17
maj

Gong zvočna meditacija na polno luno

Organizira: Dotik srca
Kdaj: 17. maja ob 19:00 do
17. maja 2019 ob 20:30
Kje:
Prispevek:20€
Organizira:Dotik srca
Kontakt:040 337 369 (Dina)

19 ogledov

Vabim vas na izjemno GONG ZVOČNO MEDITACIJO, ki se bo odvijala en večer pred polno luno v škorpijonu, na kateri ne smete manjkati.

Petek, 17. MAJ s pričetkom ob 19.00 uri je prekrasno vabilo nje, polne lune, ki bo šla v globino, v samo jedro našega obstoja. Zato sem za vas pripravila dvojno moč delovanja dveh energij, združeni v fantastičnem petku, na lokaciji Hotela Bau Maribor.

Ali ste že kdaj doživeli gong kopel?

Ali se spomnite občutka, ko vse celice v telesu zavibrirajo v neskončnem zvoku Vesolja?

In zaslišite svojo dušo kako zapoje? Vid se razbistri in vse je neskončna melodija hvaležnosti?

Vabim Vas. Tebe. Vse.

Vabim v magične vibracije sproščanja, nežne, lahkotne, radostne in veličastne. Dopusti, da zvok spregovori in nagovori vsako celico v tvojem telesu. Dopusti, da vse napetosti, stres, teža, molk odide. 

Gong se je uporabljal že pred 4.000 leti in je znan kot inštrument izredne transformacijske moči. Že tedaj so ga uporabljali mnogi zdravilci kot svoje orodje. Njegov ocean zvoka naše celostno bitje na vseh ravneh preporaja in harmonizira. Njegov zvok pomlajuje naša telesa in nam odpira doživljanje polnosti življenjske energije.

S seboj prinesi ležalko, kaj za pokriti, vzglavnik, veliko vode. S pitjem vode prični že dan prej. Pridi 15 minut prej, da najdeš svoj prostor in se v miru pripraviš na izkustveno GONG ZVOČNO MEDITACIJO.

Prispevek je 20€.

Prijavi se:

- 040 337 369 (sms, Dina),

- dotik.srecnegasrca@gmail.com,

https://www.facebook.com/events/2438907792820519/ .

Z vami bova:
Roman Gostiša, glasbenik in Razvojni Coach. Je tako rekoč rojen z glasbo, saj se je že skozi osnovno šolo izobraževal tudi na glasbenem področju. Je učenec velikega mojstra gongov Dona Conreauxa iz New Yorka. Izobrazba s področja klasičnih masaž, pa mu je pomagala pri raziskovanju in poglabljanju zvočnih masaž.

Dina Košir, velika raziskovalka življenja, Usui Reiki mojstrica in učiteljica, praktik ThetaHealinga (ThetaHealing® Osnovni DNA (Basic), ThetaHealing® Nadaljevalni DNA (Advanced), ThetaHealing® Manifestacija in Obilje, ThetaHealing® Mavrični otroci), izvajalka Access Consciousness Bars negovanja, MTVSS, Facelift praktik, telesnega procesa Korekcija vida in pozivanje slepote, kristaloterapevtka in aktivna voditeljica skupinskih vodenih meditacij.

Naj vse življenje prihaja k nam lahkotno, radostno in veličastno.

Iz srca vabljeni,

Dina & Roman

040 337 369

dotik.srecnegasrca@gmail.com

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Vabim vas v DOTIK SRCA, v življenje, kjer HVALEŽNOST polni vsak trenutek. Bodimo moč in delujmo tako, zaupajmo in vsa vrata se bodo čudežno odprla.

Nalagam...