Brezplačni dogodek - Dan odprtih vrat

Brezplačni dogodek - Dan odprtih vrat

5. maj 2017 ob 18:00, Ljubljana
0 komentarjev    123 ogledov
Kdaj: 5. maj 2017 ob 18:00 do
5. maj 2017 ob 20:00
Kje:
Prispevek:Dogogdek je brezplačen
Organizira:Tempelj Dušnih Skrivnosti
Kontakt:alenka@dusneskrivnosti.si

Kaj je vizija Templja Dušnih Skrivnosti? Kaj pravzaprav se skriva za imenom Dušne Skrivnosti?
Sama se rada pošalim, da smo Duše, ki potujemo skozi zemeljski čas, same sebi zelo velika Skrivnost. Večkrat tavamo skozi življenje, se izgubljamo v labirintu časa, a se hkrati ne zavedamo, da s seboj nosimo vse rešitve in vse odgovore, ki si jih potrebujemo. Ko nas Duša nekega dne prebudi in nam odpre vrata neskončnih možnosti, začnemo kot oseba plast za plastjo odkrivati Resnico in Modrost, ki se skriva v naši notranjosti, v našem srcu. Vse dokler ne pridemo do bistva, do vsebine svoje Duše, je Zaklad pod temi plastmi še vedno velika Skrivnost.
Zaklad ima neverjetno moč Varnosti, Radosti, Svetlobe in Ljubezni in preprosto vemo, da je to naša Resnica in Modrost. Moč Svetlobe Zaklada je naravno privlačna ter močnejša od zemeljskih ovir in izzivov, zato nam ne pusti, da ostane Zaklad neodkrit.
Tempelj Dušnih Skrivnosti vam tako pomaga odkrivati Vaše Skrivnosti ter vas usmerja k iskanju Vaše Resnice, Vaše Izvorne energije, Vašega Zaklada. Preko različnih nivojev obstoja Duše, ki se nanaša tako na preteklost, kot tudi sedanjost in prihodnost, Vas podpira in spodbuja, da pogumno korakate proti svoji Svetlobi.
Biti v Svetlobi, Obilju in Radosti na Zemlji ni nekaj nedosegljivega, pač pa naravno stanje in namen vsake Duše. Potrebno je le trdno zaupanje vase, pogum in znanje.

Zavedam se, da je na kratko in po elektronski pošti težko opisati resnični namen in vizijo mojega Templja.

Zato vas v petek, 5.5.2017 med 18. in 20.uro vabim na Dan odprtih vrat, kjer vam bom podrobneje predstavila programe, svetovanja in meditacije Templja Dušnih Skrivnosti. Govorili bomo o področju medijstva, globokem pomenu osebnostne preobrazbe ter nezanemarljivi vlogi preteklih življenj in Akaških zapisov. Pridite, ne bo vam žal.

 

Dogodek je BREZPLAČEN, prijave pa so obvezne do četrtka, 4.5.2017

 

Zelo se veselim srečanja z vami,
Alenka

 

Prijava na dogodek | Brezplačni dogodek - Dan odprtih vrat, 5. maj 2017

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Tempelj Dušnih Skrivnosti, Tbilisijska 83a, LjubljanaTempelj Dušnih Skrivnosti

medijstvo, meditacije, delavnice ter tečaji za osebnostno in duhovno rast

Tempelj Dušnih Skrivnosti - tempelj čarobnih meditacij, transformativnih delavnic in intenzivnih tečajev. Tempelj, ki preko medijstva, povezuje svet onostranstva z zemeljskim nivojem. Tempelj, ki vam pomaga spoznati vašo osebnostno in duhovno naravo.Spletna stran:
http://www.dusneskrivnost...
Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji