12
MAJ

Izobraževanje: Transformacija Zavesti, Komunikacija in Akaša

Organizira: GALIA
Kdaj: 12. maja 2018 ob 10:00
Kje:
Prispevek:122 eur na posamezni sklop (Ob enkratnem plačilu celotnega izobraževanja nudimo popust v vrednosti 154 eur)
Organizira:GALIA
Kontakt:info@peh.si

0 komentarjev    528 ogledov

* TRANSFORMACIJA ZAVESTI, KOMUNIKACIJA, in BRANJE IZ AKAŠE *
Spomladanska skupina - 12 .maj pričnemo z izobraževanjem v 7 sklopih

12. maja 2018, pričnemo z izobraževanjem, ki vas poglobljeno pelje v dojemanje transformacije, ozaveščanje naloženih programov, ki ne pripadajo nam, povezavo s svojim bitom, kako komunicirati z višjimi dimenzijami naše zavesti, prepoznavanje entitet in svojega notranjega glasu preko mojstrov, večdimenzionalno zavedanje, kreiranje svojega sveta in kreiranje iz srčne zavesti .....

Učenje branja zapisov iz univerzalne knjižnice AKAŠE, ki vam je ključna pomoč pri prepoznavanju sebe v vseh plasteh, vseh dimenzijah in vseh svetovih, ki so kdaj obstajali in obstajajo brez časa in prostora in v katerih so koščki naše duše, katero tekom našega življenja sestavljamo v popolno celoto.

Izobraževanje, je namenjeno vsem, ki so pripravljeni na poglobljeno delo vase in želijo v popolnosti prepoznati namen in poslanstvo svoje duše.

Dobili se bomo vsako 3 soboto. Izobraževanje je namenjeno vsem, ki bi se radi intenzivno učili komunikacije s svojimi vodniki, se naučili branja dušnih zapisov iz akaše in intenzivno razvijali svojo intuicijo, jasnočutnost in jasnoslušnost kot orodje za doseganje višjih ciljev.

Izobraževanje je namenjeno tako tistim, ki ste že vstopili na duhovno pot in bo to nadgradnja vaših čutenj in sporočil, ki si jih do sedaj niste znali razložiti in tudi tistim, ki vas samo pokliče glas duše in začutite, da je to prava pot. Program je tudi odličen trening za razvijanje vaše intuicije, čutenja, jasnoslušnosti in jasnovidnosti, PREDVSEM PA ZA PREPOZNAVANJE SVOJIH LASTNIH POTENCIALOV, s katerimi lahko izpopolnimo svoje življenje in zaživimo najboljšo verzijo sebe.

Vaše delo, bo potekalo aktivno tudi čez mesec, saj boste ob vsakem srečanju dobili navodila in vaje, ki vas bodo vodila do uresničevanja vašega cilja.

Komunikacija z mojstri in vodniki je predvsem dobrodošla takrat, ko se imate namen v popolnosti predati božjemu vodstvu in iz svojega zavednega in nezavednega odstraniti umetno 3D matriko in ozdraviti poškodovano DNK, ki nam onemogoča živeti božansko življenje, saj je v tej matriki vključenih preveč negativnih vzorcev, ki hranijo negativna čustva, s tem pa nam preprečujejo živeti tako kot bi morali.

KAJ BOSTE PRIDOBILI S TEM IZOBRAŽEVANJE?
- S tem izobraževanjem, si boste zopet povrnili zaupanje v svoj lastni JAZ in se naučili živeti lahkotno božansko življenje.
- Razvili boste svojo intuicijo, jasnovidnost in jasnoslušnost.
- Spoznali boste vstop v univerzalno knjižnico Akaše in se naučili branja dušnih zapisov.
- Naučili se boste ločiti kaj so entitete in kdo so vodniki in se naučili pravilne komunikacije z njimi.
- Pridobili boste vse potrebno za vstop v transformacijo zavesti in višje zavedanje.

KOMU JE NAMENJENO IZOBRAŽEVANJE?
- Izobraževanje je namenjeno vsem, ki si zgolj želijo svojega lastnega poglobljenega dela na poti do sebe in resnic, ki so v nas.
- In vsem tistim, ki so že terapevti na različnih področjih in bi radi zaradi lažjega razumevanja svojo pot dela še poglobili z dodatnim znanjem in zavedanjem.

Datumi posameznih srečanj

  •  1. srečanje - 12. maj
  • 2. srečanje - 2. junij
  • 3. srečanje - 23. junij
  • 4. srečanje - 14. julij
  • 5. srečanje - 4. avgust
  • 6. srečanje - 25. avgust
  • 7. srečanje - 15. september

Datumi se lahko na željo skupine prilagodijo.

Morebitna odsotnost posameznika na rednem srečanju se nadoknadi z individualnim srečanjem.

Cena izobraževanja je 122 eur na posamezni sklop.
V kolikor izobraževanje poravnate v enkratnem znesku je cena 700 eur (za celotno izobraževanje)

Vsem udeležencem izobraževanja sem vedno na razpolago za vsa vprašanja in tolmačenje v času izobraževanja.

Število mest je omejeno.

Vsi, ki vas kliče mi pošljite mail na info@peh.si  in prejeli boste vse podrobne informacije.

Lahko me kontaktirate tudi na 041 768 278.

Zapis udeleženih iz pretekle skupine izobraževanja Transformacija zavesti, komunikacija in Akaša.

Minilo je že kar nekaj časa od kar sem prejela certifikat o uspešno opravljenem izobraževanju Transformacije, komunikacije in branje zapisov iz Akaše. Še vedno sem v procesu in vsak dan spoznavam in zaznavam nove in nove stvari.... Kar ne neha se.Tako rekoč skozi celo izobraževanje in vsako našo srečanje je prineslo nekaj novega. Veliko se je očistilo, prečistilo.... odšlo.... Stvari se počasi postavljajo na pravo mesto. Vse bolj zaupam vase, sem bolj pretočna, odprta.... zaznavam mnogo stvari. Vse rešujem hitreje, vse je lažje.... ko padem se takoj poberem...in še bi lahko naštevala. Vsekakor sem nova JAZ in tega se zelo zavedam. Sara

Težko rečem kaj sem pričakovala?! Sem pa dobila mnogo več, skozi učenje, poslušanje,vaje... solze in smeh. Kar se mi zdi še najbolj pomembno je da smo se kot skupina zelo močno povezali. Sama ljubezen, toplina, iskrenost, brez obsodb....Končno sem dojela da smo vsi eno. Brez razlik. Vendar smo vsi unikatni in popolni. Dojela sem tudi da se učenje nikoli ne konča...da se nikoli ne bo...da univerzalnega recepta ni...da nobeden ne more narediti nič namesto nas. Mi smo kreatorji svojega življenje. Vsak ima svojo pot...  Karmen

Če koga zanima, je radoveden, se želi spremeniti, narediti nekaj samo zase, mogoče stopiti na novo pot ali kar koli drugega, potem vsekakor je to izobraževanje točno to kar rabite.
Toplo priporočam

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Lokacija | GALIA, Litostrojska 58 c, Ljubljana


GALIA

Center nove zavesti

GALIA - Center za osebni razvoj, zdravljenje duše in transformacijo zavesti za vstop v novo življensko obdobje in novo dobo zavedanja.Spletna stran:
https://www.peh.si
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...