13
oktober

Accessova Korekcija vida - delavnica

Organizira: Barbara Klaus
Kdaj: 13. oktobra ob 11:00 do
13. oktobra 2019 ob 16:00
Kje:
Prispevek:Cena delavnice je 100 €. 50 € za tiste, ki ponavljate delavnico in za mladostnike od 16. - 18. leta, za otroke do 15. leta je v spremstvu odrasle osebe, ki pride na delavnico, brezplačna.
Organizira:Barbara Klaus
Kontakt:barbara.klaus@gmail.com, 040730558, www.mojaizbirakreira.si

10 ogledov

Kaj je to česar nočete videti in vedeti? 

Je sedaj mogoče čas, da tudi vi na svoj način “spregledate”? Korekcija vida je telesni proces Access Consciousness®, ki pomaga pri različnih težavah z vidom.  Izvaja se z dotikom na očeh in z zagonom energij, ki omogočajo spremembo.

Gre za nežen proces na očeh s katerim se :

izboljša vid,
prenovijo se področja oči in okrog oči,
je dobrodošel pri raznoraznih poškodbah in učinkih staranja,
pomaga tudi pri težavah s sinusi.
Telesni proces Korekcija vida pomaga pri prenovitvi oči, sposobnosti vida, videnju in vedenju. Skozi proces se osvobaja in spreminja celo telo in čeprav gre za proces na očeh, vpliva na vse v življenju.

Vseskozi bi lahko vse videli in vse vedeli, vendar smo se vedno bolj prilagajali okolici in si skozi življenje nabirali vedno več fiksnih pogledov. To je čudovit telesni proces za celotno telo, tudi če nimate problemov z vidom…

Dovoliti si videti hkrati pomeni dovoliti si vedeti, pomeni biti resnica in pomeni začeti živeti svoje življenje po svoje.

Na vseh delavnicah telesnih procesov se učimo odpiranja neskončnih možnosti naših teles, kako se osvobajati od realnosti drugih ljudi, kako zaznavati telesa in komunicirati z njimi in kako preiti v boljše sobivanje s svojim telesom.

Dovolite si s Korekcijo vida končno “spregledati” in biti sprememba!

Investicija: 100 EUR, za otroke stare do 15 let je udeležba na delavnici brezplačna, za stare od 16 do  17 let je 45 EUR. In če delavnico ponavljate, je cena za ponavljanje: 50 EUR. 

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob prijavi, ko pošljete svoje podatke, da vam pripravimo račun.

Po končani delavnici boste prejeli potrdilo, da ste certificirani praktik in lahko samostojno izvajate terapijo na sebi ali drugih.

Delavnico vodi: Barbara Klaus, Access Bars facilitator, Access Consciousness Energetic Facelift facilitator, Access Conciousness Body Process Facilitator

Kdaj: nedelja, 13. 10. 2019 ob 11:00 do 16:00 ure.
Lokacija: Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče ( blizu Maribora)

 

Prijave: barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040730558.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali. 

Kaj če bi zaživeli drugačno resničnost skupaj s svojim telesom?
Kaj če je mogoče?

Barbara

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Življenje me vodi vedno bolj k sebi in jaz mu veselo sledim. Vse bolj srčno sledim svojim sanjam in ob tem neizmerno uživam. Sem prišla do tega, da...

  |  mojaizbirakreira.si

Nalagam...