22
junij

Celodnevne izmenjave Access barsov in Accessovih tel. procesov

Organizira: Barbara Mali
Kdaj: 22. junija ob 9:00 do
22. junija 2019 ob 17:00
Kje:
Prispevek:45 ā‚¬ (oz. 35 ā‚¬, če se udeležite v popoldanskem delu), za otroke poglejte v opisu dogodka
Organizira:Barbara Mali
Kontakt:barbara@uresnicisvojesanje.si, 051 815 999

26 ogledov

Na tokratnih celodnevnih izmenjavah v Ljubljani, bomo v dopoldanskem delu najprej raziskovali energije Accessovega procesaĀ Pozivanje neumnosti spolnosti.

Spolnost je v zvezi z obsojanjem - sebe in drugih. Vsakič, ko karkoli ali kogarkoli sodimo, zavračamo prejemanje. Ta proces omogoča odklepanje vseh sodb, ki smo jih zaklenili v svoje telo in vesolje glede spolnosti in povečuje naÅ”e prejemanje.Ā 

Tega dela se lahko udeležite, tudi če Å”e nikoli niste bili na nobeni Accessovi delavnici, saj se boste naučili prej omenjenega procesa, ki ga boste lahko v nadaljevanju izmenjevali z udeleženci.Ā 

Vsi udeleženci jutranjega dela postanejo praktiki procesaĀ Pozivanje neumnosti spolnostiĀ in ga lahko po tem delu izvajajo na sebi ali drugih.

Izmenjave bodo potekale med 9. - 17. uro. Med učnim delom in nadaljevanjem izmenjav bomo naredili pavzo za kosilo. Predvidoma od 12.30 - 14.00 ure.

Če boste priÅ”li za cel dan oz. v dopoldanskem delu, je prispevek 45 EUR, če se nam boste pridružiliĀ po učnem delu, je prispevek 35 EUR. (Otroci do 15. leta se lahko udeležijo kateregakoli dela brezplačno, mladi, 16. in 17. let pa plačajo polovičen prispevek.)

Drugega dela izmenjav, po kosilu, se lahko udeležijo le tisti, ki znajo Access barse ali katerega od Accessovih telesnih procesov.

Komaj čakam, da vidim, kaj vse bomo spremenili in ustvarili tokrat!

Lokacija: BM Studio, Dunajska c. 116, LjubljanaĀ 

Prijave naĀ barbara@uresnicisvojesanje.siĀ ali 051 815 999. Pri prijavi, prosim, sporočite, kdaj pridete in ali se nam boste pridružili na kosilu.

Barbara

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Barbara Mali pri svojih svetovanjih, mentorstvu in treningih uporablja zakone zavestnega ustvarjanja in ljudi spodbudi, da tisto spremembo, ki jo želijo videti zunaj, najprej naredijo znotraj sebe.


Nalagam...