24
oktober

Delavnica za energetsko samopomoč in kvalitetne odnose

Organizira: Nove povezave
Kdaj: 24. oktobra ob 14:00 do
25. oktobra 2020 ob 14:00
Kje:
Prispevek:180 EUR za 2 - dnevno delavnico (24. in 25.okt. 2020) med 14. in 17.uro ter individ. srečanjem 17. ali 18.okt. po 14.uri (cca 45 minut)
Organizira:Nove povezave
Kontakt:novepovezave888@gmail.com

334 ogledov

Prisrčen pozdrav vsakemu izmed vas, ki v tem trenutku bere moje napisano sporočilo in vabilo na dvodnevno delavnico, to je v soboto 24.oktobra s pričetkom ob 14.uri in zaključkom ob 17. uri, enako tudi v nedeljo 25. oktobra od 14. do 17. ure.  Vsa srečanja bodo potekala na lokaciji Spodnje Pirniče. Za brezalkoholno pijačo bo poskrbljeno. 

Pred udeležbo na skupinski delavnici se želim srečati z vsakim izmed vas najprej osebno in sicer v soboto 17.  oktobra  med 14. in okvirno 17. uro  ali pa v nedeljo 18. oktobra  prav tako med 14. in okvirno 17. uro. To osebno srečanje traja približno 45 minut. Na masažni mizi vam najprej izmerim stanje posameznih energetskih centrov, nato vam naredim terapijo polnjenja z osnovno življenjsko energijo, ki jo zaključim s takoimenovanim energetskim jajčkom.

Več o sami delavnici, načinu plačila - je objavljeno na moji spletni strani

Morda se sprašujete, ali je ta delavnica primerna za mene? Kaj bom imel-a od tega v svojem življenjskem vsakdanu? 

Podobno sem se spraševala tudi jaz pred približno sedmimi leti. In sprejela sem takrat pravilno odločitev in potem naredila vse tri stopnje za energoterapevta pri dr. Suzani Landripet, zdravnici klasične medicine.

Ko sem spoznavala globino delovanja našega energetskega sistema, sem dobila po vsej tej osebni transformaciji in dodatnem vedenju, nov pogled na življenje. Kaj je to pomenilo zame takrat? Bolj pozorna sem začela postajati  na delu, da poskrbim za zdravje svojega telesa, posamezne trenutke, besede, odnose v življenju. V življenju  dostikrat razmišljamo, da bi raje spremenili drugo osebo, kot pa to uredili pri sebi. Srečati se sam s seboj, s svojimi napakami, je svojevrsten podvig in od te točke dalje se začne še bolj poglobljena osebna rast. Zame je začel odpadati svet obsodb. Kako dobro se počutim, ker ne sodim, ker znam ločiti človeka od njegovih dejanj. Ta del striktno upoštevam v življenjskem vsakdanu, razumem čustvena nihanja drugih oseb, ne sodim. V naši družbi smo to žal združili in potem tudi z verbalno komunikacijo ranimo druge ljudi, do česar pa nimamo nobene pravice. Če sem  v osebnem kontaktu s takšnimi osebami, ki imajo čustvena nihanja, sem v takšni komunikaciji mirna in razumevajoča, seveda ob zdravi postavitvi določenih mej. 

To pa lahko naredim res takrat, ko imam sama v sebi dovolj osnovne življenjske energije. Če imam dovolj tega "matriksa", so moji  energetski centri med seboj pretočni in sem tako na eni strani, kot pravimo "prizemljena", na drugi strani sem povezana s svojim duhovnim delom, sem v stiku s  Kreatorjem. Tako je moje telo v celoti pretočno in usklajeno z vesoljem. 

Živimo v hitrem tempu življenja, v okoljih, kjer je veliko različnih dejavnikov, ki na neviden način rušijo naše zdravje, nam odvzemajo našo osnovno življenjsko energijo. Če želimo ostati zdravi na vseh podorčjih našega življenja, je potrebno, da se naučimo vzdrževat sami svoj energetski sistem telesa. Za to vzdrževanje obstajajo tudi posebno določene vaje, ki nam ob redni vsakodnevni vadbi vzdržujejo naš enegetski sistem. Tega se bomo naučili tudi na dvodnevni delavnici. Tako boste postali neodvisni od različnih terapevtov, od katerih so še danes v naši družbi nekatere osebe odvisne vse življenje ali pa zelo dolgo obdobje. Postali boste sami sebi svoj osebni terapevt. 

Kot lahko tudi sami opazite, ima veliko ljudi težave v medosebni komunikaciji. Na dvodnevni delavnici bomo med seboj povezali naše energetsko telo in vplive na komunikacijo. Potem pridemo na področje empatije in stika s samim seboj. Spoznali bomo, da če imamo trden temelj, to je, da imamo zelo energetsko močan prvi energetski center, se nam življenje odvija mnogo lažje, imamo več zdravja, osebnega zadovoljstva, več imamo uspeha na delovnem mestu, imamo kvalitetne medosebne odnose. Smo usklajeni sami s seboj in okolico in seveda v ravnovesju s celotno naravo. 

V času, ki je pred nami vsemi, je najbolj pomembno, da imamo dovolj matriksa, da ostanemo v sebi mirni kljub situaciji, ki se trenutno dogaja na svetovnem nivoju. 

Ko začnemo redno vsakodnevno izvajati  vaje za  pridobivanje in pretočnost osnovne življenjske energije, gremo v sebi skozi osebni program notranjega prečiščevanja. Zato te vaje niso samo navadna  "telovadba", temveč so mnogo več. Zato  bom tudi po zaključeni delavnici ostala v stiku z vami, če boste potrebovali kakršenkoli pogovor. 

Že danes se veselim vaše odločitve, da se nam pridružite na našem skupnem izobraževanju. Iz osebne izkušnje vam lahko zaupam, da sem na izobraževanju za energoterapevta spoznala čudovite osebe, smo skupaj osebno rasle, skupaj doživljale naša notranja prečiščevanja, si zaupale svoje padce, podvige. Nekateri smo postali tudi osebni prijatelji in si še naprej izmenjujemo različna mnenja, znanja in se tudi medsebojno izpopolnjujemo. 

Tovrstno izkušnjo iz vsega srca privoščim tudi vam, ko bomo skupaj sedeli, se pogovarjali, poslušali, telovadili, se smejali.......

Več informacij prejmete na povezavi.  Če potrebujete dodatne informacije sem vam seveda na voljo preko e-pošte.

Želim vam vse dobro v vsem in se veselim srečanja z vami.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sem energoterapevtka, NLP praktik- osebno in poslovno svetovanje, izvajalka seans Ponovne povezave, organizatorka socialne mreže. Glavni moj moto je skozi terapevtsko in svetovalno delo kreirati nove povezave in...


Nalagam...