20
julij

Brezplačen 7-dnevni potep po čakrah

Organizira: Moje Prebujenje
Kdaj: 20. julij ob 20:21 do
26. julij 2020 ob 20:22
Kje: Preko spleta
Prispevek:0€
Organizira:Moje Prebujenje
Kontakt:info@MojePrebujenje.com 040 416 902

733 ogledov

Živijo!
 
Dejstvo je, da imamo vsi čakre, pa če se jih zavedamo ali ne :).

Imamo pa veliko prednost tisti, ki se jih, saj lahko tako zavestno poskrbimo, da so čiste in pretočne ter nam dovajajo energijo v vsa naša življenjska področja in hkrati vitalizirajo vsa naša telesa (fizično, čustveno, mentalno in duhovno).

Vabim vas, da se mi pridružite na BREZPLAČNEM 7 dnevnem potepu po čakrah.

Prijave TUKAJ >>

Na 7 dnevnem potepu po čakrah boste prejeli za vsako posamezno čakro nekaj vaj s pomočjo katerih boste čakro aktivirali in jo negovali.

7 dnevni Potep po čakrah bo potekal od 20. do 26. julija po cca 10 min. Dostop do video posnetkov boste imeli vse do 30. julija 2020:

20. julij – korenska čakra
21. julij – sakralna čakra
22. julij – solarna čakra
23. julij – srčna čakra
24. julij – grlena čakra
25. julij – čakra tretje oko
26. julij – kronska čakra
 
Vsak dan od 20. do 26. julija boste na vaš e-naslov prejeli dostop do video posnetka za posamezno čakro v katerem bo posamezna čakra razložena in pokazane vam bodo številne vaje za zaznavanje, aktiviranje in nego posamezne čakre.

Namen 7 dnevnega potepa po čakrah je, da se čaker res zaveste, da jih začutite in da po intenzivu pričnete zanje tudi skrbeti ter si tako omogočite lepše in kvalitetnejše življenje na vseh področjih.

Za vse, ki si želite VEČ - torej svoje čakre res dodobra spoznati, jih prečistiti, uravnovesiti in poskrbeti, da bodo vseskozi pretočne, sem pripravila 3 mesečni spletni tečaj Moje čakre žarijo. Več TUKAJ: https://mojeprebujenje.com/moje-cakre-zarijo-prava/

Dobrodošli na 7 dnevni potep po čakrah na katerem vas želim spodbuditi, da svoje čakre dodobra spoznate, jih prečistite in poskrbite, da bodo pretočne in sijoče  kajti tako si boste lahko dvignili kvaliteto življenja na vseh področjih. 

OBVEZNE prijave na brezplačni Potep po čakrah TUKAJ >>>

https://mojeprebujenje.com/7-dnevni-intenziv-po-cakrah-brezplacen/

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Namen portala je, da spoznate in stopite v svojo lastno moč, da prepoznate svoje potenciale ter aktivirate svoje darove in darove. Kajti čas je, da se izklopite iz...

  |  mojeprebujenje.com/

Nalagam...