14
julij

Access Bars® delavnica z zdravnico Snežo Ulčar

Organizira: Aurora center
Kdaj: 14. julij ob 9:30 do
14. julij 2019 ob 17:30
Kje:
Prispevek:240 eur
Organizira:Aurora center
Kontakt:center@aurora.si / 051 675 750 / https://aurora.si

9 ogledov

Access Bars® delavnica in tretmaji nam vračajo zavedanje o življenju, nas opolnomočajo, da preko znanja in Access Consciousness® orodij dobimo nazaj svojo moč in postanemo bolj zavestni v svojem delovanju.

Access Bars® je učinkovita metoda, pri kateri lahko dosežemo globoko sproščeno stanje (theta stanje) in tako delujemo tudi na podzavestne vzorce. Je tehnika s katero lahko sami aktivno odstranjujemo omejitve, strahove, žalost, depresijo, stres, skrbi, bolečine, nespečnost… Prinaša več energije, lahkotnosti, zavedanja in miru v tvoje življenje in telo.

Gre za 32 točk na glavi, ki jih aktiviramo z nežnim dotikom. Možgani po 15 minutah tretmaja preidejo v theta stanje – stanje globoke relaksacije, kjer se spreminjajo vzorci, misli, prepričanja, čustva, ki jih ne potrebujemo več.

V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega. Življenje postane bolj dinamično, lahkotno in odpre se več možnosti.

Na delavnici prejmete skripto, bars sheme in certifikat Bars praktika.


Termin: Nedelja, 14.7.2019, pri nas v Ljubljani (Peričeva 23).

Cena: 240 EUR

Otroci do 16. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se delavnice udeleži.

Najstniki stari 16. ali 17. let in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena 120 EUR. (Cene so enotne po vsem svetu glede na standard države.)

Delavnico vodi zdravnica Sneža Ulčar, certificirana facilitatorka Access Consciousness, Maestro, ki več kot 4 leta raziskuje in vodi različne delavnice in seminarje v sklopu Access Consciousness-a.

Prijave prosimo na mail: center@aurora.si / 051 675 750.

Kaj izbirate danes, kar bo povečalo vaš ocean zavedanja?

https://aurora.si/access-bars-delavnica-z-zdravnico-snezo-ulcar-ljubljana-14-07-2019/

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Aurora center v Ljubljani je novodobno središče za kakovostno življenje pod vodstvom zdravnice Snežane Ulčar. V hiter tempo življenja vnašamo lahkotnost, radost, vse več prisotnosti s telesom in...

Nalagam...