24
JUNIJ

Delavnica Access Bars®

Organizira: Tempelj Srca
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 24. junija 2018 ob 10:00 do
24. junija 2018 ob 18:00
Kje:
Prispevek:240 €
Organizira:Tempelj Srca
Kontakt:gregor@gre-gor.com ali z sms-om na 031 424 161, Gregor

0 komentarjev    391 ogledov
ACCESS BARS® – DOSTOP DO ZAVEDANJA
Access Bars® je negovalen, nežen in preprost proces raztapljanja vseh programov in omejitev, ki nas v življenju zaustavljajo.

Na žalost je tako, da še ne izkoriščamo vseh potencialov v polnosti … Access Bars® daje to možnost … izbereš jo TI.

Z rahlim dotikom 32-ih točk na glavi na preprost in učinkovit način sprostimo vse, kar nas omejuje in ne dovoljuje, da bi v življenju z lahkoto prejemali. Bolj se začnemo zavedati sebe, svojega telesa in vsega okoli nas. Postanemo bolj prisotni v svojem življenju in preteklost se v prihodnosti ne projicira na enak način, saj SPREMINJAMO VERJETNOST NAŠIH MOŽNOSTI V PRIHODNOSTI.

Skozi čas so se v našem sistemu namreč pojavila razmišljanja in prepričanja O DENARJU, ZDRAVLJENJU, STARANJU, TELESU, SEKSUALNOSTI, SANJAH, UPANJU, ČASU, PROSTORU, RADOSTI, ŽALOSTI, SKRIVNOSTIH VESOLJA itd., ki nas omejujejo in nam preprečujejo, da bi videli več možnosti zase in svoje življenje. Že samo en tretma barsov lahko odpravi 5–10000 let stara prepričanja, povezana z barom, ki se ga dotaknemo na glavi.

Po Access Bars® tretmaju se v najslabšem primeru počutiš, kot da si pravkar prejel krasno masažo glave … sicer pa se bo življenje spremenilo v nekaj VEČJEGA od tega, kar ti je bilo kadar koli predstavljivo.

Seminar je namenjen vsem, ki želite v življenju ustvarjati z lahkoto, vsem, ki VESTE, DA JE V ŽIVLJENJU MOGOČE NEKAJ VEČ, kajti zavedanje vključuje VSE.

Po delavnici ste certificirani praktik Access Bars® in lahko takoj začnete izvajati Access Bars® tretmaje. Kakšen doprinos je lahko to TEBI, tvojim bližnjim in svetu?

Vodja delavnice: Gregor Šikman – Access Bars® in Access Body facilitator.

Cena delavnice: 240 EUR

Otroci do 15. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (ob prijavi navedite, da pride še otrok).

Otroci od 15. do 18. leta in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena: 120 EUR,

V ceno delavnice je vključen priročnik, prigrizki in certifikat.

Udobno se oblecite.

Gregor Šikman je certificiran izvajalec Access Bars® in Access Body delavnic, ki ima opravljene tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, Access Level 1.

Obvezne so predhodne prijave na gregor@gre-gor.com ali s sporočilom na 031 424 161.

Prijava na dogodek | Delavnica Access Bars®

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Tempelj Srca, Livadna ulica 46, Maribor

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...