29
junij

Čarobna Access Bars® delavnica

Kdaj: 29. junija ob 8:00 do
29. junija 2019 ob 16:00
Kje:
Prispevek:240,00
Organizira:Razpiramo krila - Ana Plešec
Kontakt:040284011

235 ogledov

So tudi vam že dejali, da živite v oblakih? Da se morate spustiti na ''realna'' tla in prenehati sanjati? No, jaz jim nisem verjela in še danes jim ne. Se sprašujete, če je mogoče živeti svojo pravljico? Jaz vam pravim, da je in to takšno, ki jo ni še nihče prej in nikoli ne bo. Vaše védenje je vaša pot in vaša drugačnost najlepše darilo, ki ga svetu lahko podarite s tem, ko jo živite v svoji celosti. Odklenite se in odprite vrata novemu svetu, kjer je vse mogoče in kjer izbirate sebe.

Osvobodite se omejujočih prepričanj in zahtev družbe. Izberite ŽIVLJENJE in ne obstoj.

Vabljeni, da skupaj z mano zakorakate v svet čarobnosti in spoznate magična orodja, ki vam bodo pomagala kreirati drugačno prihodnost in razgraditi ujetost v misli, prepričanja in delovanja, ki nikoli niso bila vaša.

Access Bars® delavnica je enodnevni dogodek, kjer se boste naučili prijemov 32 točk na glavi, s pomočjo katerih rahljamo električno napetost in prepričanja znotraj nas, odstranjujemo kar nam več ne služi. Z rahlimi prijemi zaznavamo energijska polja in celicam ter resničnemu vedenju zopet dajemo prostor. Ob zaključku delavnice prejmete certifikat Access Bars praktika, kar vam omogoča izvajanje tretmanov na družinskih članih (tudi otrocih), prijateljih ali pri strankah (poslovno). Predvsem pa boste največ od delavnice odnesli vi, če se boste odprli spremembam in dovolili, da končno zaživite resničnost svojega Bitja.

Access Bars® je tehnika, ki nam daje možnost, da spremenimo vse, kar ne deluje v našem življenju. Z rahlim dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah seanse preidejo v theta stanje, kar nam omogoči sprostiti naboj, ki se je tekom življenja nabral v zvezi z denarjem, zdravljenjem, mirom, telesom, kreativnostjo, kontrolo, obliko, strukturo, radostjo, žalostjo, zavestjo… Z Access Bars® pobrišemo vse nekoristne “datoteke”, ki se nahajajo v našem umu in nam omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti.

Access Bars® tretma omogoča, da nam tega ni potrebno vedeti, ampak enostavno sprošča naboj, ki se je nabral do danes in razblini gosto, statično energijo, ki jo ustvarjajo prepričanja, ki se jih ne zavedamo.

Na delavnici usvojimo vseh 32 točk, ki jih je na glavi potrebno držati, da se znotraj nas začnejo dogajati korenite spremembe.

Kaj dobite?

2 seansi Bars-ov boste izvedli sami, 2 boste prejeli. Priročnik z vprašanji, tehnikami in magičnimi orodij za spremembe. Mednarodni certifikat s katerim boste postali Access Bars® praktik in boste usposobljeni, da boste seanso Bars-ov nudili naprej tudi drugim.

Tretma vam omogoči več:

- zabave, lahkotnosti, radosti in pomirjenosti na vseh življenjskih področjih,
– ljudje ali situacije, ki so vas prej spravljali ob živce, vas ne ganejo več,
– zmanjšanje depresije (lahko izgine že z eno seanso), stresa in anksioznosti,
– več lahkotnosti za OTROKE in ODRASLE v stiku z ostalimi, v akademskih in čustvenih situacijah.

Po zaključku delavnice prejmete certifikat Access Bars praktika, kar vam omogoča izvajanje tretmanov na družinskih članih (tudi otrocih), prijateljih ali pri strankah (poslovno).

Video samega ustanovitelja na to temo si lahko pogledate tule. Možna je nastavitev slovenskih podnapisov.

Cena (zaradi priprave gradiv in izdaje certifikata je potrebna rezervacija in predplačilo na poslovni račun: SI56 0202 1349 0867 631, namera: Access Bars delavnica).

240 € – redna cena
120 € – za ponavljanje in za 16. – 18. letnike
brezplačno – do 15. leta v spremstvu odrasle osebe, ki pride na delavnico

Delavnica poteka od 8:00 do 16:00 ure, PLESNI KLUB IMPULZ MEDVODE, Cesta Komandanta Staneta 1, 1215 Medvode

Če si želimo drugačno prihodnost, je potrebno najprej začeti pri sebi.


Za več o Access Bars-ih® pokukaj na mojo spletno stran: https://anaplesec.si/access-bars/ .

Več o dogodku pa preberi tukaj:
https://anaplesec.si/dogodki/ 


Prijave in vprašanja na:

anahata@anaplesec.si 
040/284-011

 

Hvala, ker izbiraš sebe. Hvala, ker izbiraš več.

Z ljubeznijo,

Ana ♥

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Ime mi je Ana. Sem učiteljica in strastna raziskovalka ter učenka joge. Ljubim zvok in vse onkraj razumljivega, otipljivega. Verjamem v moč izbire in izkustva na lastni koži....

Nalagam...