17
junij

Gong zvočno meditacijsko potovanje na polno luno

Organizira: Dotik srca
Kdaj: 17. junija ob 19:30 do
17. junija 2019 ob 21:00
Kje:
Prispevek:20€
Organizira:Dotik srca
Kontakt:040 337 369 (Dina)

26 ogledov

Vabim vas na izjemno GONG ZVOČNO MEDITACIJSKO POTOVANJE, ki se bo odvijalo V PONEDELJEK, 17. JUNIJA 2019 s pričetkom ob 19.30. uri v Hotelu Bau Maribor.

Jagodna polna luna nas vabi v svoj objem, na oddih in fantastično izbiro čarobnosti lahkotnega koraka.

Zato sem za vas pripravila dvojno moč delovanja dveh energij, združeni na lokaciji Hotela Bau Maribor.

Ali ste že kdaj doživeli gong kopel?

Ali se spomnite občutka, ko vse celice v telesu zavibrirajo v neskončnem zvoku Vesolja?

In zaslišite svojo dušo kako zapoje?

Vid se razbistri in vse je neskončna melodija hvaležnosti?

Vabim Vas. Tebe. Vse.

Vabim v magične vibracije sproščanja, nežne, lahkotne, radostne in veličastne. Dopusti, da zvok spregovori in nagovori vsako celico v tvojem telesu. Dopusti, da vse napetosti, stres, teža, molk odide.

Gong se je uporabljal že pred 4.000 leti in je znan kot inštrument izredne transformacijske moči. Že tedaj so ga uporabljali mnogi zdravilci kot svoje orodje. Njegov ocean zvoka naše celostno bitje na vseh ravneh preporaja in harmonizira. Njegov zvok pomlajuje naša telesa in nam odpira doživljanje polnosti življenjske energije.

S seboj prinesi ležalko, kaj za pokriti, vzglavnik, veliko vode. S pitjem vode prični že dan prej. Pridi 15 minut prej, da najdeš svoj prostor in se v miru pripraviš na izkustveno GONG ZVOČNO MEDITACIJO.

Doprinos je 20€.

Prijavi se na 040 337 369 ali na dotik.srecnegasrca@gmail.com.

Možno je sodelovanje na daljavo.

Možen je nakup zvočnega posnetka.

Dogodek traja do 21.00 ure.

Z vami bova:
Roman Gostiša, glasbenik in Razvojni Coach. Je tako rekoč rojen z glasbo, saj se je že skozi osnovno šolo izobraževal tudi na glasbenem področju. Je učenec velikega mojstra gongov Dona Conreauxa iz New Yorka. Izobrazba s področja klasičnih masaž, pa mu je pomagala pri raziskovanju in poglabljanju zvočnih masaž.

Dina Košir, velika raziskovalka življenja, Usui Reiki mojstrica in učiteljica, praktik ThetaHealinga (ThetaHealing® Osnovni DNA (Basic), ThetaHealing® Nadaljevalni DNA (Advanced), ThetaHealing® Manifestacija in Obilje, ThetaHealing® Mavrični otroci), izvajalka Access Consciousness Bars negovanja, MTVSS, Facelift praktik, telesnega procesa Korekcija vida in pozivanje slepote, kristaloterapevtka in aktivna voditeljica skupinskih vodenih meditacij.

Naj vse življenje prihaja k nam lahkotno, radostno in veličastno.

Iz srca vabljeni,

Dina & Roman

Kaj vse je sedaj še možno? ♥

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Vabim vas v DOTIK SRCA, v življenje, kjer HVALEŽNOST polni vsak trenutek. Bodimo moč in delujmo tako, zaupajmo in vsa vrata se bodo čudežno odprla.

Nalagam...