21
september

Delavnica Anafilaktični šok in kvadrat laksacije

Organizira: Barbara Klaus
Kdaj: 21. septembra ob 10:30 do
21. septembra 2019 ob 16:30
Kje:
Prispevek:Cena delavnice je 90 €. Za otroke do 15. leta je delavnica v spremstvu odrasle osebe, ki pride na delavnico brezplačna.
Organizira:Barbara Klaus
Kontakt:barbara.klaus@gmail.com, 040730558, https://www.mojaizbirakreira.si/events/anafilakticni-sok-in-kvadrat-laksacije/

33 ogledov

Novodobni čas od posameznika terja veliko mero dela, koncentracije, tudi tekmovanja, opravljanja in usklajevanja številnih nalog in vlog. Zaradi zasledovanja nerealnim pričakovanjem, stališčem in sodbam delodajalcev, družine in prijateljev nemalokrat pride do kreiranja hitrejšega staranja telesa, prevelike obremenitve telesa, zakrčenosti in zategnjenosti v mišicah. Obstaja namreč velika verjetnost, da prihaja v mišicah do anafilaktičnega šoka in kvadrata laksacije. Pri tokratni delavnici bomo vso pozornost namenili prav tema dvema sproščujočima telesnima procesoma.

 

Anafilaktični šok pomeni, da imamo v svojem telesu skrčene in zategnjene mišice, kar pošteno upočasni naše delovanje in bivanje, pa tudi videti smo starejši. Načeloma do anafilaktičnega šoka pride  s starostjo, saj ob staranju ljudje kreirajo vse manj fleksibilna telesa, obenem pa ga lahko izkusimo ob vsiljevanju tujih stališč ali obsojanj. Telesa so manj fleksibilna, blokirana in kreirajo vse sisteme staranja tudi zato, ker jih zaklepamo v sistem anafilaktičnega šoka.

 

Pomen besede laksacija je rahljanje. Ko pa s pomočjo dotika skozi oblačila spremenimo samo tkivo in s tem omogočimo, da pride do relaksacije, smo priča telesnemu procesu, ki ga v Access Consciousness imenujemo Kvadrat laksacije. Zaradi pretiravanja pri vadbi ali kakšni drugi prehudi obremenitvi telesa imamo običajno kakšno zategnjeno, trdo mesto v telesu, ki hrepeni po sprostitvi. Z zagonom procesa Kvadrat laksacije se začnejo ta zategnjena mesta prijetno sproščati in rahljati. Proces lahko uporabimo vsakokrat, ko so mišice otrdele, v krču in se nikakor ne morejo/nočejo sprostiti.

Kaj pa, če je sprostitev napetosti v mišicah popolnoma lahkotna in dostopna?

Kakšen doprinos je znanje teh dveh procesov lahko v vašem življenju?

Po delavnici boste prejeli certifikat o opravljeni delavnici, ki je lahko odlična pridobitev tudi za vaš posel.

 

Investicija v delavnico:
Odrasli
90€
Odrasli, ki ponavljajo delavnico
50€
Otroci od 16 do 17 let
45€
Otroci do 15 let
Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov
V ceno so vključeni: priročnik, referenčna shema, certifikat. Za udeležbo na delavnicah ni nikakršnih predpogojev.

Delavnica poteka v Hočah pri Mariboru, Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče.

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Delavnico vodim Barbara Klaus, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class, ESB, COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Objem,
Barbara

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...