14
junij

Bistvo je očem nevidno

Kdaj: 14. junija ob 16:30 do
14. junija 2019 ob 17:30
Kje:
Prispevek:brezplačno
Organizira: Društvo E Priložnost
Kontakt:040 542 037 in 040 397 234

63 ogledov

Bistvo je očem nevidno. Ko vzpostavimo povezavo z vesoljno energijo začnemo to razumeti.

Iščete globji smisel življenja in ne znate biti srečni?  

Živimo v skrivnostnem svetu polnem dogajanj in srečanj, ki se nam zdijo naključna. Pa so to res?

Ljudje se počutimo negotovi, kadar nismo povezani z virom energije. Rešitev je, ko vzpostavimo povezavo z vesoljno energijo, ki nas napolni z mirom in radostjo.

Ko se jo naučimo vsrkati in uporabljati, se obnovijo in zacelijo poškodbe naših organov ter uravnovesijo energijski pretoki v telesu. To začutimo kot notranji mir, večjo vitalnost, lahkotnost, srečo in ustvarjalnost. Učinki pa so vidni na vseh področjih življenja: na boljšem zdravju, v odnosih z ljudmi, dobimo notranji mir in stabilnost, ne motijo nas toliko negativna dogajanja okoli nas, imamo več volje, več energije in zato bolj izkoristimo čas,,.. 

Ko začnemo trenirati povezavo z energijo se nam začne odpirati pogled na razumevanje življenja, spoznavmo zakone življenja in se naučimo graditi svetlo prihodnost. 

VABIMO VAS, da pridete na brezplačno predstavitev metode, na Medvedovo 28, Ljubljana - Šiška, kjer potekajo vsakodnevni treningi. Dobili boste potrebne osnovne informacije, vodili vas bomo v globoko sprostitev, spoznali boste dihalne vaje in samomasažo. 

Priporočamo vsem generacijam, tudi mladim, ki so si življenje začeli graditi, da začutijo sebe in svoje potenciale ter obvarujejo svoje zdravje, že na začetku svoje življenske poti.

Dobrodošli!
 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Kot društvo E Priložnost delujemo osmo leto. Zastopnik društva je Mateja Kotar, ki poleg Vilija Ošlaja in Mojce Lampič vodi sproščanja in tretmane. Z redno uporabo energijske metode...

Nalagam...