27
september

DAN ODPRTIH VRAT - plesna tehnika NIA - IZOLA

Organizira: NIAples
Kdaj: 27. septembra ob 19:00 do
27. septembra 2021 ob 20:30
Kje:
Prispevek:DAN ODPRITH VRAT - brezplačno
Organizira:NIAples
Kontakt:mateja@niaples.si ali 041 468 951

40 ogledov

Prisrčno vabljeni na DAN ODPRTIH VRAT plesno-gibalne tehnike NIA,
ki bo v ponedeljek 27.09.2021 v Izoli od 19.00 do 20.30 ure.

* Si želiš plesa, ki te bo napolnil z energijo, radostjo, veseljem, ...
* Kjer se boš počutil/a svobodno in sproščeno?
* Si želiš poskusiti nekaj drugačnega, kjer se bo zbujala tvoja kreativnost in domišljija?

Dvoranski program je namenjen tako začetnikom kot nadaljevalcem, saj se nivo intenzivnosti prilagaja in ga učiteljica skozi trenutno izkušnjo med samim classom prilagodi, vzpodbudi in nadgradi. Skozi program bomo z uporabo različnih koreografij ter FreeDance-a preplesali različne fokuse. Skozi plesno gibanje bomo okrepiti naše fizično telo; sledenje lažjim in bolj zahtevnim koreografijam bo spodbudilo različne centre v možganih in vzpostavilo nove nevronske povezave; gibanje in glasba bosta nežno prodrla v našo notranjost in prebudila občutke ter čustva; in ko bomo vse skupaj še začinili s svojo kreativnostjo in domišljijo ter si dovolili biti to kar smo, bomo prebudili svojo osebnost - svojega duha. NIA class bo trajal 90 minut.

Prijava na BREZPLAČEN class je obvezna na NIAples.si

Plesno gibalna tehnika Nia Technique prebuja veselje in radost v gibanju. Poskrbi za naš um, prebudi paleto raznih občutkov in čustev ter osvobodi duha.

NIA Technique je čudovita plesna tehnika, ki združuje elemente plesa, borilnih veščin in tehnik samo zdravljenja v koreografiji in glasbi. V nas prebuja veselje ter radost v gibanju, poskrbi za naš um, prebudi paleto raznobarvnih občutkov ter čustev in osvobodi duha.

Ples nam omogoča kreativno izražanje sebe skozi glasbo in gibanje, spodbuja nas, da pokažemo svojo pravo naravo – svoj pravi jaz. Borilne veščine nam pomagajo pri dvigu samozavesti, pomagajo nam vzpostaviti harmoničnost v gibanju in v nas samih, pomagajo nam odpraviti stres, jezo,… ter nas pripravijo do tega, da najdemo svoj notranji mir. Tehnike samozdravljenja nam pomagajo, da  se obrnemo vase ter da se zavedamo in občutimo vseh procesov, ki se dogajajo v nas samih na vseh štirih področjih (telo-um-čustva-duh), ter sprejmemo sebe in druge kot čudovita, edinstvena in ljubeča bitja.

NIA  je nekaj posebnega, je več kot samo PLES… Je filozofija, ki ne postavlja nobenih omejitev; združuje plesalce in neplesalce, mlade in stare, zdrave in bolne. Vsak dela po svojih zmožnostih in sposobnostih. Vse to z namenom prebujanja veselja, radosti ter z namenom, da odvržemo tisto odvečno prtljago, ki jo nosimo s seboj skozi življenje.

Prijava na BREZPLAČEN class je obvezna na NIAples.si

PREDZNANJE NI POTREBNO!
Nia je primerna za vsakogar!

Odvrzi vse predsodke in omejitve ter se nam pridruži na poti osvobajanja telesa, uma, čustev in duha.

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

NIA Technique je čudovita plesna tehnika, ki združuje elemente plesa, borilnih veščin in tehnik samozdravljenja v koreografiji in glasbi. Spodbuja nas, da se povežemo ter prebudimo naše telo,...

  |  niaples.si/

Nalagam...