20
maj

Acess izmenjave

Organizira: Barbara Klaus
Kdaj: 20. maja ob 18:00 do
20. maja 2019 ob 21:01
Kje:
Prispevek:10 eur
Organizira:Barbara Klaus
Kontakt:barbara.klaus@gmil.com, 040730558, www.mojaizbirakreira.si

18 ogledov

Izmenjave kot vir sproščanja, druženja, ugodja, sprostitve in učenja... :-) 

Ste že kadarkoli v preteklosti opravili delavnico telesnih procesov sistema Access Consciousness® (Access Bars, Energijski Facelift, MTVSS, Korekcija vida, Biometrična mimikrija, Demolekularna manifestacija, itd.) in z vsem svojim bitjem občutili njihove veličastne učinke?

Potem se resnično zavedate, kako pomembno je, da jih še naprej redno izvajate, prejemate, se družite, obnavljate in poglabljate svoje dosedanje znanje. Popolnoma jasno vam je, da z rednimi izmenjavami še bolj zasijete, ste lahkotnejši, bolj igrivi, lažje in več kreirate in si v svojem življenju neprimerno lažje izbirate vse, kar si zares želite. Tako vi kot tudi vaša okolica, ki opaža pozitivne spremembe v vašem bivanju, obnašanju, počutju, delovanju.

Vabljeni v naše skupinice na redne izmenjave lahkotnosti, sprostitve in radostnega kreiranja, ki jih zaradi velikega zanimanja sedaj izvajamo že ob ponedeljkih ob 18. uri in ob sredah ob 20. uri. Dodatne termine izmenjav z lahkotnostjo kreiramo sproti.

Tudi, če nimate opravljenih delavnic procesov Access Consciousness®, ste lepo vabljeni, da se nam pridružite in na lastni koži izkusite neverjetne učinke tretmajev. Lahko tudi svoji ljubi osebi podarite darilni bon in ji/mu s tem sporočite, kako veliko vam pomeni njeno/njegovo dobro počutje in zadovoljstvo.

Za organizacijo izmenjav so obvezne predhodne prijave na mail barbara.klaus@gmail.com ali preko spletnega kontaktnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/ z namenom zagotavljanja dovoljšnega števila masažnih miz. Če želite, lahko prinesete tudi svojo mizo, odejo ali blazino. Za pijačo in prigrizke poskrbim jaz, vse ostalo bomo kreirali skupaj.

Delavnica poteka v Hočah pri Mariboru, Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.
Prispevek za izmenjave: 10 eur

Kako lahko v našem življenju kreiramo več lahkotnosti in radosti? Pridite na izmenjave in bodite najboljši možen doprinos sebi in svetu!

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Življenje me vodi vedno bolj k sebi in jaz mu veselo sledim. Vse bolj srčno sledim svojim sanjam in ob tem neizmerno uživam. Sem prišla do tega, da...

  |  mojaizbirakreira.si

Nalagam...