27
november

Delavnica Dnevna Energijska Rutina za dobro počutje in vitalnost

Organizira: ENFLOW
Kdaj: 27. novembra ob 17:00 do
27. novembra 2019 ob 18:30
Kje:
Prispevek:Brezplačno
Organizira:ENFLOW
Kontakt:minca@enflow.si

68 ogledov

Donna Eden v energijskem telesu prepoznava 9 energijskih sistemov. Na splošno so najbolj poznani meridiani, avra in čakre. Preostalih 6 pa je: trojni grelec, električne povezave (electrics), keltsko tkanje (celtic weave), 5 ritmov, sijoče vezje (radiant circuits) in temeljno omrežje (basic grid).

Vaje Dnevne Energijske Rutine so zasnovane na način, da dnevno uravnovesimo vseh 9 energijskih sistemov. Ko vaje osvojimo, nam njihova izvedba vzame 5 minut dnevno. Neposredna korist izvajanja teh vaj pa so tudi izboljšanje počutja, povečana vitalnost, okrepljen imunski sistem ter bistrejši spomin in um.

Na tej delavnici bomo poleg osnovnih vaj Dnevne Energijske Rutine izvajali še dodatne vaje, ki se pri individualnem delu z ljudmi v največ primerih pokažejo za koristne.

Naučili se bomo in praktično izvajali:
∞ osnovno in razširjeno Dnevno Energijsko Rutino po Donni Eden,
∞ kako prepoznati trenutno potrebo po posamezni vaji,
∞ kako prepoznati kronična stanja, pri katerih se določena vaja priporoča za izvajanja dlje časa.

 

Predznanje ni potrebno. Delavnica je primerna tako za začetnike, kot tudi za vse, ki že imate izkušnje z izvajanjem energijskih vaj. Vsak udeleženec prejme gradivo s slikovnim in opisnim materialom. Oblečeni bodite v udobna oblačila.

 

Delavnica poteka v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana in je brezplačna.

Kdaj: Sreda, 27.11.2019 od 17.00-18.30

Kje: Dom krajanov Dravlje, Draveljska 44, 1. nadstropje, soba št. 15

Prijava je obvezna. Prijavite se preko povezave: https://www.enflow.si/dnevna-energijska-rutina-za-dobro-pocutje-in-vitalnost/

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

*Praktične delavnice, kjer izvajamo energijske tehnike oziroma vaje po svetovno priznani zdravilki Donni Eden. *Energijske terapije, na katerih vzpostavimo ravnovesje v vaših energijskih sitemih z namemom odprave vaših...


Nalagam...