30
november

Astrološki večer z meditacijo na dan MRKA, 30.11.2020

Kdaj: 30. novembra ob 20:00 do
30. novembra 2020 ob 21:30
Kje: Preko spleta
Prispevek:20 evrov za 3 v 1, predavanje, astrološki vpogled in meditacija
Organizira:Mojca Gregorčič in center M
Kontakt:041 639 408 ali mojca.gregorcic@gmail.com

120 ogledov

KAJ? 

Astrološki večer z meditacijo, kjer se bomo spoznali s pomenom mrkov, spoznal boš vpliv zadnjih dveh letošnjih mrkov - 30.11.2020 in 14.12.2020 in kako povezujemo planetarna dejstva z meditacijo. Mrki so posebni trenutki, ko prisotna močna energija in hkrati priložnosz za povezovanje s samimim seboj preko meditacije.

KDAJ?

Na dan mrka, 30.11.2020 ob 20.00 preko Zooma.

ZAKAJ?

Da prepoznaš priložnosti in si seznanjen s potencialnimi težavami.

KOLIKO?

20 evrov za 2 šolski uri.

SUPER BONUS 

Poleg predavanja in meditacije, še razlaga vpliva, ki ga tokratna mrka v povezavi s progresirano Luno prinašata v tvoje življenje. 


VSE O MRKIH

Mrki so posebne oblike lunacij

Lunacija je nebesni pojav, ki se izmenjuje skozi mesec. Mlaj je začetek lunarnega meseca in nastopi, ko sta tranzitna Sonce in Luna v istem znamenju in na isti stopinji, na nebu ne vidimo ničesar, saj je Luna povsem zatemnjena in se nahaja med Zemljo in Soncem, nato pa Luna raste vse do polne Lune, ko sta Sonce in Luna v natančni opoziciji in to imenujemo polna Luna ali ščip. Na nebu vidimo popolnoma osvetljeno, sijočo kroglo, ki jo imenujemo polna Luna.

Posebne oblike lunacij so Sončevi in Lunini mrki. O mrkih govorimo takrat, ko imamo poleg konjunkcije ali opozicije Sonca in Lune, še konjunkcijo v določenem odmiku s severnim ali južnim luninim sečiščem. Severno in južno lunino sečišče sta nebesni točki, kjer Lunina orbita seka ekliptiko.

Sončevi in Lunini mrki nastopajo v ciklusih, ki jih je moč natančno predvideti, ki so jih uporabljali že stari astrologi. 

Sončev mrk prinaša nove začetke, sproži nekaj novega, da lahko začnemo uvajati  spremembe na področju astroloških hiš oziroma na naših življenjskih področjih, ki jih aktivira. Ko pa čez dva tedna nastopi polna Luna ali Lunin mrk (iz konjunkcije s Soncem se Luna premakne v opozicijo z njim), pa že lahko vidimo kako so se ali se bodo ti novi začetki ali spremembe izrazili. Polna luna privede zadeve do vrelišča, zadeve se lahko dovršijo, imamo že prve rezultate..

Mrke uporabljamo v prognostiki, kjer nam dajejo odlične uvide, dobimo informacije o prednostnih nalogah, so namigi na katera življenjska področja naj usmerimo energijo. Dajo nam sposobnost oziroma nas nezavedno povlečejo v situacije, da vidimo in ocenimo, kaj je pomembno v našem življenju, kaj je potrebno spremeniti v danem trenutku.

Že od nekdaj mrki med ljudmi povzročajo veliko vznemirjenost, zaradi napačnega razlage njihovega delovanje. Mrki ne prinašajo vedno samo slabih stvari, prinašajo tudi dobre in pomembno je upoštevati njihovo celotno delovanje v kombinaciji s tranziti in progresijami.

Mrki delujejo kot katalizator, pospeševalec ali sprožilec vsega tistega, kar nam obljubljajo in napovedujejo rojstna karta, tranziti in progresije in kar je najpomembneje,ne prinašajo ničesar, kar ni zapisano v naši rojstni astrološki karti.

Mrk vedno aktivira celotno os dogajanja, pa naj bo Sončev ali Lunin. Če mrk prebudi našo prvo astrološko polje, govorimo o osi odnosov, 1. in 7. hiša. Tak mrk aktivira  oziroma zavlada vsem odnosom – privatnim in poslovnim, partnerstvom, zaveznikom in sovražnikom. 

Pomembno je, da lunacije in mrke dojemamo in uporabljamo pozitivno, da ne iščemo negativnosti, razumemo jih kot nove priložnosti oziroma dokončno materializacijo vsega tistega, kar je napovedovala že rojstna karta v kombinaciji s tranziti in progresijami, a smo hkrati pozorni in ozaveščeni o morebitnih težavah, izgubah, ki jih lunacije in mrki prinašajo oziroma spodbudijo, da se dokončno odvijejo. Niso pomembne samo ugotovitve kdaj se neka lunacija dovrši in kaj nam prinese, pomembno je zavedanje na kakšni energijski ravni smo in v kakšnem okolju prebivamo.

Poleg osi delovanja posameznega mrka, je pomembno tudi v katerem znamenju se mrk dovrši, saj nam to opiše njegov način delovanja.

Par lunacij ali mrkov v znamenju ovna in tehtnice govori o tem, da gre za nas in druge ljudi, par v biku in škorpijonu govori o tem kaj pripada nam in drugim, za vrednote in finance. Par v dvojčkih in strelcu, tu se lunacija ali mrk osredotoči na način našega razmišljanja, komunikacije, naš občutek kam sodimo v tem svetu, religija. Ko imamo par v raku in kozorogu, so teme lunacij in mrkov dom, družina, starši, kariera in naš prostor, pozicija in priznanje v družbi. V levu in vodnarju poudarek na egu, samozavesti, kreativnosti, otrocih, ljubezni, vklapljanju v skupine, na naših ciljih in prizadevanjih. V devici in ribah pa bodo v ospredju način dela, produktivnost, zdravje, vitalnost in predvsem sposobnost umika v samoto in biti sam s seboj.

Mrki so še posebej močne lunine mene, to so obdobja čiščenj in preobrazbe, ter posledično sprememb.

Toplo vabljeni vi in vaši prijatelji, če pripelješ prijatelja in plačaš skupaj za oba,  je vajina skupna cena 30 evrov.

Lepo vabljeni vi in vaši prijatelji, partnerji, sodelavci, starši, ...

Velik pozdrav in objem, Mojca

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delo z ljudmi in za ljudi mi je v veliko veselje. Pri svojem delu uporabljam astrologijo, hipnozo in Bachove cvetne esence.


Nalagam...