22
junij

Celodnevne izmenjave Access barsov in Accessovih tel. procesov

Organizira: Barbara Mali
Kdaj: 22. junija ob 9:00 do
22. junija 2019 ob 17:00
Kje:
Prispevek:45 ÔéČ (oz. 35 ÔéČ, ─Źe se udele┼żite v popoldanskem delu), za otroke poglejte v opisu dogodka
Organizira:Barbara Mali
Kontakt:barbara@uresnicisvojesanje.si, 051 815 999

25 ogledov

Na tokratnih celodnevnih izmenjavah v Ljubljani, bomo v dopoldanskem delu najprej raziskovali energije Accessovega procesa Pozivanje neumnosti spolnosti.

Spolnost je v zvezi z obsojanjem - sebe in drugih. Vsaki─Ź, ko karkoli ali kogarkoli sodimo, zavra─Źamo prejemanje. Ta proces omogo─Źa odklepanje vseh sodb, ki smo jih zaklenili v svoje telo in vesolje glede spolnosti in pove─Źuje na┼íe prejemanje.┬á

Tega dela se lahko udele┼żite, tudi ─Źe ┼íe nikoli niste bili na nobeni Accessovi delavnici, saj se boste nau─Źili prej omenjenega procesa, ki ga boste lahko v nadaljevanju izmenjevali z udele┼żenci.┬á

Vsi udele┼żenci jutranjega dela postanejo praktiki procesa┬áPozivanje neumnosti spolnosti┬áin ga lahko po tem delu izvajajo na sebi ali drugih.

Izmenjave bodo potekale med 9. - 17. uro. Med u─Źnim delom in nadaljevanjem izmenjav bomo naredili pavzo za kosilo. Predvidoma od 12.30 - 14.00 ure.

─îe boste pri┼íli za cel dan oz. v dopoldanskem delu, je prispevek 45 EUR, ─Źe se nam boste pridru┼żili┬ápo u─Źnem delu, je prispevek 35 EUR. (Otroci do 15. leta se lahko udele┼żijo kateregakoli dela brezpla─Źno, mladi, 16. in 17. let pa pla─Źajo polovi─Źen prispevek.)

Drugega dela izmenjav, po kosilu, se lahko udele┼żijo le tisti, ki znajo Access barse ali katerega od Accessovih telesnih procesov.

Komaj ─Źakam, da vidim, kaj vse bomo spremenili in ustvarili tokrat!

Lokacija: BM Studio, Dunajska c. 116, Ljubljana 

Prijave na┬ábarbara@uresnicisvojesanje.si┬áali 051 815 999. Pri prijavi, prosim, sporo─Źite, kdaj pridete in ali se nam boste pridru┼żili na kosilu.

Barbara

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Barbara Mali pri svojih svetovanjih, mentorstvu in treningih uporablja zakone zavestnega ustvarjanja in ljudi spodbudi, da tisto spremembo, ki jo ┼żelijo videti zunaj, najprej naredijo znotraj sebe.

  |  www.uresnicisvojesanje.si

Nalagam...