18
oktober

Aromaterapija za jesen in zimo

Organizira: Naravni Kotiček
Kdaj: 18. oktobra ob 17:00 do
18. oktobra 2018 ob 21:00
Kje:
Prispevek:55 €
Organizira:Naravni Kotiček
Kontakt:info@naravni-koticek.si

46 ogledov

Aromaterapija za jesen in zimo,

Naravni Kotiček v sodelovanju s Tovarno Organika

 

Tokratna delavnica je namenjena tudi začetnicam v aromaterapiji, saj bomo govorili o tem, kaj so eterična olja, o njihovi pridelavi, koncentracijah in ostalih stvareh, ki jih moramo poznati, če jih želimo varno uporabljati za vso družino, še posebej za ranljive skupine ljudi, kot so otroci in starostniki.

Spoznali boste številna eterična olja, ki jih najpogosteje uporabljamo v hladnih jesenskih in zimskih mesecih. Govorili bomo ne samo o prehladih in gripi, temveč tudi o bolečinah v sklepih in revmatizmu, ki nekaterim izmed nas povzroča v teh hladnih in vlažnih dneh bolečine. Pa o vnetih mišicah, krčih, glavobolu ter o stresu, ki se mu v teh časih ne moremo izogniti. Govorili bomo tudi o tesnobi, ki nas v dneh brez sonca še bolj ovija. Pri vseh teh težavah so nam eterična olja oziroma aromaterapevtski pripravki lahko v veliko pomoč.

Ko bomo spoznali eterična olja in osvojili osnove, bomo ustvarili:

  • nosni inhalator, ki res odlično opravlja svojo funkcijo proti prehladu,
  • protibolečinsko masažno olje za boleče mišce,krče in poškodbe ter
  • roll-on za odpravo naše težave - antistresni ali  proti tesnobi, proti glavobolu, ali za koncentracijo.

--------------------------------------------------

PREDAVA:Inka P. Gerkšič, mednarodno certificirana aromaterapevtka. Po pridobljenem certifikatu angleške aromaterapije je pridobila tudi znanje francoske aromaterapije ter se nato posvetila študiju formuliranja in izdelave naravne kozmetike. Je ustanoviteljica Naravnega Kotička in predavateljica, pri čemer zajema izkušnje iz dolgoletnega vodenja tečajev za študente in individualnega dela z njimi, zato zna približati slušateljem tudi zahtevnejšo snov.

Udeleženke boste izdelke na delavnici ustvarjale samostojno in bodo individualno prilagojeni glede na težave, ki vas pestijo.

--------------------------------------------------

DATUM: 18.10.2018 , od 17h do 21h

LOKACIJA: Naravni Kotiček, Ljubljana, Brnčičeva 21

CENA: 55 € - v ceno so zajeti: skripta z opisom eteričnih olj, nasveti in številnimi dodatnimi recepti, izdelki in embalaža ter razvajanje z domačim ekološkim čajem.

PRIJAVA: Prijavnica je tudi na  spletni strani Naravnega Kotička, kjer boste našli tudi podroben opis delavnice:

https://www.naravni-koticek.si/delavnice/aromaterapija-za-jesen-in-zimo/

Vabim vas tudi, da za lažjo predstavo o delavnici pokukate v blog na spletni strani Naravnega kotička, kjer boste v starejšem zapisu našli protiprehladni aromaterapevtski pripravek z receptom.

Delavnica je omejena na manjše število udeleženk oz. udeležencev, zato vam svetujem, da čim prej rezervirate svoje mesto.

Lepo vabljeni, s pomočjo aromaterapije so hladni meseci lahko bolj prijazni, zdravi, predvsem pa dišeči!  :)

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Naravni Kotiček je zavetje za vse tiste, ki se želite umakniti iz vsakodnevnega vrveža in se oviti v čudovite vonje eteričnih olj. Za vse, ki prisegate na naravno...

  |  www.naravni-koticek.si

Nalagam...