4
december

Miklavževi Access Consciousness Temelji

Organizira: Anahata
Kdaj: 4. decembra ob 10:00 do
7. decembra 2021 ob 17:00
Kje:
Prispevek:1100 € (za prvo udeležbo), 550 € za ponavljanje v roku enega leta
Organizira:Anahata
Kontakt:anahata.goga@gmail.com ali 041 / 67 44 88

5 ogledov

Kaj če je čas, da si privoščite najbolj noro dogodivščino v svojem življenju? Štiri dni negovalnih telesnih procesov, fenomenalno spremembo za katero ste od nekdaj vedeli, da obstaja in je zdaj na dosegu roke? Vse se lahko spremeni. Vprašanje je, če ste dovolj pogumni in vztrajni, da boste to izbrali? Kajti sprememba ni nikoli udobna, a z njo dobimo več sebe.

Posebno opozorilo: V kolikor se boste udeležili tega seminarja, se zna vaše življenje drastično spremeniti. Zato se ga pod nobenim pogojem ne smete udeležiti, če želite še naprej biti tipični Slovenceljni, s celim kupom težav.

Prijava in informacije: anahata.goga@gmail.com ali 041 67 44 88

Seminar poteka od sobote do torka od 10.00 do 18.00.

Cena za Slovenijo: 1100 € (možnost plačila s kreditno kartico)
Cena za ponavljalce v zadnjih 12. mesecih: 550 €

Otroci do 15. leta se lahko brezplačno udeležijo seminarja skupaj z odraslo osebo. Otroci stari 16 in 17 let imajo polovično ceno 550 € in so upravičeni tudi do polovice te cene pod zgornjimi pogoji. Otroci stari od 18 let naprej plačajo polno ceno.

Temelji so seminar, ki bars facilitatorjem šteje za podaljšanje licence. Kako je lahko še boljše kot to?

Predpogoj: opravljena Access Bars® delavnica pri katerem koli facilitatorju
 
Seminar vodi Goga Pečnik, Certificirana facilitatorka Access Consciousnessa, Bars facilitatorka, facilitatorka specialnosti Radost poslovanja, Pogovarjajte se z entitetami, Pravi glas za vas ter Bodi ti, spremeni svet.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Prav tako kot vi sem tudi sama šla skozi številne življenjske izzive, ki so me oblikovali v to, kar sem danes. Kako vam lahko pomagam na vaši duhovni...


Nalagam...