Energetic Facelift™ - delavnica z Mašo Plaznik

Energetic Facelift™ - delavnica z Mašo Plaznik

21. maj 2017 ob 15:00, Koper/Capodistria
0 komentarjev    220 ogledov
Kdaj: 21. maj 2017 ob 15:00 do
21. maj 2017 ob 20:00
Kje:
Prispevek:140 €
Organizira:Žarek sreče
Kontakt:Maša Plaznik, 041 905 740 ali srecen.zarek@gmail.com

Energetski facelift je izjemen proces, ki ustavlja in obrne videz staranja na obrazu vratu in dekolteju ter ustvarja podoben efekt na celo telo. Če se večkrat ponovi (vsaj 20 krat), lahko dosežete trajne učinke.  Poleg tega izboljša koncentracijo in jasnost v življenju.

Ljudje opažajo po terapijah manj gubic in strogih linij, izboljšan vid, trdnost in napetost obraznih mišic in celotne kože, hitrejše celjenje ran in manj vidne brazgotine, bolj zdrava in sijoča koža.

V kolikor si želite pomladiti na naraven način, brez bolečin, brez dolgotrajnih postopkov, brez bolniške, brez popačenih potez in občutka zamrznjenosti obraznih mišic, je mogoče ta delavnica prava za vas.

PREDZNANJE NI POTREBNO

Če telesni proces ponovimo 20 krat dosežemo trajne učinke.

Si želite pomladiti svoj obraz, dekolte in telo brez bolečin, operacij, mučenja?

Energetski facelift je fantastičen tretma, saj poleg pomlajevanja celic in struktur na vašem obrazu in dekolteju, boljše koncentracije in jasnosti v življenju, stranke opažajo:

• Manj gubic in strogih linij
• Izboljšan vid
• Trdnost in napetost obraznih mišic in celotne kože
• Hitrejše celjenje ran in manj vidne brazgotine (tudi obstoječe)
• Bolj zdrava, sijoča koža in celoten videz

Ali verjamete, da je za vas mogoče nekaj drugačnega? Bi radi odpravili prepričanja in omejitve, ki jih imate v zvezi s staranjem, kaj ga povzroča in kako bo izgedalo staranje za vas?

Ali ste se kdaj vprašali, kako je mogoče, da se staramo, če pa imajo naše celice in DNK sposobnost, da se neprestano obnavljajo?

Kaj če obstaja nekaj, s čimer lahko pobrišete vsa stališča in prepričanja o staranju, ki jih imate in ki ste jih zaklenili v svoje telo? Saj veste, da prav tako kot vse ostalo tudi svoje telo kreiramo s prepričanji, stališči in razmišljanji, ki jih imamo?

Fantastični telesni proces Access Energetic Face Lift™ vam nudi številne energetske frekvence za zdravljenje telesa in kože, brisanje sledi staranja, sproščanje traum, aktiviranje celičnega spomina in sproščanja plasti predsodkov…

Je čudovit način, da na popolnoma naraven način, od znotraj navzven, pomladite vaš obraz in zavrete proces staranja. Energetic Face Lift se izvaja s polaganjem dlani po dekolteju, vratu in obrazu. Njegovi blagodejni učinki delujejo na celotno telo in boste med samim tretmanom lahko po celem telesu občutili, kako so se vzbudile regenerativne energije.

Na delavnici Accessovega Energetic Face Lifta boste dvakrat prejeli in dvakrat podarili facelift tretman. Po delavnici lahko takoj začnete izvajate tretman na sebi ali drugih.

Delavnico vodi: MAŠA PLAZNIK, certificirani Access Bars® facilitator, certificirani Access Body® proces facilitator, ki ima opravljene tudi napredne seminarje Foundation, Level 1 in The Body.

S seboj prinesite oddejo, manjši povšterček in po želji svoje copate.

Energijska izmenjava za udeležbo na delavnici:

140 EUR

Otroci do 15. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok) Otroci od 15. – 18. leta in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena, 70 EUR
V ceno delavnice so vključeni priročnik, certifikat, prigrizki ter seveda vso znanje.

Lokacija:

Žarek sreče, Beblerjeva ulica 7, 6000 Koper

OBVEZNE PRIJAVE do 19.5.2016 na email: srecen.zarek@gmail.com

Dodatne informacije: Maša Plaznik 041 905 740 ali srecen.zarek@gmail.com

 

Prijava na dogodek | Energetic Facelift™ - delavnica z Mašo Plaznik, 21. maj 2017

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Žarek sreče d.o.o., Beblerjeva ulica 7, Koper/CapodistriaŽarek sreče

center za kakovostno in srečno življenje

V Žarku sreče ljudem pomagamo odpraviti svoje težave in da dosežejo uspehe na področjih kot so zdravje, psihološko stanje, delo, ljubezen, medosebni odnosi, družina, izobraževanje… in še mnogo več.Spletna stran:
http://www.zareksrece.si
Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji