26
november

Joga Energij - Boljši spomin

Organizira: YOGINI
Kdaj: 26. novembra ob 17:00 do
26. novembra 2020 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:1 delavnica 50 €
Organizira:YOGINI
Kontakt:jana@yogini.si, 041 265 695

60 ogledov

26.11.2020 - JOGA ZA BOLJŠI SPOMIN

Avtentični jogiji so v globoki meditaciji zaznali, kje ima vsako človeško bitje center mentalnih procesov. Pravijo, da na spominu temelji celo zavedanje sebe. V četrtem tednu, vam odkrijemo moč posebnih jogijskih asan in spoznali tehniko meditacije, ki aktivira naš energetski center za spomin.
Ne dovolimo si, da bi se na vsako situacijo odzvali, kot da se je zgodila prvič in nas še dodatno spravila v stres. Ohranimo čiste misli in zdrav razum, s pomočjo jogijske prakse.
 
Naš um je naše najmočnejše orodje za doseganje duhovnih, čustvenih, fizičnih in finančnih uspehov v življenju. Če je preveč nediscipliniran in kar naprej nekaj počne, potem človek nikakor ne more izkoristiti nedoumljive moči, ki leži v dobro usposobljenem umu. Kako lahko izkoristimo potencial našega uma? Kako sploh ukrotiti naše misli, kako jih utišati?! Kako izboljšati mentalne funkcije, kako izboljšati spomin? Z jogo ENERGIJ boste odkrili nov stil meditativne Hatha joge, ki dela predvsem s koncentracijo uma. S prakso bo vaš um postal jasen, hiter in lahek! Joga, ki jo boste lahko delali z nami izhaja iz tradicije in njeni učinki so globoki.
 
ČAS TRAJANJA DELAVNICE: 3h
 

CENA DELAVNICE:

Cena ene delavnice:50 €

NAPOTKI ZA VADBO JOGE DOMA:

- namestite svojo digitalno napravo, za povezavo na Zoom aplikacijo
- pripravite si joga blazino
- oblecite se v udobna oblačila
- vzemite si 3 ure svojega časa
 
Za rezervacijo in dodatne informacije nam pišite na info@yogini.si 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Starodavni avtentični sistem joge uči, da je v vsakem človeku skrit potencial. Oseba ga mora samo odkleniti. Vadite avtentično jogo in dosezite svoje življenjske sanje!

Nalagam...