12
avgust

Individualna Zdravljenja Z Amazonskim Pajéjem

Kdaj: 12. avgusta ob 11:00 do
15. avgusta 2019 ob 16:00
Kje:
Prispevek:70€
Organizira:Huni Kuin Kaxinawa Slovenija
Kontakt:kaxinwa.si@gmail.com

88 ogledov

Že od leta 2013 deluje most med pragozdom in zahodnim svetom in predstavniki plemena Huni Kuin obiskujejo evropejske brate in sestre. Resnično smo blagoslovljeni, da se bodo ponovno vrnili avgusta 2019 v Slovenijo, da bi nadaljevali obsežna zdravljenja, sporočili za planet in plemenskim učenjem.

V plemenu Huni Kuin Kaxinawá je duhovni vodja znan kot "Pajé". Ta nosi duhovno moč zdravljenja ljudi; je posrednik med našo resničnostjo in duhovnim svetom. Pajé komunicira z duhovi in rastlinami. Pleme Huni Kuin in ostali indijanci že več tisoč let prejmejo svoje znanje in modrosti iz gozda, rek, rastlin, elementov, dreves in živali. So resnični skrbniki in zaščitniki Amazonskega deževnega gozda ter njihovega naravnega načina zdravljenja in duhovne tradicije.

Z velikim veseljem naznanjamo, da bodo pajéji: Tuwe Huni Kuin, Bainawá Huni Kuin in Tadeu Siã Txana Huibei med gostovanjem v Sloveniji avgusta 2019 nudil tudi individualne terapevtske obrede 1 na 1, namenjene čiščenju in uravnovešanjua energetskega polja, uravnovešanju duhovne energije in pa tudi zdravljenju duhovnega in fizičnega neskladja.

Individualni terapevtski obred je 30 minutni privatni terapevtski obred s Huni Kuin zdravilcem. Pred seanso in po seansi je 10 minutni pogovor, kjer asistent pomaga pri prevajanju vpogleda.

Med terapijo pajé uporabljala sveto medicino iz njihove tradicije, starodavne tehnike zdravljenja, ki jih uporablja po izročilu prednikov in starodavne zdravilne opeve ter skanalizira osebni napev prav za vas , ki dopolnjuje zdravljenje.

Nekaj informacij o sveti medicini iz Amazonije, ki jo uporablja pajé med obredom.

Rapé (amazonski sveti njuhanec) .... izgovori se " Hapay "

Njuhanec je za pleme Huni Kuin Kaxinawá  zdravilo, ki nas poveže z energijo Youshibu (energijo stvarstva). Je starodavna in močna zdravilna mešanica, ki so jo uporabljali kot duhovno in kulturno izročilo. Prah je sestavljen iz svetih zdravilnih zelišč, cvetov, pepela lubja amazonskih dreves in "Mapache" – svetega amazonskega tobaka. Rapé osvobaja um, telo in duha . Rapé ima mnoge zdravilne moči: čisti energetsko polje, uravnava čakre, bistri zamegljen um in nas prizemljuje. Rapé zazna bolezen, negativnosti in travme v telesu, in nam jih pomaga sprostiti z izločanjem skozi sluz in redko tudi z bruhanjem. To močno zdravilno mešanico se pihne skozi cevko v vsako nosnico. Deluje preko nosne sluznice. Zdravilo ni psihoaktivno.

----------

Pred obredom je dobro, da pripravite in razjasnite vašo namero, kaj si želite ozdraviti, spremeniti, itd...

Na dan obreda priporočamo, da zaužijete lažjo hrano, nato pa vsaj 3 ure pred seanso ne uživate hrane.

Če uporabljate kontaktne leče, jih med obredom odstranite (za sananga kapljice).

---------
KDAJ: 12. , 14. in 15. Avgusta 2019, naroča se na polno uro med 11:00 do 16:00.
KJE: Primorska, Slovenska istra, lokacije dana 14 dni pred vašim terminom
PRIJAVA&INFO: izberite datum in uro in nam pišite na kaxinawa.si@gmail.com
CENA: 70 EUR plačilo ob prihodu

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Vabimo vas, da se srečamo s predstavniki pragozdnega plemena Huni Kuin, iz srca Brazilije. Na koncertu zdravilnih pesmi tradicije globoke Amazonije se bomo povezali z Indijanci Huni Kuin...


Nalagam...