18
junij

Angel varuh

Organizira: Sr─Źna ┼żelja
Kdaj: 18. junija ob 0:00 do
18. junija 2019 ob 0:01
Kje:
Prispevek:30,00
Organizira:Sr─Źna ┼żelja
Kontakt:Sonja 031 896 963

36 ogledov

Naj se najprej predstavim. Moje ime je Sonja Toma┼żi─Ź, sem kristaloterapevtka, angelska terapevtka, intuitivna svetovalka. Moje poslanstvo je energijsko zdravljenje duha in telesa, dvigovanje zavesti planeta. Delam z angeli, nadangeli, samorogi, ÔÇŽ Izobra┼żevala sem se na razli─Źnih podro─Źjih in pri razli─Źnih u─Źiteljih. To znanje sedaj prena┼íam naprej in na ta na─Źin pripomorem k izbolj┼íanju na┼íega ┼żivljenja tukaj in zdaj.

Razmi┼íljala sem, kaj┬á in o ─Źem naj govorimo na prvi delavnici v Lavricii. Odlo─Źila sem se za delo in spoznanje na┼íega angela varuha. Angel varuh nam je vsem blizu. Vpra┼íanje je, ali ga res poznamo, ali res prikli─Źemo energijo angelov varuhov.┬á Stara znanja so uporabna tudi v dana┼ínjem ─Źasu, sem pa jih prilagodila na┼íemu na─Źinu ┼żivljenja in tempu v katerem ┼żivimo.

Na delavnici bo teorije toliko, kot jo boste potrebovali, potem pa pri─Źnemo z prakti─Źnim delom. Moj na─Źin dela je tak┼íen, da vas nau─Źim samostojnega delovanja in predvsem uporabljanja energij, ki so okoli nas, v na┼íe in vi┼íje dobro.

Namen delavnice:

Eti─Źno obna┼íanje, se pravi, da ne posegamo v svobodno voljo drugih ljudi,
Nau─Źili se boste zaznavati in prepoznati energijo angelov, preverjanje energij.
Spoznali boste svoje angele varuhe, predali jim boste svoje pro┼ínje in ┼żelje.
Prepoznava svojih sposobnosti.

Uporaba intuicije.
Cena delavnice je 30,00 EUR. Prosim za predhodne prijave sonja@srcnazelja.si ali po telefonu 031 896 963, delavnica je prakti─Źne narave, zato je za┼żeleno manj┼íe ┼ítevilo udele┼żencev. Pri─Źnemo 18.06.2019 ob 17.30. uri, delavnica naj bi trajala do 20,00 ure oziroma po potrebi. Naslov: ┬áSr─Źna ┼żelja, Dolenjska cesta 318, Lavrica (zraven Poslovna stavba SBS). Spletna stran Sr─Źna ┼żelja je v nastajanju.

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem angelska terapevtka, kristalo terapevtka, intuitivna raziskovalka starodavnih znanj. Moje poslanstvo je u─Źenje ter predaja znanja na prakti─Źen na─Źin, primeren dana┼ínjemu ─Źasu.

Nalagam...