14
september

Angel varuh

Organizira: Srčna želja
Kdaj: 14. septembra ob 15:30 do
14. septembra 2019 ob 18:30
Kje:
Prispevek:40€
Organizira:Srčna želja
Kontakt:Sonja 031 896 963

205 ogledov

Naj se najprej predstavim. Moje ime je Sonja Tomažič, sem kristaloterapevtka, angelska terapevtka, intuitivna svetovalka. Moje poslanstvo je energijsko zdravljenje duha in telesa, dvigovanje zavesti planeta. Delam z angeli, nadangeli, samorogi, … Izobraževala sem se na različnih področjih in pri različnih učiteljih. To znanje sedaj prenašam naprej in na ta način pripomorem k izboljšanju našega življenja tukaj in zdaj.

Razmišljala sem, kaj  in o čem naj govorimo na prvi delavnici v Lavricii. Odločila sem se za delo in spoznanje našega angela varuha. Angel varuh nam je vsem blizu. Vprašanje je, ali ga res poznamo, ali res prikličemo energijo angelov varuhov.  Stara znanja so uporabna tudi v današnjem času, sem pa jih prilagodila našemu načinu življenja in tempu v katerem živimo.

Na delavnici bo teorije toliko, kot jo boste potrebovali, potem pa pričnemo z praktičnim delom. Moj način dela je takšen, da vas naučim samostojnega delovanja in predvsem uporabljanja energij, ki so okoli nas, v naše in višje dobro.

Namen delavnice:

Etično obnašanje, se pravi, da ne posegamo v svobodno voljo drugih ljudi,
Naučili se boste zaznavati in prepoznati energijo angelov, preverjanje energij.
Spoznali boste svoje angele varuhe, predali jim boste svoje prošnje in želje.
Prepoznava svojih sposobnosti.

Uporaba intuicije. Poskrbljeno je za ves material, ki ga bomo potrebovali.


Cena delavnice je 40,00 EUR. Prosim za predhodne prijave sonja@srcnazelja.si ali po telefonu 031 896 963, delavnica je praktične narave, zato je zaželeno manjše število udeležencev. Pričnemo 14.09.2019 ob 15.30. uri, delavnica naj bi trajala do 18,30  ure ali dlje, odvisno od vaših zaznav. Naslov:  Srčna želja, Dolenjska cesta 318, Lavrica (zraven Poslovna stavba SBS). Spletna stran Srčna želja je v nastajanju

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem angelska terapevtka, kristalo terapevtka, intuitivna raziskovalka starodavnih znanj. Moje poslanstvo je učenje ter predaja znanja na praktičen način, primeren današnjemu času.


Nalagam...