20
september

Angelsko sozvočje z Urošem Adrianom v Prevaljah

Organizira: Uroš Adrian
Kdaj: 20. septembra ob 18:00 do
20. septembra 2023 ob 20:00
Kje:
Prispevek:25 €
Organizira:Uroš Adrian
Kontakt:info@urosadrian.com, 040 262 702

17 ogledov

Pri uresničevanju cilja, nas vedno vodi zavedanje, da ljubezen smo. Tako tudi lahko ljubezen živimo, jo prejemamo in dajemo ter se tudi v ljubezen povrnemo.

Na Svetu domuje nemalo utelešenih Duš. In vsaka Duša sveti s svojo energijo, izraža svojo vibracijo ter uresničuje svoje dušno – višje poslanstvo. 

Zavedanje o sebi in iz sebe, ima tukaj največji pomen. Kajti prav to nam omogoča, da soustvarjamo dogajanje, da v njem lažje sočustvujemo, se izražamo in kreiramo vsak trenutek znova. Četudi smo kot bitja svetlobe, utelešeni v svoj tempelj, smo vsekakor povezani z virom. S tisto pristno in primarno energijo, ki nam omogoča neverjetno kreacijo, v vsakem trenutku. 

Način tu bivanja in kolesje vsakdanjika, ki se vrti, vrti in vrti, nas na zunaj oblikuje po svoje, vendar smo znotraj sebe še vedno tisto bitje, ki preprosto hrepeni po izvorni ljubezni. 

Po pripovedi Vodnikov, sem prav zaradi zgoraj zapisanega, ustvaril srečanje Angelsko sozvočje.

Skupaj bomo zagotovo doživeli to neverjetno čutenje Sebe.

Angelsko sozvočje je kanalizirano srečanje, ob sprostitvi ter čutni pripovedi Duš, ki bo vsekakor dvignilo tvoje zavedanje o sebi in vedenje o tem, kaj vse lahko dosežeš, ko si v sozvočju s sabo, s svojo Dušo in povezan z Najvišjim.

Ker gre za energijsko močno sprostitveno doživetje, polno dušne pripovedi, je v skupini na voljo le 12 mest.

Prijavi se na info@urosadrian.com

Prijave zbiramo do zapolnitve mest, oziroma do vključno srede, 13.9.2023!

Izmenjava energij: 25 EUR

Za lažjo sprostitev in čutenje prisotnosti, potrebujemo: svojo udobno blazino, vzglavnik za podporo glave, ledvenega predela ali nog, steklenico z vodo ter nekaj za ogrniti oziroma pokriti.

Kaj se dogaja, kaj lahko pričakuješ?

Srečanje deluje blagodejno na vse čute in nežno obudi vse ravni zavesti. Tako tudi čustvovanje dobi povsem nov pomen. Začne se Dušno luščenje (nesoglasja, žalost, zamere, negotovosti), kar pripelje do Dušnega celjenja ter brisanja tako, fizičnih, miselnih, kot energijskih blokad.

Nekateri dobri učinki srečanja

Sprostitev in olajšanje, sprva morda lahkotno utrujenost, voljo do novih spoznanj, boljšo samosugestivnot ter posledično tudi boljšo samopodobo, zaupanje vase, čutenje hvaležnosti, osebne povezanosti ter pretočnosti.

Srčno se veselim najinega druženja

Uroš Adrian

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delujem na področju, kjer se združuje več svetov. V življenjski zgodbi pa je vsak posameznik, lahko uspešen le, ko si dovoli prisluhniti, sočustvovati ter delovati s temi tremi...

  |  www.urosadrian.com/

Nalagam...