4
avgust

ENERGIJA - Ključ do naravnega zdravja

Kdaj: 4. avgusta ob 18:15 do
4. avgusta 2021 ob 19:15
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezplačno
Organizira: Društvo E Priložnost
Kontakt:040542037

33 ogledov

Energija - ključ do naravnega zdravja

Človek je energijsko bitje. Življenjska energija je tista, ki nas dejansko oživlja in je zato ključnega pomena za naše življenje. Določa kvaliteto našega življenja na vseh področjih bivanja in je bistvenega pomena za naše zdravje. Ko je človek v uravnoteženem energijskem pretoku, je zdrav, srečen in usvarjalen, ima pozitivno vizijo prihodnosti in zdravo vero ter optimizem, saj zaupa življenju.

Vendar smo v današnjem času pozabili delati na svoji energiji. Večina nas ima v telesu blokade in zaradi tega ne moremo imeti neoviranega pretoka energije skozi telo. Strah in stres sta najmočnejši oviri, ki destruktivno delujeta na pretok enrgije v našem telesu in zato tudi zbolimo.

Poznamo metodo, kako se napolnimo z energijo, se raztopijo blokade in vzpostavi v nas energijsko ravnovesje, potrebno za trdno zdravje ter močno imunsko odpornost.

To metodo vsakodnevno prakticiramo v Društvu Priložnost v Ljubljani, Šiška, Medvedova 28. Delamo celo poletje in vas vljudno vabimo na predstavitev v sredo, 04.08.2021 ob 18.15, kjer boste lahko energijo v živo tudi sami občutili.      Če vam je ljubše, se lahko priključite tudi preko ZOOMa,, vendar priporočamo srečanje v živo pri nas, ker vam na ta način lahko metodo najbolj neposredno in v celoti predstavimo.

Srečno in kmalu na morebitno snidenje,                                                                                                                                          ekipa E - Priložnost

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Kot društvo E Priložnost delujemo osmo leto. Zastopnik društva je Mateja Kotar, ki poleg Mojce Lampič in Nine Kotar vodi sproščanja in tretmane. Z redno uporabo energijske metode...

Nalagam...