19
SEPTEMBER

Zavestni (conscious) business in odnosi

Organizira: Ambasada ljubezni
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 19. septembra 2018 ob 18:30
Kje:
Prispevek:20€ v predprodaji, 30€ na dan dogodka
Organizira:Ambasada ljubezni
Kontakt:ambasada.ljubezni@gmail.com ali 040748962 (Lara)

0 komentarjev    363 ogledov

Lepo vabljeni na dogodek ZAVESTNI BUSINESS IN ODNOSI, ki bo potekal 19. Septembra, v sredo, ob 18.30 uri. V prostorih Gospodarske zbornice Slovenije.

Obravanavali bomo delovanje in ustvarjanje iz zavesti, duse, presence, v odnosih in poslu, kreativnosti, kjer je sedaj lahko vse skupaj izjemno lahkotno in enostavno, onkraj ciljev, pricakovanj in navezav.

Cena 20 € v predprodaji, po 17.9 - 30 €

Kratek opis: Iz siroke zavestne perspektive, bo naslovljeno novo delovanje v svetu posla in z ocmi duse bomo pogledali vse vrste odnosov v zivljenju, od partnerskih do prijateljskih in poslovnih. Izjemna priloznost za spremembe.

Celoten seminar bo poln jasnosti in novih potencialov, seveda pa ne bo manjkalo Julianovih humornih vlozkov in carobne sproscenosti. Bo veliko vec kot le obicajen seminar!

Vse informacije (tudi videoposnetki) in prijava: www.vobjemudusnelepote.eu

Kot gostje se mi bodo pridruzili Robert Šket, David Bratanic in Hannah Dechiel (Lara Poznic).

Se veselimo da se srecamo!

Julian in ekipa Ambasade Ljubezni

O ODNOSIH

Pogled na odnose z vidika nove zavesti, nove energije prinaša čisto svežo perspektivo, ki nam je lahko v neskončno pomoč pri grajenju katerihkoli odnosov, vsa zgodba pa se seveda začne pri sebi.

Vsak odnos v prvi fazi izhaja iz LJUBEZNI DO SEBE.

Vsako partnerstvo temelji na sprejemanju, spoštovanju in zaupanju. Najprej zaupanje sebi, posledično tudi partnerju.

Ni možno, in to posebej poudarjam, imeti lepega in srečnega partnerskega odnosa, dokler ne ljubimo in sprejemamo sebe ter s tem prekinemo igro iskanja varnosti, potrditve in smisla življenja v drugem človeku. V zdravem odnosu je drugi človek le slika tvoje že vzpostavljene notranje sreče in je del tvojega življenja zaradi tvoje lastne odločitve, ne pa zaradi potrebe. Druga oseba je v tem primeru le čudovita duša, s katero deliš užitke tukaj na Zemlji.

Treba se je zavedati, da tisto, kar ljudje ponavadi imenujejo ljubezen, ni nič drugega kot močna čustvena odvisnost od druge osebe in s tem nezmožnost samostojnega funkcioniranja, ki bi bilo polno zaupanja vase in posledično tudi zaupanja partnerju. To je temelj ljubosumja, pomanjkanje ljubezni do sebe. Tvoj odnos s partnerjem je ena izmed najbolj nazornih slik odnosa, ki ga imaš s samim seboj. Resnična ljubezen je namreč onkraj katerihkoli čustev in navezanosti, saj so te samo iluzije, ki nas znova in znova ohranjajo v vlogi 'majhnega človeka', v vlogi žrtve.

Resnična ljubezen je strast do življenja, do vsega, kar smo, in ta strast, ta ljubezen, ki jo čutimo do sebe, nam potem prinese v življenje partnerja in odnose, ki nas osrečujejo in izpolnjujejo.

O ZAVESTNEM BUSINESSU

Zavestni posel predstavlja absolutno nov zgled v svetu dela samega, izmenjav, podjetništva in kreativnosti, trgovanja, organizacije in upravljanja, vodenja. Zgrajen je na zavedanju, da kreativnost na kateremkoli področju tvojega življenja ne bi smela biti težka in ni potrebno da je. Presega staro prepričanje, ki je zelo globoko zakoreninjeno v cel svet in kolektivno zavest, da če želiš biti uspešen na določenem področju, ali celo le to, da si sploh zaslužiš nekaj velikega, moraš trdo delati in si to prislužiti. To je absolutna laž! Naj ponovim. To je omejitev. Resnična samo, če ji dopustiš. Je stara iluzija, kateri je začelo verjeti skoraj vsako bitje na Zemlji. Obstaja drugačna pot! In dostopna je. Dosegljiva – brez trdega dela.

Imenuje se lahkotni tok. Lahko je apliciran na katerokoli področje tvojega življenja, saj pravzaprav predstavlja življenje samo. Opazovano in videno z očmi brezmejne zavesti. To je tisto, kar ti ultimativno prinese neomejeno bogastvo, odlične sodelavce in odnose ter resnično obilje, tudi v obliki denarja, čeprav je obilje samo veliko več kot le to!

Zavestni posel skupaj z lahkotnim tokom predstavlja svobodo v kreativnosti in izrazu sebe. Zavestni posel je odgovor. Je rešitev. Je manjkajoči člen, ki si ga iskal. Ta člen si ti, v zavesti svoje absolutne lastne vrednosti in neprecenljivosti, ne zgrajen na tako imenovanemu egu, ampak v zavedanju. Kako so tvoji izrazi na kateremkoli področju absolutno darilo celemu svetu in seveda tebi!

Prijava na dogodek | Zavestni (conscious) business in odnosi

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva ulica 13, Ljubljana


Ambasada ljubezni

novo-energijska spiritualna akademija

Ambasada Ljubezni je akademija za duhovno in osebnostno rast - Nova Energija, Nova Zavest. Ljubezen do sebe je temelj razsvetljenja in akademija skozi seminarje in seanse, ljudem pomaga odkriti največji potencial ; zaživeti zavestno/ljubeče življenjeSpletna stran:
http://www.ambasada-ljube...
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...