nismo vedno pripravljeni odprto in glasno pogovarjati, nekaj o čem tudi ni lahko pisati. Še posebej so emocije zelo subtilne in zelo močne, kot tudi zelo ranljive v primeru, ko se gre za lastnega otroka! Tako je tudi pri nas in verjamem nismo izjema!

V naši večjezični družini je mlajša hči imela izrazite jezikovno-govorne težave. Začela je govoriti pri 2., pri 3. letih in besedni zaklad je bil vse prej kot bogat - precej pod nivojem za takšno starost otroka, ki je zahtevan v kakršnikoli medicinski in šolski obravnavi. Kljub temu, da je hčerka z tremi leti začela hoditi v vrtec, ustrezne pomoči ni bilo ter smo se za obravnavo, ki je najbolj primerna njenemu stanju in starosti, morali (in na srečo mogli!) izboriti sami. Razen »tehnične« pomoči s strani terapevta in logopeda, smo takoj iskali vse možne alternativne načine, kako bi ji hitro in učinkovito pomagali pri zdravljenju ti. pervazivne motnje.

Zdrava prehrana, brez glutenska dieta, odstranjevanje vse »kemije« iz stanovanja, različni stimulansi kot so skakanje, plavanje in ples, vse do redne bioenergije so sprožili pravo senzacijo v njenem organizmu. Iz dneva v dan se je situacija menjala. Vsak dan je bil boljši in naprednejši, vsak dan je bil cel novi svet – za njo in za vse nas. Komunikacijskih težav je bilo vse manj in besede so se počasi zlagale v stavke. Ne po naključju, nekaj po petem letu je prejela tudi »barse«. Sprememba je bila takojšnja!

Ne, to ni bila čarobna palica in hčerka se ni začela takoj pogovarjati v kompleksnih stavkih odraslega človeka – ne! Vendarle, sprememba je bila popolna; od obnašanja, do komunikacije in, precej do želje za učenjem. V kratkem so se odpustile vse omejitve in vse kar je otroka v programski matrici motilo, da razvoj možganov, oz. del za jezik in govor začne balansirano napredovati. Po parih mesecih se je govor kod tudi komunikacija na različnih stopnji vidno zvišala. Danes je vključena normalno v vse dejavnosti v vrtcu in izven slednjega pleše, poje, plava, se potaplja, izraža se na vse možne načine….. Predvsem je pa vesela in srečna, ponosna na sebe in zadovoljna s svojim uspehom. Vsak dan zaspi z »barsi« na glavici in s nasmeškom na obrazu – angelčku podobnemu.

Možnosti so res neskončne!«

Anonimna 

Videoposnetek o tem, kaj so Barsi prinesli ljudem

 

 

Energijska izmenjava za udeležbo na delavnici:

240 EUR
DARILO: vsak udeleženec prejme še 10 access bars izmenjav v vrednosti 50€

Otroci do 15. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok) Otroci od 15. – 18. leta in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena, 120 EUR
V ceno delavnice so vključeni priročnik, certifikat, prigrizki ter seveda vso znanje.

Lokacija:

Vrbljene 62, 1292 IG

OBVEZNE PRIJAVE na email: info@zareksrece.si

Dodatne informacije: Maša Plaznik 041 905 740 ali  info@zareksrece.si

www.zareksrece.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Lokacija | Vrbljene 62, Ig


Žarek sreče

center za kakovostno in srečno življenje

V Žarku sreče ljudem pomagamo odpraviti svoje težave in da dosežejo uspehe na področjih kot so zdravje, psihološko stanje, delo, ljubezen, medosebni odnosi, družina, izobraževanje… in še mnogo več.Spletna stran:
http://www.zareksrece.si
Radost enosti™ - vstopi v svojo energijo

Radost enosti™ - vstopi v svojo energijo

4. aprila 2019, Koper/Capodistria
Radost enosti™ - novo življenje

Radost enosti™ - novo življenje

7. aprila 2019, Portorož
Access bars® delavnica z Mašo Plaznik

Access bars® delavnica z Mašo Plaznik

13. aprila 2019, Koper/Capodistria
Access bars® delavnica z Mašo Plaznik

Access bars® delavnica z Mašo Plaznik

12. maja 2019, Koper/Capodistria
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...