13
julij

Naravno zdravljenje telesa

Organizira: Polona Plešec
Kdaj: 13. julij ob 9:00 do
13. julij 2019 ob 17:00
Kje:
Prispevek:150 €, ponavljanje polovično, polovična cena za 16. in 17. let, do 15. leta brezplačna udeležba v spremstvu odrasle osebe, ki plača delavnico
Organizira:Polona Plešec
Kontakt:041-276-884, polona@polonaplesec.si

361 ogledov

MTVSS je energijski telesni proces, ki ga telesa obožujejo. Je izjemno negovalen in zdravilen. MTVSS vpliva na naše okostje, mišičje, vezivna tkiva in notranje organe. Dela se s polaganjem rok po telesu in priklicem energij. Obstajajo različni položaji rok za različne namene zdravljenja. Naučili se bomo tudi položajev za izboljšanje imunskega sistema. To je proces, ki izjemno dobro vpliva tudi na otroke in živali. Pomaga pa celo pri raku.

MTVSS odstranjuje vse programe, kjer smo svoje telo zaklenili v omejene možnosti in staranje. Telesu omogoča lahkotnost, več energije in sproščenosti.

MTVSS izboljšuje delovanje različnih sistemov v telesu: metabolizma, dihalnega sistema, imunskega sistema, prebavnega sistema, živčnega sistema, kože, limfnega in hormonalnega sistema, reproduktivnih organov, okostja. Torej deluje na vse v telesu.

Telesni proces MTVSS obnavlja naše telo in pomlajuje. Ob rednem prejemanju se lahko v pol leta obnovijo vse celice telesa, zelo hitro pa se pokažejo znaki pomlajevanja, saj udeleženci delavnice po nekaj obiskih izgledajo nekaj let mlajši.

MTVSS se uporablja tudi preventivno in je zelo učinkovit pri športnih aktivnostih.

Poleg MTVSS-a bomo na tokratni delavnici dodali še proces CELIČNI SPOMIN, ki ga sama zelo pogosto uporabim pri kakšnih manjših poškodbah – tudi pri otroku (opeklina, urez, padec…), saj omogoči hitro regeneracijo celic. Uporabljamo pa ga tudi na brazgotinah (novih in starejših), ki so lahko zunanje ali notranje (zaradi operacij). S tem se vidnost naših brazgotin zmanjša. Pomaga tudi pri hitrejši regeneraciji po zlomih.

Naše celice imajo spomin in s tem procesom celicam omogočimo, da se povrnejo nazaj v svoje prvotno stanje. Briše spomin na travmo, kjer ga celice niso opustile.

Tretma se izvaja s polaganjem rok na prizadeta mesta.

MTVSS in celični spomin je nekaj, kar bi nam moralo biti vsem dostopno, da lahko hitro pomagamo sebi, otrokom, bližnjim ali strankam ob akutnih boleznih in poškodbah, pomaga pa tudi pri vseh ostalih načinih zdravljenja in obolenjih.

Z udeležbo na delavnici dobite certifikat, kar vam omogoči da procesa izvajate tudi na strankah, vsekakor pa na domačih in na sebi.

Več o meni preberite tule

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delavnice in osebne seanse za vzpostavitev harmonije v telesu, umu in življenju. Komunikacija s telesom in razvoj intuicije, z namenom postati vladar svojega življenja, z jasnim védenjem, kaj...

  |  polonaplesec.si/

Nalagam...