13
oktober

Gong kozmična meditacija na polno luno

Organizira: Dotik srca
Kdaj: 13. oktobra ob 19:19 do
13. oktobra 2019 ob 20:19
Kje:
Prispevek:20€
Organizira:Dotik srca
Kontakt:040 337 369, Dina

26 ogledov

- POLNA MAGIČNA LUNA JE TUKAJ-

Vabim vas na izjemno GONG KOZMIČNO MEDITACIJSKO POTOVANJE, ki se bo odvijalo v NEDELJO, 13. OKTOBRA 2019 NA POLNO LUNO s pričetkom ob 19.19 uri v Hotelu Bau Maribor.

 Veselim se ga, kot se veselim vsakega novega dne in veselim se videti in spoznati vsakega izmed vas.

Polna luna je čas, ko z lahkoto odpustimo iz svojega življenja tiste fiksne poglede na stvari, ljudi, dogodke, življenje, ki kreirajo vedno znova in znova frustracijo, jezo, žalost, težo, stisko, ki jo čutimo. Vse to se odraža v komunikaciji do sebe in posledično tudi do drugih ljudi v svoji okolici. 

Polna luna v znamenju OVNA bo ognjena, saj je oven znamenje ognja. Čustva bodo norela, gorela, ustvarjala plamene in te senzacije znajo biti zelo zanimive. Cel naš svet bo dobil nek nov pogled, lažje nam bodo stvari šle od rok. Vsekakor je to NAŠ DAN!  Ta luna nas bo vprašala ali znamo narediti prvi korak v življenju? Koliko se zadržujemo zaradi projekciji iz preteklosti? Česa se izogibamo, ker če se nebi izogibali, bi nam to prineslo obilje v življenje? Ali smo nestrpni? Še bolj ko vemo da smo tik pred uresničitvijo cilja, ki smo ga zadali? Koliko napadamo sami sebe, ker nekaj nismo uresničili?

TA POLNA LUNA nam bo pokazala tudi, kje se zaletavamo z glavo v zid. Gong kopeli zelo dobro osvetlijo omejitve in zidove in jih čudovito odstranijo. Ni potrebno VEDETI, le bodite v  ZAVEDANJU, da je VSE MOŽNO!

Ne obupati, nikakor ne. Najtemneje je vedno pred zoro in ogenj je tukaj da vam da SVETLOBO, TOPLOTO IN MOČ.

 Zato sem za vas pripravila dvojno moč delovanja dveh energij, združeni na lokaciji Hotela Bau Maribor.

 Zakaj sem ravno izbrala gong meditacijo?
 Gong meditacija je edinstvena vrsta zvočne prakse, ki vključuje uporabo terapevtskih gong zvokov in vibracij za doseganje prostora v katerem se lahko popolnoma sprostimo, odpustimo omejitve in se na novo reprogramiramo. Ta praksa se  imenuje tudi »gong kopel«, ker so udeleženci »kopani« v meditacijskih zvočnih valovih. Cilj »gong meditacije« je ponavadi terapevtski, medtem ko ima meditacija pozornosti veliko terapevtskih koristi, toda njen globlji cilj je zavedanje in živeti v trenutku ZDAJ.

Gre za razumevanje, da vse oblike snovi - vključno s celicami našega telesa - vibrirajo na različnih frekvencah.
 Zvočna terapija se že dolgo uporablja za lajšanje številnih zdravstvenih stanj. Gre za razumevanje, da vse oblike snovi - vključno s celicami našega telesa - vibrirajo na različnih frekvencah. Dejavniki, kot so stres, napetosti, pričakovanja družbe in veliko drugega, povzročajo, da celice in organi v našem telesu začnejo vibrirati drugače. Poruši se ravnovesje. 

 Kako se izvaja gong meditacija?
 Večina ljudi, ki sodelujejo v gong kopelih ležijo na blazini. Dodajo vzglavnik in odejo in vse, kar morate storiti, je ležite v udobnem položaju, se sprostite in zaprete oči. Sprva se gong igra zelo nežno, kasneje se zvoku dodajo še zvončki, zvok valov, tibetanskih posod. Ker je namen meditacijskega gong zvoka popolna sprostitev, se glasnost nikoli ne dvigne na neudobne nivoje.

