8
april

Hormonsko ravnovesje z Energijsko Medicino

Organizira: ENFLOW
Kdaj: 8. aprila ob 18:30 do
8. aprila 2020 ob 20:00
Kje:
Prispevek:Posamezna delavnica 24 EUR / Sklop 3-eh delavnic 60 EUR
Organizira:ENFLOW
Kontakt:minca@enflow.si

13 ogledov

Energijska medicina za ┼żenske po 35. letu starosti

Sklop treh delavnic, na katerih bomo spoznali re┼íitve energijske medicine za ubla┼żitev glavnih te┼żav, ki se za─Źnejo pojavljati pri ve─Źni ┼żensk po 40. letu (pri nekaterih ┼że okoli 35. leta), kot posledica hormonskih sprememb v telesu. Delavnice so razdeljene na razli─Źne tematike. Udele┼żite se lahko posamezne delavnice, za ┼íir┼íe razumevanje pa se priporo─Źa obisk celotnega sklopa vseh 3-eh delavnic. Telo deluje kot celota in je nemogo─Źe izolirati neko te┼żavo, zato se bomo laj┼íanja dolo─Źenih te┼żav dotaknili na ve─Ź delavnicah, na vsaki iz drugega vidika.


1. delavnica
Ravnovesje spolnih hormonov z energijsko medicino
sreda, 11. marec 2020, 18.30-20.00

Nau─Źili se bomo kateri meridiani so direktno povezani s hormoni ter kako so ti prepleteni med seboj.
Poseben poudarek te delavnice bo na energijskih vajah za uravnove┼íanje spolnih hormonov. Ti vplivajo na na┼í mese─Źni cikel, na to kako redno se pojavlja, kako dolgo traja ter kako ga do┼żivljamo. Zelo so povezani z delovanjem ┼í─Źitnice. Poleg mese─Źnega cikla se bomo dotaknili tudi fibromov, bole─Źin v jaj─Źnikih, te┼żav s ┼í─Źitnico, razdra┼żenosti,ÔÇŽ Dotaknili se bomo tudi ─Źustvenega vidika posameznega neravnovesja.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. delavnica
Ravnovesje stresnih hormonov z energijsko medicino
sreda, 25. marec 2020, 18.30-20.00

Stres mo─Źno vpliva na na┼íe hormone, ┼íe posebej na nadledvi─Źne ┼żleze in izlo─Źanje adrenalina in kortizola. Nadledvi─Źne ┼żleze so neposredno povezane z ledvicami, ki nosijo na┼ío izvorno energijo, posredno so povezane s ┼í─Źitnico, ki je najpogosteje prvo mesto, kjer se za─Źnejo kazati hormonska neravnovesja pri ve─Źini ┼żensk. Ko vstopimo v menopavzo, nadledvi─Źne ┼żleze prevzamejo izlo─Źanje estrogena, zato je zelo pomembno, da so v dobrem stanju.

Kadar se v telesu izlo─Źa preve─Ź kortizola, se ta za─Źne nabirati na predelu okoli pasu.

Nau─Źili se bomo energijske tehnike za uravnove┼íanje nadledvi─Źnih ┼żlez, ter posledi─Źno uravnove┼íeno izlo─Źanje adrenalina in kortizola. Nau─Źili se bomo dodatne tehnike za uravnove┼íanje energije ┼í─Źitnice. Dotaknili se bomo tudi ─Źustvenega vidika posameznega neravnovesja.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. delavnica
Ravnovesje hormonov z energijsko medicino
sreda, 8. april 2020, 18.30-20.00

Nau─Źili se bomo energijske tehnike za ohranjanje zdravja kosti, sklepov, zaustavitev ali ubla┼żitev navalov vro─Źice ter uravnavanje telesne te┼że.

Najpomembnej┼íe vaje za energijsko ravnovesje hormonov bomo zdru┼żili v Dnevno energijsko rutino za hormonsko ravnovesje.


Vse delavnice so zelo prakti─Źne narave.

┼átevilo mest je omejeno. Va┼íe mesto je rezervirano po pla─Źilu prijavnine.

Delavnice so zasnovane na na─Źin, da se lahko udele┼żite posamezne delavnice, za ┼íir┼íe razumevanje pa se priporo─Źa obisk celotnega sklopa vseh 3-eh delavnic.

Kdaj: datumi so navedeni pri posamezni delavnici

Kje: Devi joga center, Boben─Źkova ulica 4, 1000 Ljubljana

Cena:
Posamezna delavnica = 24 EUR
Sklop 3-eh delavnic = 60 EUR

Va┼íe mesto je rezervirano po pla─Źilu.

Prijava in pla─Źilo preko povezave: https://www.enflow.si/hormonsko-ravnovesje-z-energijsko-medicino/

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

*Prakti─Źne delavnice, kjer izvajamo energijske tehnike oziroma vaje po svetovno priznani zdravilki Donni Eden. *Energijske terapije, na katerih vzpostavimo ravnovesje v va┼íih energijskih sitemih z namemom odprave va┼íih...

Nalagam...