7
september

Delavnica praktične uporabe EFT tapkanja

Organizira: Pot do zdravja
Kdaj: 7. septembra ob 16:00 do
7. septembra 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:50€
Organizira:Pot do zdravja
Kontakt:040 516 280 (Berta)

317 ogledov

Lepota metode EFT (Emotional Freedom Techniques) ali tapkanja je v njeni enostavnosti, v tem, da je vedno pri roki, je poceni ali zastonj, nima starostnih omejitev, deluje pogosto presenetljivo hitro, nima škodljivih stranskih učinkov in se z lahkoto kombinira z drugimi oblikami pomoči, seveda tudi s Pranic Healingom.

S tapkanjem lahko sprostimo napetosti na fizičnem, čustvenem in mentalnem področju ter si povrnemo energijo. Metoda EFT združuje spoznanja vzhodne medicine (pretok energije po meridianih) in pristope nevrolingvističnega programiranja. Uvrščajo jo v skupino energijske psihologije.

Med izvajanjem metode s konicami prstov tapkamo končne točke energijskih poti ali meridianov in smo hkrati v mislih osredotočeni na svojo težavo. S tem postopkom dosežemo čustveno razbremenitev, ki lahko posledično vpliva na izboljšano telesno zdravje.

Na delavnici boste izvedeli nekaj teorije in se naučili vse štiri korake “osnovnega recepta”. Naučili se boste:

  • kako s tapkanjem umiriti stres in izboljšati fokus;
  • kako si pomagati s tapkanjem, kadar vas muči bolečina;
  • kako s tapkanjem zmanjšati ali prekiniti navezanost na določeno hrano, pijačo;
  • kako s tapkanjem ublažiti ali povsem odstraniti negativne občutke, ki jih občutimo, ko se spomnimo na nek stresen, travmatičen dogodek.

Po opravljeni Začetni delavnici lahko nadaljujete izobraževanje pri Piki Rajnar in pridobite mednarodni certifikat za izvajalca EFT metode.

Delavnico vodi Berta Rebol:

Berta je certificirana izvajalka EFT metode ali tapkanja in ima 8 let izkušenj dela s posamezniki in skupinami. S Piko Rajnar sodeluje pri izvajanju seminarjev za učitelje “Tapkanje, praktično orodje za preprečevanje izgorelosti pedagoških delavcev (metoda EFT)”. Je soavtorica dveh knjig “Kako je EFT spremenil moje življenje – in lahko tudi vaše” in  “Kako je EFT spremenil moje življenje – in lahko tudi vaše – 2.del”. O svojem delu piše blog.

Za Berto je bila EFT tehnika ljubezen na prvi pogled in traja že skoraj 10 let.

Več podrobnosti lahko najdete tukaj >>

Cena delavnice: 50€,

  • za dijake, študente, upokojence 30€,
  • za ljudi v finančni stiski brezplačno

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Potdozdravja.si je napredna spletna stran za osebno rast in razvoj, kjer vas korak po korak na osnovi strokovne vsebine vodi iz teorije v prakso na področjih osebne rasti,...

  |  potdozdravja.si/

Nalagam...