26
oktober

Duhovno potovanje v dolino bosanskih piramid z Dr. Osmanagićem

Organizira: Irena Jarc
Kdaj: 26. oktobra ob 22:00 do
29. oktobra 2018 ob 0:01
Kje:
Prispevek:195 EUR
Organizira:Irena Jarc
Kontakt:irenajarc9@gmail.com

26 ogledov

Duhovno, zdravilno potovanje in voden ogled doline bosanskih piramid v  Visokem (BiH)
Z vodstvom Dr. Semirja Osmangića
26. do 29.10.2018 – jesenske počitnice (4 dni)


Srečanje s starodavno energijo iz preteklih časov, ki je shranjena na redkih krajih Zemlje: orgonska energija, Teslovi skalarni valovi, torzijska polja, naravni magnetizem …

Program potovanja:
1. dan: odhod na pot ob 22.00 uri iz Ljubljane.
2. dan: prastare kamnite krogle v Zavidovičih. Na avtobusu bomo pogledali barvne diapozitive o njihovem namenu gradnje in nahajališča po svetu. Ogledna točka Belvedere v Visokem s pogledom na piramide. Prazgodovinski podzemni tuneli Ravne, ki jih bomo obiskali vsak dan potovanja. Strokovna razlaga vodnikov o arheoloških nahajališč v tunelih o runskih napisih na megalitih, podzemnih jezerih, »sobi orbov« ter »zdravilni sobi«. Ne vodene zdravilne meditacije ob megalitih K1, K2 in K5 (z 55.000 Bovis). Ogled arheološkega muzeja in novega energetskega parka »Arheološki park Ravne2« pri tunelih in tumulus v vasi Vratnica. 
3. dan: Meditacija v tunelih Ravne. Možna fakultativna meditacija v »Orgonski sobi«. Piramida Meseca s prastarimi kamnitimi betonskimi ploščami. Kosilo v lokalni restavraciji. S stran piramide Sonca. Vožnja s taksiji na vrh piramide Sonca z glasbenim koncertom. Sarajevo s sprehodom po Baščaršiji.
4. dan: ogled originalnih bosanskih stečkov v Sarajevu (na avtobusu bomo pogledali barvne diapozitive o življenju bogumilov), panoramski ogled Sarajeva z lokalnim vodnikom in peš ogled Baščaršije. Prosto za nakupe spominkov. Meditacija v tunelih Ravne, odhod domov.
Cena potovanja znašaj 195 € pri udeležbi najmanj 40 potnikov. V primeru, da je prijavljenih manj potnikov kot 40, je cena potovanja 205 €. Potovanje lahko plačate v dveh obrokih. V ceno je vključen avtobusni prevoz z dvema voznikoma, vse cestnine, cestne pristojbine in parkirišča, osnovno nezgodno zavarovanje, 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v hotelu s 4* v Sarajevu, kosilo, spremstvo slovenskega vodnika – skupaj 158 €. V ceno potovanja so že vključene vse vstopnine za vodene oglede arheoloških objektov s strokovnim vodstvom vodnikov po programu: Belvedere, 3 x vstop v podzemne tunele Ravne, tumulus, S stran piramide Sonca in njen vrh, piramida Meseca, ogled parka »Ravne2«, muzeja in vodstvo po Sarajevu z lokalnim vodnikom – skupaj 37 €.
Potovanje organizira Turistična agencija Jereb d.o.o., Trg OF 13, (Poslovni center Metropol), 1000 Ljubljana, GSM 041 833 088; En:jereb@jereb.si

Pisne prijave zbira Irena Jarc, prof. ped.; Trnovče 16, 1225 Lukovica.       En:irenajarc9@gmail.com    
GSM 031 670 392    
www.mandala.si
Dolgoletna sodelavka Dr. Semirja Osmanagića in organizatorka njegovih predavanj v Sloveniji.

Prisrčno vabljeni! 
                                                                  
Popotniški pozdrav 
Irena
Dr.S. Osmanagić:  http://www.piramidasunca.ba/bs/       http://www.alternativnahistorija.com/                                

http://www.mandala.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...