2
FEBRUAR

Avtentična povezava na vseh področjih vašega življenja

Organizira: Lili Sironic
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 2. februarja 2018 ob 11:00 do
4. februarja 2018 ob 11:00
Kje:
Prispevek:Vikend delavnica 280€, možna je tudi dnevna udelelžitev 95€
Organizira:Lili Sironic
Kontakt:Lili Sironic, e-mail; satchitananda@lilisironic.org, GSM +38631367598

0 komentarjev    712 ogledov

Vikend delavnica - Avtentična povezava na vseh področjih vašega življenja!

2. - 4. februar 2018

Petek, 2. februar
Od 11.00 do 14.00 | Resnična enost v današnjem svetu
Od 16.00 do 19.00 | Prava svoboda igranja in biti ti

Sobota, 3. februar
Od 11.00 do 14.00 | En odnos; Avtentična povezava...
Od 16.00 do 19.00 | Sveta intimnost & Kozmični Seks

Nedelja, 4. februar
Od 11.00 do 14.00 | Vaš namen, strast in storitev
Od 16.00 do 19.00 | Enostavno življenje v poslovnem svetu

O Tigru Singletonu

Mnogi menijo, da je najpomembnejši strokovnjak na področju Avtentične Povezave in razumevanje človeškega problema (priložnosti), o občutku ločenosti od tega, kar želimo. V preteklem desetletju je njegov edini namen bil na poudarku odkrilti omejitve, ki smo si jih sami postavili (vso iluzijo osebnega prepričanja), ki nas omejuje in oddaljuje od pristne povezave, ki si jo tako iskreno želimo.

Sama lahko potrdim iz direktne izkušnje da, ko sem prvič in kasneje kadarkoli kontaktirala z njim, pa čeprav le preko družabnega omrežja, prišla v stanje zavestnega bitja blaženosti, saj je bil popolno ogledalo moje duše. Vem, da moje beseden ne morejo opisati tega, kar je sledilo pa vendarle lahko rečem, prazen um, blaženost, popolna radost, smeh..... Zato to izkušnjo želim deliti tudi z vsemi vami. Vsi, ki ste odpretega srca ali pa se počasi prepuščate temu imate sedaj edinstveno priložnost, da se spoznate v najglobjem pomenu, da ste zavestno eno z iskro v vašem srcu, saj Tiger z svojo prisotnostjo odseva čisto in brezpogojno ljubezen.

Na sami delavici bomo pogledali v globino resnične enosti v današnjem svetu in svobodi igranja, ustvarjanja naše biti. Dotaklili se bomo medsebojne avtentične povezave, ki nas lahko popelje v svet intimnosti ter prisluhnili razlagi kozmičnega ljubljenja. Hkrati pa se bomo dotaknili tudi vseh skritih talentov in strasti, z katerimi lahko delujemo v poslovnem svetu in hkrati zaslužimo. Tiger vam bo razložil vseprisotno zadrego ali lahko in kako lahko v duhovnem svetu zaslužimo ne, da bi se pri tem lahko počutili krivi. Vsem, ki se nameravate udeležiti celotnega tridnevneg seminarja pa Tiger poklanja tudi zvočni posnetek delavice, (delavnica se bo predvajala v živo/ live streem tako, da si jo bodo lahko ogledali tudi drugod po svetu) elektronske naslove za avtentično povezavo in pa zvočni posnetek (6-tedenski tečaj zavestni življenjski dizajn).

Njegov pristop je preprost ... radikalen, poštenost in popolna direktna izkušna. Ko začnemo spoznati, da je vsak zunanji problem ali težava dejansko priložnost za pristno povezavo s tem, kar najbolj želimo, to je, da prepoznamo svojo dejansko moč, da se soočimo s tem, kar je mogoče. V tem prostoru nam ne preostane ničesar drugega kot, da pospešimo svojo duhovno rast. Vodeni smo brez napora in življenje postane igrišče za izražanje, v čem uživamo.
Tiger trenutno živi v Lizboni in sodeluje s svetovno ekipo, ki premaguje vrzeli v poslovnem in osebnem življenju ljudi zato, da lahko doživijo življenje, ki odraža najglobljo resonanco njihovega srca.

Cena vikend delavnice znaša 280€
Bonus | Prejmete zvočni posnetek
Bonus | Prejmete e-naslove za medsebojno povezanost
Bonus | Prejmete 6-tedenski tečaj zavestni življenjski dizajn

Možnost imate tudi udeležitev ene ali dveh delavnic posebaj.
Cena dnevne delavnice, znaša 95€ na dan, na voljo pa boste imeli tudi individualne seanse, z Tigrom Singletonom, ki pa zanašajo 50€ na seanso.

Svojo udeležbo vikend delavnice potrdite z rezervacijo 100€ na tekoči račun; SI56 6100 0001 5686 314 Lili Sironic s.p.,Hranilniška ulica 7/a, Ljubljana. Preostanek plačila pa lahko plačate z gotovino na kraju dogodka. Plačilo rezervacije ne vračamo, saj vam z tem obdržimo prostor na delavnici, ki pa je omejen na število udeležencev. Če se delavnice, kasneje ne morete udeležiti, je lahko vaša karta enkratno darilo nekomu. Eno dneveno ali dvodnevno delavnico potrdite z akontacijo celotnega zneska delavnice 95€ pred pričetkom delavnice.

Za vse dodatne informacje sem vam na voljo na elektronskem naslovu lili@pall.si  ali pa me lahko pokličite na GSM +38631367598.

https://www.facebook.com/ inlightconnect/  

https://www.facebook.com/ embracenow/

 

Prijava na dogodek | Avtentična povezava na vseh področjih va...

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Parinama in Devi joga center, Cesta na brdo 85 , Ljubljana


Lili Sironic

zdravilka in svetovalka na področju duhovne rasti

Duhovno zdravilstvo / Energetsko zdravilstvo Kundalini aktivacija Aktivacija zlatega žarka Hipnoterapija / Progresija / Regresija Svetovanja na področju duhovne rasti Akademija samouresničitve / duhovno izobraževanje Organizacija dogodkov

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...