 Gong zvok se pogosto menja, da ne nastane fiksen, enoličen ritem. Zvočni dražljaji v procesu gong kopeli vodijo do ugodno spremenjenih frekvenc možganskih valov. Prvo stanje možganskih valov, ki ga je treba doseči, je alfa stanje zavesti, ki je definirana s frekvencami med 8 in 12 Hz. Alfa možganski valovi so povezani z ustvarjalnostjo in občutki sprostitve. V tem stanju ljudje doživljajo sanje, asociativno razmišljanje in animirano domišljijo. Temu stanju hitro sledi pritok theta možganskih valov, ki padejo med 4 in 7 Hz. Običajno je stanje theta možganskih valov povezano z globoko meditacijo, hipnozo in REM spanjem.

 Kakšne so koristi gong meditacije?
 Gong zvočna terapija se izvaja že tisoče let. Danes navdušenci verjamejo, da gong kopeli lahko pomagajo zmanjšati stres in osvoboditi čustvene blokade. Znanstveni dokazi kažejo, da določene oblike zvočne terapije povzročajo, da se poškodovane verige človeške DNA popravijo same. Nekateri toni naj bi spodbujali vitalnost in  tudi povečali srečo. Številne alternativne zdravstvene klinike ponujajo zdravo terapijo, kot je meditacija z gongom, ki pomaga pri obvladovanju različnih bolezni.  Glasbena terapija je nedvomno najpomembnejša oblika zvočne terapije in mnogi glasbeni terapevti, enako kot Roman Gostiša imajo ustrezen certifikat, ki potrjuje zahtevo standardov postavljenih na tem področju. Glasba je pokazala, da lajša številne težave, vključno z bolečino, osamljenostjo in depresijo. Glasbena terapija se zdaj pogosto ponuja v kliničnih okoljih, kot so bolnišnice, klinike in hospici.

 Zase lahko rečem in tudi za vse, ki so bili GONG ZVOČNI MEDITACIJI, da je izkušnja resnično čarobna in po sami kopeli je počutje spremenjeno. 

 Vse je neskočna melodija hvaležnosti.
 ZATO VAS VABIM. 
Vabim v magične vibracije sproščanja, nežne, lahkotne, radostne in veličastne. 

 Gong se je uporabljal že pred 4.000 leti in je znan kot inštrument izredne transformacijske moči. Že tedaj so ga uporabljali mnogi zdravilci kot svoje orodje. Njegov ocean zvoka naše celostno bitje na vseh ravneh preporaja in harmonizira. Njegov zvok pomlajuje naša telesa in nam odpira doživljanje polnosti življenjske energije.

 S seboj prinesite ležalko, kaj za pokriti, vzglavnik, veliko vode. S pitjem vode pričnite že dan prej. Pridite 15 minut prej, da najdete svoj prostor in se v miru pripravite na izkustveno GONG KOZMIČNO MEDITACIJO.

 Doprinos je 20€.

ZAČNEMO OB 19.19 URI. Številki 1 in 9 tvorita čisto 10-tko, ena je znamenje NOVE POTI in 0 skozi oči angelskega sveta JASNA KOMUNIKACIJA ANGELA VARUHA z nami. Kaj če bi se prepustili in se le imeli lepo?

 Prijavi se na 040 337 369 ali na dotik.srecnegasrca@gmail.com.


 Z vami bova:

Roman Gostiša, glasbenik in Razvojni Coach. Je tako rekoč rojen z glasbo, saj se je že skozi osnovno šolo izobraževal tudi na glasbenem področju. Je učenec velikega mojstra gongov Dona Conreauxa iz New Yorka. Izobrazba s področja klasičnih masaž, pa mu je pomagala pri raziskovanju in poglabljanju zvočnih masaž.

Dina Košir,  Usui Reiki mojstrica in učiteljica, praktik ThetaHealinga (ThetaHealing® Osnovni DNA (Basic), ThetaHealing® Nadaljevalni DNA (Advanced), ThetaHealing® Manifestacija in Obilje, ThetaHealing® Mavrični otroci), izvajalka Access Consciousness Bars negovanja, MTVSS, Facelift praktik, telesnega procesa Korekcija vida in pozivanje slepote, kristaloterapevtka in aktivna voditeljica skupinskih vodenih meditacij.

 Naj vse življenje prihaja k nam lahkotno, radostno in veličastno.


 Iz srca vabljeni,


 Dina & Roman

  ♥

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Vabim vas v DOTIK SRCA, v življenje, kjer HVALEŽNOST polni vsak trenutek. Bodimo moč in delujmo tako, zaupajmo in vsa vrata se bodo čudežno odprla.

Nalagam...