13
maj

E-knjiga o online tečaju Kristaloterapije

Organizira: Bela Vilinka
Kdaj: 13. maja ob 19:00 do
16. maja 2021 ob 19:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Bela Vilinka
Kontakt:Lara Mirnik,org.vel.stor; info@belavilinka.com

24 ogledov

DRAGI OBISKOVALEC TEČAJA KRISTALOTERAPIJA
Za tebe sem pripravila 10-dnevni, intenzivni, online tečaj Kristaloterapije. S tečajem ti želim pomagati pri izpolnitvi tvojih srčnih želja. Ena izmed njih je pomagati drugim ljudem in druga pomagati sebi. Vsi smo v stresu na različnih področjih svojega življenja, a ne vemo kako bi si pomagali sami.   Takrat pride na vrsto znanje in sposobnost Kristaloterapevta, s katerim boš omilila svoje bolečine v telesu, zvišala vibracijo telesa in uma in se popeljala do globoke sprostitve.    Pomagala boš lahko sebi, partnerju, otrokom, mami, očetu, bratu. Največja prednost te metode je ta, da jo lahko uporabiš kjerkoli in kadarkoli.

bit.ly/tecajkristali

V stresnih situacijah se znajdemo vsi prej ali slej in tudi Ti, kajti življenje nas preizkuša na naši poti. Zakaj misliš, da nas življenje preizkuša? Zato, da nas uči, da bomo še boljši, samozavestnejši in uspešnejši v našem preživetju. Na tej poti je zelo pomembno, da si znaš pomagati sama sebi in s svojim znanjem in sposobnostjo kristaloterapije, boš to lahko tudi naredila. Sama si boš lahko izboljšala imunski sistem, povečala zavedanje in odstranila energetske blokade.

bit.ly/tecajkristali

Zakaj je pomembno, da imaš znanje o orodju, ki ti lahko pomaga na nivoju telesa, uma in duše? Zato, da si lahko samostojna, odgovorna, neodvisna, samozavestna in srečna. Dokler pa polagaš svoje življenje v roke drugega, ne moreš nikoli doseči svobode in sreče.

“Najglobejše modrosti, ki jih imam, sem si jih pridobila iz največjih trpljenj in iz trpljenj mi je, med drugimi orodji, pomagala Kristaloterapija.”

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Bio Wellness Detox Center Bela Vilinka deluje na področju osebne rasti, razstrupljanja telesa in energetskega zdravljenja. Wellness center izvaja preventivo in kurativo na HOLISTIČEN in INDIVIDUALEN način.


Nalagam...