10
november

Delavnica Nove družinske postavitve

Organizira: Zavod Razkritja
Kdaj: 10. novembra ob 9:00 do
10. novembra 2018 ob 13:00
Kje:
Prispevek:80€ za postavitev, sodelovanje brez postavitve 20 €
Organizira:Zavod Razkritja
Kontakt:Boris Kunilo 041 521 390 boris@razkrij.si

232 ogledov

Zopet se vidimo na delavnici Nove družinske postavitve drugo soboto v novembru v Ljubljani.

Z družinskimi postavitvami lahko:

  • dobimo vpogled v resnično dogajanje tudi za rodove nazaj, 
  • najdemo boljše rešitve zase in za naše družine,
  • razrešujemo travme in bolečine,
  • se soočamo z družinskimi izzivi,
  • urejamo odnose.

Posebnost metode Nove družinske postavitve je dostopnost pomembnih spoznanj na podlagi zaznavanja občutkov in sprejemanja informacij. Poudarek je na občutkih udeležencev in s tem na sporočilih, ki so bila namenjena samo njim samim, samega besednega komuniciranja pa je malo. Na delavnici se boste pojavljali v različnih vlogah, kot opazovalci, kot predstavniki drugih ali sebe, različnih pojmov ali pa samo opazovali dogajanje v vaši postavitvi, kjer se bo obravnavala vaša izpostavljena problematika.

Večino primerov, ki jih bomo obravnavali na delavnici, bodo praviloma obravnavale medsebojne odnose, lahko pa bomo imeli tudi kakšno poslovno postavitev ali dve.

Na delavnici boste uvodoma deležni predstavitve osnovnih pravil, ki jih obravnava metoda. Izvedli bomo vajo ali dve, da se boste prepričali o svoji dovzetnosti za zaznavanje občutkov v okviru postavitev. Poudarek bo seveda na izvajanju družinskih in poslovnih postavitev glede na potrebe posameznikov, za katere bomo izvajali postavitev.

Delavnica bo potekala od 9:00 pa do predvidoma 13:00. Prosim, da si rezervirate dovolj časa, da ne boste odhajali prej, saj lahko vplivate na postavitve ostalih udeležence in na njih same. Po zaključeni delavnici gremo ponavadi skupaj na kosilo tako da si rezervirate še kakšno dodatno uro, če se nam želite pridružiti.

Cena za lastno postavitev je 80,00 EUR, ki jo poravnate pred delavnico na račun zavoda, samo sodelovanje na delavnico pa znaša 20 EUR. Na podlagi vaše prijave boste prejeli navodila za plačilo kotizacije.

Prijave sprejemamo na naslednji povezavi: https://razkrij.si/druzinske-postavitve-2/ 

Aktualni termin je 10.11.2018 ob 9:00 uri na prijetni  lokaciji v centru mesta Ljubljana na Trubarjevi 47 (vhod iz zadnje strani.

Se vidimo na delavnici.

Boris Kunilo, postavljalec družinskih postavitev in izvajalec regresij ter hipnoze

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

podpora pri vašem osebnem razvoju s pomočjo regresije, astrologije, hipnoze in družinskih postavitev

  |  www.razkrij.si

Nalagam...