27
november

Certificiran tečaj Access Bars® v Kopru

Kdaj: 27. novembra ob 10:30 do
27. novembra 2021 ob 18:30
Kje:
Prispevek:240,00
Organizira:Body-Mind-Soul Connection
Kontakt:mojca@mojcajakomin.com

15 ogledov

Enodnevni tečaj Access bars je tudi odlična poslovna priložnost, saj boste v samo enem dnevu usvojili trendovska znanja, s katerimi boste lahko obogatili svoje storitve ali začeli popolnoma nov posel.
   
Investicijo v tečaj si lahko povrnete že v enem samem dnevu!!!

Na celodnevni certificiran tečaj Access Bars® vas bom naučila, kako s preprostimi tehnikami lahko pridobite:
  - več notranjega miru in harmonije,
  - boljšo samopodobo in več samozavesti,
  - kvalitetnejše odnose,    
  - uspešno kariero,
  - več sproščenosti z denarjem,  
  - manj stresa,
  - več smeha   in seksa,
  - boljše zdravje in splošno počutje,
  - manj problemov in
  - več možnosti.  

Na tečaju boste Access bars tehnike izvajali tudi sami, ob zaključku tečaja pa boste prejeli Certifikat, s katerim boste Access bars na sebi, bližnjih in svojih strankah lahko samostojno prakticirali.


Število mest na tečaju je omejeno, zato pohitite s prijavo tukaj.

Na tečaju se boste naučili uporabe orodij, katera na zelo preprost in lahkoten način odkrivajo nove možnosti v življenju, nove poglede, katerih na žalost dostikrat niti ne opazimo in gredo mimo v našem življenju.
Prepustili se boste energijam osebnega napredka, ki vodijo v boljše medsebojne odnose, lažje doseganje ciljev, večji notranji mir, več sreče in zadovoljstva.

Z uporabo Access Bars orodij bomo skupaj ustvarili več prostora za obilje, radost, lahkotnost, ljubezen in srečo v življenju. Ko se boste enkrat naučili teh fantastičnih orodij in jih začeli uporabljati v praksi, boste nemudoma opazili, kako se bo začelo spreminjati vaše življenje.


Kaj je Access Bars®?
Access Barsi® je nežna tehnika s katero lahko spremenimo čisto vse v svojem življenju in telesu.
​Gre za 32 točk na glavi, katere aktiviramo z nežnimi dotiki rok. Možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, to pa aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v našem življenju. Na nežen in subtilen način odpravljamo blokade, ki nas držijo na mestu in vlečejo nazaj, da ne moremo naprej v življenju in se gibljemo v začaranem krogu.


Kaj vse lahko dosežemo z izvajanjem Barsov?
Točke so pomagale tisočim ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nervozami, stresom, depresijami, ostalimi psihosomatskimi problemi in še veliko več.
​Po tretmaju se boste v najslabšem primeru počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega. Življenje postane bolj dinamično, lahkotno in odpre se več možnosti.

Kako poteka tečaj?
  V prvem, teoretičnem delu boste spoznali Access Consciousness orodja in tehnike ter glavna vprašanja, ki vam bodo pomagala spremeniti karkoli v vašem življenju.
  V drugem, praktičnem delu pa se boste naučili izvajati Access Bars telesni proces, ki ga boste tudi prejeli. Proces boste svakrat prejeli in ga dvakrat tudi sami izvedli, to pa bo na vas vplivalo zelo transformativno.

Na delavnici boste prejeli tudi priročnik in skice za lažje učenje in nadalnje delo.
Po delavnici prejmete certifikat Bars praktika, kar vam omogoča samostojno izvajanje Bars tretmajev. Bars tehnika ne izključuje drugih tehnik. Lahko jo dodate kot dopolnilo temu, kar že izvajate ali pa začnete popolnoma nov posel. Barse lahko uporabljate zase in jih izvajate sami sebi oziroma vašim družinskim članom in prijateljem.

Cena: 240 EUR
Za otroke do vključno 15. leta je delavnica brezplačna (v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice).
Otroci stari 16 in 17 let imajo polovično ceno.
Ponavljanje delavnice stane 120 eur.
Prijave pošljite na mojca@mojcajakomin.com pokličite na številko 040450300 ali pa se prijavite preko spletnega obrazca tukaj.


Kaj če ni potrebno, da so spremembe težke in poti do njih dolgotrajne?
Kaj če je najboljša in najenostavnejša rešitev prav prijava na ta tečaj?
Zelo dobrodošli, da skupaj ustvarimo nekaj lepega <3

Delavnico vodim Mojca Jakomin.
Življenje mi je ponudilo veliko preizkušenj in v nekem trenutku sem se znašla na točki, ko nisem več vedela kam in kako naprej. Korenite spremembe življenjskega sloga in intenzivno delo na sebi so mi omogočili, da danes živim polno in zadovoljno življenje in se veselim vsakega vdiha in izdiha, saj se zavedam minljivosti in cenim dani trenutek.
Danes mnogim ljudem pomagam na poti do iskanja lastne sreče in miru, ki se skrivata v harmoničnih odnosih, antistresnih aktivnostih, dobri telesni pripravljenosti in čustveni stabilnosti.
Sem ustanoviteljica in kreatorka Body Mind Soul programov za zdravo in lepše življenje, Access Bars® Facilitator, Energetic Facelift™ in MTVSS praktik, učiteljica joge (Aroma joga), učiteljica joge za otroke, doTerra wellness advocate, inštruktorica vodenih vadb (Body&Mind vadbe), licencirana inštruktorica pilatesa po Michael King metodi, voditeljica meditacij, ustanoviteljica LifeSoul coaching programa in strastna ljubiteljica narave in življenja.
Več o meni si lahko preberete na spodnji povezavi.
https://mojcajakomin.com/o-meni/

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Body-Mind-Soul Connection so programi, ki vas pripeljejo do bolj zdravega in srečnega življenja.

Nalagam...