7
julij

Duhovno potovanje in voden ogled doline bosanskih piramid

Organizira: Irena Jarc
344 ogledov

Energetsko, duhovno potovanje in voden ogled doline bosanskih piramid v Visokem z dr. Semirjem Osmanagićem

Srečanje s starodavno energijo iz preteklih časov, ki je shranjena na redkih krajih Zemlje: orgonska energija, Teslovi skalarni valovi, torzijska polja, naravni magnetizem.

Program potovanja: 

1. dan: Odhod na pot iz Ljubljane (ob 22.00 uri iz Parkirišča Dolgi Most na Viču), Novega mesta (ob 22.50 uri izpred Qulandije) in Čateža (ob 23.40 uri, izpred Bencinske črpalke Petrol).

2. dan: Prastare kamnite krogle v Zavidovičih. Na avtobusu bomo pogledali barvne diapozitive o njihovem namenu gradnje in nahajališča po svetu. Ogledna točka Belvedere v Visokem s pogledom na piramide. Prazgodovinski podzemni tuneli Ravne, ki jih bomo obiskali vsak dan potovanja. Strokovna razlaga vodnikov o arheoloških nahajališč v tunelih o runskih napisih na megalitih, podzemnih jezerih, »sobi orbov« ter »sobi vode«. Ne vodene zdravilne meditacije in glasbeni koncert ob megalitih K1, K2 in K5 (z 55.000 Bovis). Ogled arheološkega muzeja in novega energetskega parka »Arheološki park Ravne2« pri tunelih in tumulus v vasi Vratnica.

3. dan: Meditacije in glasbeni koncert v tunelih Ravne. Možna fakultativna meditacija v »Orgonski sobi«. Piramida Meseca s prastarimi kamnitimi betonskimi ploščami. S stran piramide Sonca z betonskimi ploščami. Vožnja s taksiji na vrh piramide Sonca z glasbenim koncertom in meditacijo. Nočni vstop v tunele Ravne.

4. dan: ogled originalnih bosanskih stečkov v Sarajevu (na avtobusu bomo pogledali barvne diapozitive o življenju bogumilov), panoramski ogled Sarajeva z lokalnim vodnikom in peš ogled Baščaršije. Prosto za nakupe spominkov. Meditacija v tunelih Ravne, odhod domov. Prihod v Ljubljano bo predvidoma ob 00.00 uri.

Pridružujemo si pravico do manjših odstopanj pri programu ali pa v primeru spremenjenih vremenskih razmer.

Organizacija:

CENA po osebi: 259 EUR / nad 45 oseb; 285 EUR / nad 35 oseb; 297 EUR / nad 30 oseb. 

V ceno potovanja je vključeno: avtobusni prevoz, vse cestnine, cestne pristojbine in parkirišča; osnovno nezgodno zavarovanje; 2 x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v hotelu s 4* v Sarajevu; vse vstopnine za vodene oglede arheoloških objektov s strokovnim, lokalnim vodnikom po programu: Belvedere, 3 x dnevni in 1 x nočni vstop v podzemne tunele Ravne, ogled »Arheološkega parka Ravne2«, muzeja, Tumulusa, S stran piramide Sonca z betonskimi ploščami, vrh piramide Sonca, piramide Meseca in glasbeni koncerti; 1x kosilo; stroški vodenja lokalnega vodnika po Sarajevu; spremstvo slovenskega vodnika; stroški organizacije potovanja.

Cena ne vključuje: doplačilo za enoposteljno sobo 34,00 € (dve nočitvi), plačljivo pri prvem obroku; doplačilo za večerjo v hotelu na dan prihoda (predhodna najava) 12,00 €; vožnja s taksiji na vrh piramide Sonca 6 € (na osebo v obe smeri); možen ogled »Orgonske sobe« v »Arheološkem Parku Ravne2« je 3 €; Coris zdravstveno zavarovanje (za skupino z min. 7 osebami) osnovna cena znaša 6,30 €, 50 % doplačilo za letnike 1947-38, ki plačajo 9,45 €, letniki 1937 in manj plačajo 12,60 €; riziko odpovedi na osnovno ceno znaša 18 € in je plačljiv pri prvem obroku.

Popust za otroke 2-12 let na osnovnem ležišču 10,00 %.

DOKUMENTI: Slovenski državljani za vstop v BIH potrebujejo potni list ali osebno izkaznico. Osebni dokument mora biti veljaven še vsaj tri mesece po nameravanem zaključku bivanja v BiH.

Potovanje organizira Turistična agencija Jereb d.o.o., Trg OF 13, (Poslovni center Metropol), 1000 Ljubljana, GSM 041 833 088; En: jereb@jereb.si; www.jereb.si

Pisne prijave zbira Irena Jarc, prof. ped., Trnovče 16, 1225 Lukovica

GSM 031 670 392 

Email: irenajarc9@gmail.com 

http://www.mandala.si  

https://www.facebook.com/irena.jarc.7

DOBRODOŠLI NA ENERGETSKEM, DUHOVNEM POTOVANJU, KI JE VEDNO NEPOZABNO IN POLNO NAVDIHA

Datumi potovanj v dolino bosanskih piramid v letu 2023 pod vodstvom dr. Semirja Osmanagića:

• 17. do 20. avgust - Poletne počitnice

• 28. do 31. oktober - Jesenske počitnice

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...