19
september

Zavestni (conscious) business in odnosi

Organizira: Ambasada ljubezni
Kdaj: 19. septembra ob 18:30
Kje:
Prispevek:20ÔéČ v predprodaji, 30ÔéČ na dan dogodka
Organizira:Ambasada ljubezni
Kontakt:ambasada.ljubezni@gmail.com ali 040748962 (Lara)

367 ogledov

Lepo vabljeni na dogodek ZAVESTNI BUSINESS IN ODNOSI, ki bo potekal 19. Septembra, v sredo, ob 18.30 uri. V prostorih Gospodarske zbornice Slovenije.

Obravanavali bomo delovanje in ustvarjanje iz zavesti, duse, presence, v odnosih in poslu, kreativnosti, kjer je sedaj lahko vse skupaj izjemno lahkotno in enostavno, onkraj ciljev, pricakovanj in navezav.

Cena 20 ÔéČ v predprodaji, po 17.9 - 30 ÔéČ

Kratek opis: Iz siroke zavestne perspektive, bo naslovljeno novo delovanje v svetu posla in z ocmi duse bomo pogledali vse vrste odnosov v zivljenju, od partnerskih do prijateljskih in poslovnih. Izjemna priloznost za spremembe.

Celoten seminar bo poln jasnosti in novih potencialov, seveda pa ne bo manjkalo Julianovih humornih vlozkov in carobne sproscenosti. Bo veliko vec kot le obicajen seminar!

Vse informacije (tudi videoposnetki) in prijava: www.vobjemudusnelepote.eu

Kot gostje se mi bodo pridruzili Robert Šket, David Bratanic in Hannah Dechiel (Lara Poznic).

Se veselimo da se srecamo!

Julian in ekipa Ambasade Ljubezni

O ODNOSIH

Pogled na odnose z vidika nove zavesti, nove energije prina┼ía ─Źisto sve┼żo perspektivo, ki nam je lahko v neskon─Źno pomo─Ź pri grajenju katerihkoli odnosov, vsa zgodba pa se seveda za─Źne pri sebi.

Vsak odnos v prvi fazi izhaja iz LJUBEZNI DO SEBE.

Vsako partnerstvo temelji na sprejemanju, spo┼ítovanju in zaupanju. Najprej zaupanje sebi, posledi─Źno tudi partnerju.

Ni mo┼żno, in to posebej poudarjam, imeti lepega in sre─Źnega partnerskega odnosa, dokler ne ljubimo in sprejemamo sebe ter s tem prekinemo igro iskanja varnosti, potrditve in smisla ┼żivljenja v drugem ─Źloveku. V zdravem odnosu je drugi ─Źlovek le slika tvoje ┼że vzpostavljene notranje sre─Źe in je del tvojega ┼żivljenja zaradi tvoje lastne odlo─Źitve, ne pa zaradi potrebe. Druga oseba je v tem primeru le ─Źudovita du┼ía, s katero deli┼í u┼żitke tukaj na Zemlji.

Treba se je zavedati, da tisto, kar ljudje ponavadi imenujejo ljubezen, ni ni─Ź drugega kot mo─Źna ─Źustvena odvisnost od druge osebe in s tem nezmo┼żnost samostojnega funkcioniranja, ki bi bilo polno zaupanja vase in posledi─Źno tudi zaupanja partnerju. To je temelj ljubosumja, pomanjkanje ljubezni do sebe. Tvoj odnos s partnerjem je ena izmed najbolj nazornih slik odnosa, ki ga ima┼í s samim seboj. Resni─Źna ljubezen je namre─Ź onkraj katerihkoli ─Źustev in navezanosti, saj so te samo iluzije, ki nas znova in znova ohranjajo v vlogi 'majhnega ─Źloveka', v vlogi ┼żrtve.

Resni─Źna ljubezen je strast do ┼żivljenja, do vsega, kar smo, in ta strast, ta ljubezen, ki jo ─Źutimo do sebe, nam potem prinese v ┼żivljenje partnerja in odnose, ki nas osre─Źujejo in izpolnjujejo.

O ZAVESTNEM BUSINESSU

Zavestni posel predstavlja absolutno nov zgled v svetu dela samega, izmenjav, podjetni┼ítva in kreativnosti, trgovanja, organizacije in upravljanja, vodenja. Zgrajen je na zavedanju, da kreativnost na kateremkoli podro─Źju tvojega ┼żivljenja ne bi smela biti te┼żka in ni potrebno da je. Presega staro prepri─Źanje, ki je zelo globoko zakoreninjeno v cel svet in kolektivno zavest, da ─Źe ┼żeli┼í biti uspe┼íen na dolo─Źenem podro─Źju, ali celo le to, da si sploh zaslu┼żi┼í nekaj velikega, mora┼í trdo delati in si to prislu┼żiti. To je absolutna la┼ż! Naj ponovim. To je omejitev. Resni─Źna samo, ─Źe ji dopusti┼í. Je stara iluzija, kateri je za─Źelo verjeti skoraj vsako bitje na Zemlji. Obstaja druga─Źna pot! In dostopna je. Dosegljiva ÔÇô brez trdega dela.

Imenuje se lahkotni tok. Lahko je apliciran na katerokoli podro─Źje tvojega ┼żivljenja, saj pravzaprav predstavlja ┼żivljenje samo. Opazovano in videno z o─Źmi brezmejne zavesti. To je tisto, kar ti ultimativno prinese neomejeno bogastvo, odli─Źne sodelavce in odnose ter resni─Źno obilje, tudi v obliki denarja, ─Źeprav je obilje samo veliko ve─Ź kot le to!

Zavestni posel skupaj z lahkotnim tokom predstavlja svobodo v kreativnosti in izrazu sebe. Zavestni posel je odgovor. Je re┼íitev. Je manjkajo─Źi ─Źlen, ki si ga iskal. Ta ─Źlen si ti, v zavesti svoje absolutne lastne vrednosti in neprecenljivosti, ne zgrajen na tako imenovanemu egu, ampak v zavedanju. Kako so tvoji izrazi na kateremkoli podro─Źju absolutno darilo celemu svetu in seveda tebi!

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Ambasada Ljubezni je akademija za duhovno in osebnostno rast - Nova Energija, Nova Zavest. Ljubezen do sebe je temelj razsvetljenja in akademija skozi seminarje in seanse, ljudem pomaga...

  |  www.ambasada-ljubezni.si

Nalagam...