28
junij

Alexandra Debevec v Slovenijo pripelje Andske Šamane iz Peruja

Organizira: Ananta Center
Kdaj: 28. junija ob 9:00 do
3. julij 2020 ob 16:00
Kje:
Prispevek:AKCIJSKA CENA do 30.4.2020 imate popust v vrednosti 200 EUR v dvoposteljni sobi je cena s popustom 1.690 EUR (Redna cena je 1.890 EUR), v enoposteljni sobi je cena s popustom 1.880 EUR (Redna cena je 2.080 EUR)
Organizira:Ananta Center
Kontakt:031 447 463

19 ogledov

EDINSTVENO!

V SLOVENIJO PRIHAJAJO ŠAMANI.

ALI VEŠ ZAKAJ?

Pritegnila me je njihova preprostost in veličina, zaradi neizmerne modrosti razumevanja Resnice in neverjetno močne sposobnosti uporabe naravne, izvorne in univerzalne moči zdravljenja.

QERO ŠAMANI s katerimi sem prišla v stik in bila deležna zdravljenja in čiščenja v Peruju, ohranjajo starodavno Inkovsko magično znanje. Ko pa sem izvedela, da je njihovo edino poslanstvo delitev Resnice v Času Preobrazbe in Zedinjenja - Harmonije na Zemlji in poudarjajo kako moramo prebuditi svojo Duhovnost in Ljubezen v sebi, da nas bodo srca združila z istimi poslanstvi preobrazbe, sem takoj začutila, da bi jih povabila v Slovenijo.

PRIDRUŽI SE NAM V:

BOHINJ ECO HOTEL****

NEDELJA, 28. JUNIJ - PETEK, 03. JULIJ 2020

PRIJAVI SE na tel: 031 447 463 ali email:info@ananta.si

MOJSTRICA ALEXANDRA DEBEVEC

potrjena zdravilka s strani ministrstva za zdravje na področju zdravilskega sistema Tradicionalno Kitajsko zdravilstvo, kjer že 30 let dela z klienti.

"Name je naredilo velik vtis, ko sem izvedela, da so zadnji, ki prenašajo Inkovsko modrost, ki so to znanje podedovali in še vedno ohranjajo Inkovski pristen zdravilen, izviren način zdravljenja in dela z energijo. Pri potovanju na Ananta Intenzivni program v Peru sem iskala Inkovsko Resnico in pripeljalo me je do njih, neizmerno ganljiva sreča, ko sem se srečala z njimi in takoj sem vedela, da imamo nekaj skupnega. Nekaj prečudovitega, ko srečaš človeka in vidiš njegovo globino, sposobnosti, modrost in je enaka kot jo imaš sam. Vsakomur iz srca želim, da to doseže sam".

 

ANANTA INTENZIVNI PROGRAM

Zdravljenja z Inkovskimi Šamani in Alexandro Debevec v Sloveniji (Bohinj Eco Hotel)

V 6 dneh bomo opravljali energijsko delo, kjer vas bomo z vsem spoštovanjem ponovno povezovali z lastno energijo in celotno živo energijo ali Kausay Pacha. Šli boste skozi pot Pachamame (Mati Zemlja) in uravnali svojega duha z Kozmosom, tako da boste lahko prebudili svojo Moč ali Zvezdo, da boste lahko brez strahu hodili in se izogibali negativnosti v vsakdanjem življenju, prav tako pa boste svojo energijo opolnomočili z močjo APUS-a ali Svetih gora.

Vsi andski Qero Šamani delajo z Močjo gora Apus in Nustas, pravijo, da tam prebiva njihova moč. Nobeden ne more izvajati šamanskih praks brez dovoljenja Pachamame (Matere Zemlje) in tako lahko Andski Qero Šamani pomagajo drugim z programi zdravljenja. Glavni namen Intenzivnega programa je zdravljenje, kjer bodo Andski Šamani sprostili negativnosti ali težko energijo iz vašega telesa in tudi iz vaših 5 energijskih centrov, lahko pa pomagajo tudi težavam v vašem vsakodnevnem življenju, kot so sreča s prijatelji, zveza, poroka, služba, študij itd.

Odkrili boste kako izgleda delo z energijo Apusa (gorovja), ker to fizično in duhovno napaja Andske Qero Šamane, gore so kot Qolqas (shrambe) polne energije in so povezane s celim svetom. Voda s svojima dvema posebnima energijama, kot sta mama Sirena (ženska energija) in Inka Huaskar (deveto Inkovsko področje, kjer kraljuje podzemni svet) in še zdravljenje s posebnimi kamni, imenovani Chumpis, ki imajo posebno energijo za fizično zdravljenje.

Qero mistiki so najbolj cenjeni Paqosi ali praktikanti andskih mističnih poti, živijo na več kot 4.000 metrov nadmorske višine, sami so se imenovali za zadnje potomce Inkov, ker so v današnjem času ohranili starodavne tradicije, obredne in šamanske prakse. Inštitud za kulturo v Peruju jih je zaradi načina življenja poimenoval zadnji Inkan Ayllu.

 

Link do brošure Ananta Intenzivnega programa

https://issuu.com/anantaslovenia/docs/samani_iz_peruja

 

ORGANIZATOR

Alexandra Debevec je potrjena Licencirana Zdravilka po sistemu Tradicionalnega Kitajskega Zdravilstva in Življenjska Svetovalka na področju Energijske Medicine in izobražuje na Ananta Akademiji.


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...