4
november

Imara reiki tečaj - SPLETNI

Organizira: Društvo Izvir
Kdaj: 4. novembra ob 18:00 do
4. novembra 2020 ob 21:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:od 140€
Organizira:Društvo Izvir
Kontakt:zacutireiki@gmail.com, 041905704

19 ogledov

Certificirani Imara reiki tečaj (Imara reiki mojstrska in učiteljska stopnja) - SPLETNI

Imara reiki je čudovita nadgradnja reikija, ima samo eno stopnjo, ki je hkrati mojstrska in učiteljska stopnja. Z udeležbo na tečaju postanite mojster/ica in učitelj/ica Imara reiki!

 

Reiki mojstri (ice), občutili boste moč njegovega delovanja in tudi mantre, ki je v primerjavi z Usui Reikijem 3. stopnje vsaj 5x močnejša. Torej močnejši naprednejši reiki, zato se skrajša se čas terapij, učinki so vidni hitreje. Njegovo delovanje je usmerjeno tako v zavedno kot tudi nezavedno, razrešuje tudi težave prejšnjih življenjtravme in vzorce globoko v podzavesti, zelo odprti doživijo vizijo duhovnih vodnikov / angelov, poveča se jasnovidnost, jasnoslišnost, jasnočutnost in jasnovednost. Deluje na fizične, psihične, čustvene in duhovne težave in odpravlja tudi vzroke zanje.

 

Osnovni podatki o tečaju


Kraj izvajanja: preko spleta

Za koga? Primerno za reikiste z vsaj Usui3 reiki stopnjo ali ponovne iniciacije v Imara reiki. Še nimate Usui3 stopnje - pišite zacutireiki@gmail.com. Na tečaj se lahko prijavite četudi ste prejšnje reiki stopnje opravljali drugje. 

Ostali termini:povezava

Prijava na tečaj:povezava, 041 905 704 ali zacutireiki@gmail.com. Prijavo preko spodnje prijavnice ne bomo upoštevali.

Cena tečaja: 160€, za iniciacije na daljavo 140€ (Za iniciacijo na daljavo mi pišite!). 

V ceno je vključeno: 

Po udeležbi te stopnje dobite certifikat, ste Imara reiki mojster/ica lahko uporabljate reiki in tudi poučujete imara reiki. Imam ogromno znanj šole za bioterapevte, ki jih vključujem zraven. Predvsem iz lastne prakse. Kakovostna v uporabna razlaga,  gratis mentorstvo po tečaju, kvalitetna razlaga izkušene učiteljice, ki poučuje več vrst in stopenj reikija.  Vadite lahko kolikor časa želite, skripta, vsakemu posamezniku odpremo čakre. V ceno tečaja vključena tudi oseba diagnostika  (v vrednosti 50 €, izvedel/a boš, ki je tu vključena v ceno tečaja, certifikat, iniciacija, znanje. Izvedel/a boš, kaj te najbolj blokira.), teorija, literatura in praksa. S to stopnjo imate možnost nadaljevanja na kompleksejših reiki stopnjah. Vadite lahko kolikor časa želite.

 

Učiteljica: Polonca Čuda (Usui, Angel, Imara, Kundalini mojstrica in učiteljica). Več…

Vrsto let poučujem reiki začetnike, mojstre in učitelje. Reiki dopolnjujem z znanji karmične diagnostike šole, z znanji radiastezije, kromoterapije oz zdravljenja z barvami in vplivom barv na počutje, integralne bioorgonimije in zeliščarstva. Ukvarjam se z eko pridelovanjem domačih zdravilnih zelišč... Več...

Veliko primerov iz lastne prakse, tudi kar se tiče očiščenje telesa z naravnimi pripravki, vplivom zelišč na biopolje človeka. Reiki tečaji so več kot teorija, učimo se čutenja, poslušanja telesa, povezovanja in pretoka energije. Izdelovalka Bachovih cvetnih esenc, ki odblokirajo vsa negativna čustvena stanja, pridelovalka ekoloških zelišč, začimb in zelenjave.

 

Več podrobnosti: Imara reiki - povezava www.zacutireiki.com (končnica COM)

Možnost izbire termina (tudi dopoldne), ure in individualnega poučevanja. Za posvetitve na daljavo mi pišite na zacutireiki@gmail.com!

 

Izkusili boste enostavno je delo tudi na daljavo, celo delo na daljavo na skupini ljudi, naučili se boste poenostavljene iniciacije, prav tako velja, če iniciirate skupine ljudi, enostavno pošiljanje energije skupinam ljudi. Ne uporablja simbolov. Njegova prednost je preprostost za uporabo in edinstvena moč. Zaradi njegove moči lahko v krajšem času naredite več, rezultati so vidni hitreje.

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Počitnice za dušo in telo, duhovna potovanja, predavanja za osebno rast in razvoj.


Nalagam...